Pla de Rosa López, guanyadora de la primera edició d'Operación Triunfo

Rosa López confessa la crua realitat després d''OT': «Ho vaig haver de vendre tot»

La cantant va haver d'afrontar grans dificultats econòmiques

Rosa López se sent una dona afortunada amb la vida que ha tingut després del seu pas per l'acadèmia d''Operación Triunfo'. Des de llavors, la que va ser guanyadora de la primera edició del concurs ha intentat fer-se un lloc en la indústria musical del nostre país.

Una tasca que no li ha resultat gens fàcil malgrat alçar-se amb l'anhelada victòria del 'reality' i representar Espanya a Eurovisió al festival del 2002. A partir d'aquest moment fins a arribar a l'actualitat, la cantant ha viscut una sèrie d'alts i baixos que posen de manifest la cara més negativa de la fama i l'èxit.

Rosa sap millor que ningú el difícil que és mantenir-se en el més alt dins de la indústria musical. A més a més, és conscient que la caiguda pot ser tan ràpida i immediata com l'ascens. De fet, es tracta d'una situació que ella ha viscut en la seva mateixa pell després de patir una sèrie de problemes econòmics que han compromès la seva vida.

Ara, però convertida en una artista independent sense el suport financer d'una discogràfica de renom, l''extriunfita' s'ha sincerat sobre els problemes econòmics que ha travessat.

Rosa López se sincera sobre els seus problemes econòmics després de sortir d''OT'

Durant una entrevista en exclusiva per a la revista 'Semana', Rosa López ha volgut fer un repàs sobre la seva vida i el seu meteòric ascens a la fama. Així, ha reconegut que després de la seva sortida d''Operación Triunfo' va viure una època d'esplendor econòmica a causa de l'èxit aconseguit pel concurs.

Els concerts i les gires li van permetre obtenir grans ingressos econòmics que la van portar a comprar coses de les quals després va haver de desprendre's. I és que el seu nivell de vida va ser molt alt durant aquesta època, però tot va canviar després de comprovar que era molt difícil mantenir-se sempre en aquesta tessitura.

«Jo vaig tenir una casa, un BMW X5, un xalet a Granada... Tot això ho vaig haver de vendre en una època de la meva vida», ha confessat sobre la seva etapa de crisi econòmica. Des de llavors la seva vida ha fet un gir radical de 180 graus, ja que ha hagut de tirar endavant obviant allò que va aconseguir en algun moment gràcies a la fama.

Ara viu en un barri al nord de Madrid, en un habitatge modesta i allunyada dels luxes d'abans. «Visc en un pis que vaig comprar fa anys i en el qual tinc molt poc espai, encara que segueixo pagant la hipoteca», ha indicat en la seva entrevista per a la revista 'Semana'.

No obstant això, aquesta situació no li ha fet perdre les ganes de seguir lluitant. És més, a partir del que ha viscut, Rosa ha après a afrontar totes les circumstàncies possibles de la vida i a ser feliç amb el que té.

«Jo sempre dic que, si em quedo aquí en pilotes, no em faria res perquè sé que ho solucionaré», ha assenyalat després d'aprendre la gran lliçó de la vida.

Rosa López i el difícil que és viure de la música: «m'agradaria sonar més a la ràdio»

La cantant ha après a 'treure's les castanyes del foc' ella sola i treballa molt de valent per seguir vivint de la música. Una missió que preveu complicada a causa de la dificultat d'estar a la indústria com a artista independent, és a dir, sense el suport d'una gran discogràfica.

«A mi m'agradaria sonar més a les nostres ràdios espanyoles», ha assenyalat sobre la dificultat per promocionar la seva música.

En qualsevol cas, Rosa es mostra molt orgullosa del qual ha aconseguit i agraïda amb la vida que ha tingut. «Penso que no ho pagaré amb res. No podria pagar les amistats que tinc, la sort que he tingut amb el meu treball o tot el que he après», ha admès reflexionant l''extriunfita'.

A més, la cantant es troba en un moment molt dolç a escala personal gràcies a la seva relació amorosa amb Iñaki García, amb qui porta sortint dos anys: «A mi casar-me sempre m'ha donat igual, però ara em casaria a la meva nova casa que vull trobar a Madrid. Si m'he de casar, em caso. Estic molt enamorada i vull una vida amb ell».