Kiko Hernández con la mirada perdida, el rostro serio y con los ojos llorosos

Kiko Hernández no aixeca el cap: acaba de patir un altre revés

Kiko Hernández rep un altre cop dur en forma de demanda judicial

Últimament Kiko Hernández no aixeca el cap. La mort d'un familiar i de les seves amigues Mila Ximénez i Begoña Serra se sumen a una demanda que ha rebut fa poc.

Liberto López de la Franca i Gallego, exconcursant de 'Acorralados' el 2011 va denunciar diversos mitjans de comunicació després de sortir del reality. En concret, assenyalava Kiko Hernández de «presumpta intromissió il·legítima en el seu dret a l'honor, intimitat personal i imatge pròpia».

De la Franca reclamava «150.000 euros per dany emergent i uns altres 150.000 per lucre cessant», si bé va ser arxivada en el penal. Però, actualment, segons explica Liberto a 'L'Espanyol', se situa al Tribunal Suprem, a «recurs de cassació».

Ara, un nou procés fa créixer la guerra legal entre Liberto i Kiko Hernández. L'11 d'octubre, Liberto va interposar una denúncia al Jutjat de Guàrdia de Ciutat Real al col·laborador de Telecinco. Els motius van ser «assetjament telefònic i la utilització de la seva imatge sense permís».

 

Kiko Hernández, denunciat per presumpte «assetjament telefònic»

A més, ha sol·licitat una ordre d'allunyament. «Li he posat una cautelaríssima i una ordre d'allunyament per assetjament», assegura. «Una persona que ha estat demandada o codemandada no pot ni s'ha de posar en contacte», afirma.

«Quan va sortir la primera sentència, el jutge no va entrar al fons i estima que estava prescrita. Aquest dia de la sentència m'envia un WhatsApp a un dels meus telèfons en el qual em diu una sèrie de coses», sentencia.

Explicava el següent: «Poc temps després, em torna a enviar un altre missatge on em diu que vaig perdent judicis i que ara em toca pagar costes. Cosa que no és veritat perquè tinc un advocat d'ofici i no em toca pagar res. Aquest senyor menteix fins i tot en aquest punt».

«Després de fer això, jo crec que és una qüestió d'assetjament. Aquest home ha trencat uns límits processals i extraprocessals quan s'ha posat en contacte amb mi», ha valorat.

López de la Franca confia en la Justícia i no es dona per vençut. «Hi ha un assetjament directe cap a la meva persona, vaig interposar la demanda el dilluns 11 d'octubre. El cas està al jutjat de guàrdia i s'ha interposat una cautelaríssima i una ordre d'allunyament», exposa.

«L'ordre l'he posat perquè encara que no visqui a Madrid, el meu lloc de treball si que és a Madrid. Jo no vull tornar a veure aquest senyor», ha explicat.

Aquests missatges de suposat «assetjament» es van rebre el passat mes de setembre. «Això s'inicia fins i tot abans del reality 'Acorralados' i aquest senyor, com que és un catedràtic d'embolics i mentides, mai actua quan la persona hi és. En el meu cas, en l'absència d'una persona que està en un reality i no es pot defensar, hi ha una indefensió total», sosté.

 

La raó per la qual Liberto no va actuar el 2011 contra Kiko Hernández

Liberto no va actuar l'any 2011 contra Kiko Hernández perquè, segons ell, «hi ha una sèrie de qüestions que les persones no coneixen. Si tu inicies un procediment, has de denunciar també la cadena». 

«Això et col·loca en un compromís amb la productora, perquè tens un contracte i si no compleixes ja no et criden més vegades. Com que pagaven a 90 dies, l'advocat em va aconsellar no iniciar res en aquell moment perquè havia de cobrar». 

Finalment, Liberto explica que no volia que tot això fos un escàndol. «Totes les mentides, les infàmies, les ignomínies... Ell ha donat per fet coses que mai han passat», conclou.