Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco, enfonsat: «Aviat ho descobrireu»

David Flores Carrasco s'ha emportat un disgust després de saber de què treballarà el seu pare

David Flores Carrasco torna a ser el gran perjudicat de la guerra mediàtica entre els seus pares. El fill petit d'Antonio David i Rociíto està molt disgustat després de conèixer el nou pla del seu pare.

L'excol·laborador de Telecinco fa temps que està apartat de l'escena pública, des que se'l va acomiadar de la cadena. Les revistes tampoc volen fer-li entrevistes, però Antonio David se les enginya per a mantenir-se en primer pla.

És conscient que seguir alimentant la polèmica és fonamental per al seu mitjà de vida i es resisteix a abandonar el negoci. D'aquí que busqui altres mitjans per a fer-se sentir, com va fer després en un canal de YouTube.

Ara, l'exguàrdia civil planeja el seu retorn. Un retorn que ha anunciat a so de bombo i platerets a les xarxes socials i que espera que generi un gran interès cap a ell.

David Flores Carrasco, impotent davant la tornada del seu pare

Aquesta guerra mediàtica i judicial entre Antonio David i Rociíto no beneficia gens els seus fills. L'única que n'ha tret profit és Rocío Flores, que no va dubtar a demandar la productora del documental de la seva mare, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'.

A més, el documental també li va proporcionar una cadira a 'El programa de Ana Rosa' i un augment de seguidors a les xarxes socials. Uns beneficis que no gaudeix el seu germà, David Flores, el més vulnerable de la família.

»

De fet, s'ha convertit en l'arma llancívola d'Antonio David, que lidera la demanda interposada contra Rociíto. Després de la voràgine que va suposar la primera part del documental, semblava que la guerra es trobava en standby. Però ara que s'està a punt d'estrenar la segona part, 'En el nombre de Rocío', el seu pare ha anunciat que tornarà al món mediàtic molt aviat.

Captura d'una story de instagram
Antonio David anuncia que tornarà al món mediàtic | La Noticia Digital
 

Antonio David sap que pot treure partit del que la seva exdona hagi d'explicar sobre el clan Mohedano-Jurado, i vol el seu tros de pastís. Per aquest motiu, pròximament reapareixerà en un format molt diferent del que s'ha aprofitat durant els últims vint anys.

Un retorn que amenaça la família

A través d'Instagram, el marit d'Olga Moreno anunciava la seva nova feina com a youtuber. Sense cap mitjà que s'interessi per ell, a Antonio David no li ha quedat més remei que buscar alternatives. «Aviat ho descobrireu», assenyala.

És així com ha decidit obrir-se el seu propi canal de YouTube. Un espai amb el qual seguirà vivint del que expliqui la seva exdona a la segona part del documental. També serà el lloc des d'on continuarà explicant la seva versió.

Es podrà esplaiar amb tranquil·litat sense sentir que se li està coartant la llibertat i, sobretot, sense que ningú li repliqui. Així doncs, convida els seus seguidors a que se sumin al seu canal per a seguir les declaracions que hi farà.

«Soc Antonio David Flores. Soc aquí, al meu canal, al vostre canal. Som-hi!», diu en una petita presentació. A més, l'exguàrdia civil fa l'ullet a la coneguda com a 'Marea Azul' posant-se davant d'un croma amb la imatge d'una onada blava gegant.

És la segona vegada que participa en aquest tipus de plataformes, ja que fa mesos va concedir una entrevista al canal de JuanjusVlog i Javi Oliveira, dos youtubers que sempre han donat suport als Flores.

A la promo, Antonio David apareix somrient, decidit a fer un pas endavant i disposat a seguir explicant la seva història. Una història que, cal recordar, va ser desmuntada per la mateixa Rocío amb proves que demostraven les seves mentides i manipulacions.

Ara que la segona part ja s'està gravant i aviat s'emetrà, l'excol·laborador es prepara per al que es pugui explicar d'ell. Tot i que en un primer moment es tractarà el distanciament en Rocío i la seva família, Antonio David vol seguir sent el protagonista.