Primer pla de Carlota Corredera somrient

Carlota Corredera vol tornar a ser mare

Carlota Corredera està disposada a ampliar la família

Carlota Corredera ha travessat una crisi mediàtica bastant delicada després de l'emissió del documental de Rocío Carrasco. De fet, Telecinco s'ha plantejat no comptar amb la gallega per a la segona temporada del programa, ja que el públic està cansat d'ella.

En molt poc temps, la periodista s'ha convertit en una cara poderosa, i gran part de l'audiència no assumeix el nou paper que ha agafat. Ha deixat d'estar darrere de les càmeres per a posicionar-se com una presentadora de primera categoria, cosa que no tothom accepta.

L'explosiu testimoni de Rociíto va situar la gallega al punt de mira, i va haver de pagar un preu molt alt per a fer-li de portaveu. No obstant això, la reina del feminisme porta molt de temps en silenci, així que els espectadors sembla que ja no estan tan enfadats amb Corredera.

La comunicadora ha concedit unes declaracions que han fet saltar totes les alarmes: no descarta tornar a ser mare. Recordem que ja té una filla de sis anys, Alba, de qui se sent tremendament orgullosa.

Quan s'ha adonat de la repercussió que ha tingut aquesta confessió, ha aclarit que tornar a quedar-se embarassada no és una prioritat. «Tinc 47 anys i crec que no buscaré un segon fill biològic, però no descartaria ser mare d'una altra manera».

Carlota Corredera derrota els seus enemics

Carlota va concedir una entrevista al 'Deluxe' després de l'últim capítol de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. Estava totalment enfonsada perquè no entenia per què s'havia convertit en enemiga de tants espectadors.

No obstant això, la crisi és cosa del passat i recentment ha assegurat que ja no té por a res ni a ningú. Seguirà defensant els valors feministes i sent portaveu de qui consideri oportú, ja que és una dona lliure i capacitada.

Corredera està molt més tranquil·la. De fet, està gaudint d'un moment professional força estable. Després de la tempesta arriba la calma, així que la comunicadora prefereix no entrar en cap conflicte si no és estrictament necessari.

Recentment ha rebut un atac de Julia Janeiro, que l'acusa de ser una «feminista selectiva». La presentadora no ha entrat en cap guerra i s'ha ofert a explicar-li en què consisteix el feminisme que ella defensa.

En l'última aparició que ha fet, ha revelat que es troba en un bon moment. D'aquí que s'estigui plantejant tornar a ser mare. «Sempre hi ha etapes, al final ningú està sempre igual, però ara estic contenta».

Carlota Corredera vol protegir la seva filla

Els enemics de Rocío Carrasco han intentat fer mal a la presentadora perquè consideren que no està sent justa en aquesta guerra. El més complicat de tot és que Carlota té família, i la seva filla és conscient de tota la situació.

Les xarxes socials fan circular rumors bastant compromesos i són l'altaveu d'insults feridors que han desesperat la gallega. Alba tan sols és una nena, encara que té edat suficient per a estar preocupada per la seva mare quan presencia certes situacions.

No obstant això, la maternitat segueix sent la gran raó de Corredera per a ser feliç, així que no descarta reviure certs sentiments. Estaria encantada de tornar a ser mare, encara que de moment no és un assumpte prioritari.

És conscient que, si es decideix a fer-ho, no serà fàcil, ja que té una edat en què pot ser complicat tornar-se a quedar embarassada. Tot i això, assegura que no tindria problemes a utilitzar altres mètodes.

La periodista té una família bastant discreta que mai ha participat al món de l'espectacle. El seu marit treballa amb ella a la televisió, però darrere de les càmeres.