Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores confirma un esperat retrobament: «Hi ha hagut llàgrimes»

Rocío Flores ha tornat a veure a una de les persones més importants de la seva vida

Rocío Flores ha travessat una etapa bastant delicada des que la seva mare revelés certs episodis que van acabar embrutint la seva imatge pública. Tot i que va intentar posar-se en contacte amb ella per frenar l'escàndol, ja era massa tard: Rociíto volia venjança.

Rocío Flores va començar a créixer professionalment a Telecinco alhora que Carrasco confessava tot el que havia patit per culpa seva. Així mateix, la filla de 'la Més Gran' va admetre que no estava preparada per reprendre el contacte.

Molts col·laboradors televisius han intentat unir mare i filla, però sembla una tasca impossible perquè han de resoldre molts problemes. Entre ells, és que la neta de l'artista té relació amb els grans enemics de Rocío, com per exemple Gloria Camila.

La colombiana i la 'influencer' sempre han tingut una relació estupenda perquè tenen pràcticament la mateixa edat i han crescut juntes. No obstant això, mentre que Olga Moreno estava participant a 'Supervivientes 2021' es va produir una ruptura que semblava definitiva.

I és que Gloria no estava d'acord amb el comportament de l'empresària i va pensar que el millor era deixar de defensar-la en els platós. Arran d'això, segons diuen, la seva neboda s'ho va prendre malament i per això van deixar de parlar-se durant un temps.

No obstant això, l'enfrontament no ha estat més que un breu miratge perquè Gloria Camila ja s'ha retrobat amb Flores. En concret, han estat juntes en una festa d'aniversari sorpresa que ha organitzat el representant de la tertuliana.

Rocío Flores confessa el seu desig: «Té a veure amb la meva família»

Rocío va complir 25 anys el passat 13 d'octubre, i va celebrar una festa amb la família, però no sabia que els seus amics estaven preparant-li alguna cosa. Qui ha organitzat tot ha estat el seu representant, Agustín Etienne, amb qui gaudeix d'una relació fantàstica.

La filla de Rociíto ha parlat amb la premsa després de rebre aquesta sorpresa tan agradable: «No m'esperava pràcticament res. Estic molt feliç, hi ha hagut llàgrimes d'emoció».

Alhora, Gloria Camila no ha volgut perdre's un dels dies més importants en la vida de la seva neboda i s'ha desplaçat fins a l'esdeveniment. Sempre és amable amb la premsa, però en aquesta ocasió no ha volgut pronunciar-se perquè sabia les preguntes que rebria.

Els mitjans s'han fet ressò de la seva batalla judicial contra Carrasco i tothom vol saber com afronta aquesta nova etapa. I és que l'honor i la intimitat de la seva mare està en joc, així que el seu entorn assegura que està bastant preocupada pel documental.

La filla d'Antonio David, aliena a la polèmica, ha revelat que en apagar el pastís ha somiat amb una cosa molt important per a ella. «Quan he bufat les espelmes he demanat un desig que té a veure amb la meva família», ha declarat visiblement emocionada.

Gloria Camila desmenteix els rumors: «Guapa i radiant»

Gloria mai s'ha pronunciat sobre cap escàndol relacionat amb la seva família perquè sap que després pagaria un preu alt. Per aquest motiu, no ha entrat a desmentir si estava enfadada amb la seva neboda o si tot eren rumors sense fonament.

Tot i això, per celebrar l'aniversari li ha dedicat unes paraules molt especials: «La meva felicitat és veure't tan guapa i radiant». Aquesta frase suposa una clara declaració d'intencions: si ha existit algun problema, ja està solucionat.

Rociíto porta molt temps sense celebrar res amb els seus fills, especialment amb Rocío, ja que està especialment dolguda. Tanmateix, l'entorn no perd l'esperança que mare i filla deixin enrere el passat, encara que cada vegada sembla una tasca més complicada.

Per la seva banda, Antonio David Flores ha traslladat la seva guerra als tribunals, on reunirà a la família d'aquí a uns mesos. Així que, no és la millor manera de solucionar el conflicte, ja que, a més, cap renunciarà al seu dret de ser escoltat per un jutge.