Anabel Pantoja mira a cámara con una gafas de sol negras

Anabel Pantoja deixa Omar Sánchez i ell marxa d'Espanya: «Arrossegada»

Anabel ha abandonat a Omar per estar amb una persona molt especial

Anabel Pantoja va prendre una decisió important poc després de celebrar el seu casament amb Omar Sánchez: deixar Canàries i acompanyar la seva tia Isabel. La mort de la senyora Ana ha suposat un cop dur per a la tonadillera i la neboda vol fer-li costat durant la crisi.

Omar Sánchez no ha pogut gaudir de la seva dona, ja que sembla que està obsessionada amb el benestar d'Isabel Pantoja. 'Socialité' insinua que aquest atreviment està generant problemes: «Fa dues setmanes que no veu el seu marit per estar amb ella».

María Patiño ha donat veu a Laura Cuevas, íntima enemiga de la dona de Paquirri, per posar de manifest la suposada crisi d'Anabel. Segons el testimoni, «no li agrada estar amb la gent de la seva edat, només vol estar amb la seva tia».

Fa més d'una setmana que Anabel Pantoja no veu a Omar perquè considera que la seva família necessita estar acompanyada. No obstant això, ella no ha rebut el mateix suport quan ho ha necessitat, com explica Laura Cuevas.

«Anabel ha trucat plorant perquè no podia pagar la factura del mòbil i Isabel passava olímpicament d'ella». L'exconcursant de 'GH VIP' assegura que la col·laboradora sempre ha estat una «arrossegada» perquè mai ha rebut afecte ni d'Isabel ni d'Agustín.

Anabel Pantoja pren una decisió: «Tancar-se a Cantora»

Omar Sánchez sempre ha estat un home molt discret i mai ha generat cap problema a la família de la seva dona. Tanmateix, els rumors indiquen que el comportament d'Anabel no li està agradant i ha decidit abandonar Canàries.

Omar és un gran surfista i segons 'Socialité' té una competició important a França, així que ha marxat d'Espanya. Anabel ha aprofitat aquesta circumstància per ajudar la seva família, ja que la mort de la senyora Ana ha fet tremolar els fonaments del clan.

«La neboda de la Pantoja ha preferit tancar-se a Cantora amb els seus oncles, Agustín i Isabel, abans que estar amb el seu marit. Ha vist tot el que el seu cosí ha dit d'ella, però encara no s'ha pronunciat», comenten al programa de María Patiño.

 

Anabel Pantoja, acusada de descuidar-se Omar Sánchez

La neboda admira Isabel Pantoja, però segons Laura Cuevas aquest sentiment no és mutu i podria estar a punt de canviar. Laura és filla de l'antic guarda de Cantora i té informació privilegiada sobre la tonadillera i Agustín.

Assegura que cap dels dos està d'acord amb la seva carrera mediàtica. Tenen por que els acabi traint, ja que són molt reservats amb la seva intimitat i amaguen grans secrets.

El programa de María Patiño no ha passat per alt un detall: tot i que no gaudeix del respecte dels seus oncles, els ha elegit a ells. La presentadora recorda que Omar està concentrat en la seva competició de surf i pensa que aquest pot ser el motiu de la decisió de la sevillana.

Kiko Rivera ha carregat durament contra ella, encara que no ha obtingut cap resposta perquè té altres interessos. Vol vetllar pel benestar d'Isabel i sap que si entra en guerra amb el cantant podria generar un gran problema familiar.

El matrimoni encara no ha gaudit de la lluna de mel que es mereixen, ja que el canari té diversos compromisos professionals. És possible que la seva dona hagi aprofitat que està ocupat per tancar-se a la finca familiar.

La líder de 'Socialité' informa que la seva companya no trigarà molt de temps a tornar a Canàries. És possible que Kiko aprofiti aquest viatge per tornar a Cantora i acabar de signar la pau amb la seva mare.