Primer pla d'Antonio David Flores somrient

La nova feina d'Antonio David és un engany: descobrim la realitat

El que va ser col·laborador de'Sálvame' ha estrenat el seu nou canal de YouTube per a respondre sobre tots els temes que l'afecten.

La desaparició televisiva d'Antonio David Flores va d'allò més sorprenent. El mes de març, el col·laborador va ser acomiadat de 'Sálvame' sense previ avís després de les declaracions de la seva exdona, Rocío Carrasco.

I és que la docusèrie emesa a Telecinco hauria posat contra les cordes el que va ser gendre de Rocío Jurado. Unes conseqüències que segueixen presents set mesos després. Per a mitigar-les, Antonio David ha decidit tornar a la feina per una altra via totalment inesperada.

Aquest diumenge, el malagueny va aterrar a YouTube. La plataforma de vídeos més famosa del món ha acollit el canal d'Antonio David Flores, on confessarà tot el que suposadament ha callat durant els últims mesos.

De moment, l'exguàrdia civil només ha compartit un vídeo de 9 segons en què ha dedicat unes paraules als seus seguidors. «Soc aquí, al meu canal, al vostre canal. Som-hi», deia.

En només unes hores, aquest vídeo tan breu ja va arriba a les 63.000 visualitzacions. No hi ha dubte que el canal promet ser tot un èxit, ja que supera els 10.000 subscriptors. Unes xifres que demostren que el nou projecte del pare de Rocío Flors arrencarà amb més força que mai.

La 'Marea Azul', com es fan dir els seus fidels seguidors, tampoc l'han abandonat en aquesta nova aventura. I per a mostrar-los l'afecte que els té, Antonio David s'ha posat davant d'un mar blau de fons. Però per què ho ha fet ara?

El retorn de Flores a la vida pública ha arribat just abans que comenci la segona part de la docusèrie de Rociíto, 'En el nombre de Rocío', en el qual ella mateixa explicarà quin tipus de relació té amb els integrants del clan Mohedano-Jurado i perquè està enemistada amb alguns.

Tot i que s'havia previst que el nou documental de la filla de la cupletista veiés la llum a la tardor, Mediaset ha posposat els seus plans. Una decisió que ve donada per la necessitat de revisar-ne el contingut. D'aquesta manera, s'evitaran futures reprimendes per part dels personatges que hi puguin aparèixer.

I és que l'anterior documental, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', va ser demandat per alguns implicats, com Antonio David Flores.

El per què d'aquest nou canal de YouTube

Sens dubte, el nou canal de YouTube d'Antonio David és un mitjà per a respondre a la seva exdona sobre els temes que tenen a veure amb ell, ja que no ho pot fer per via televisiva.

Com no podia ser d'altra manera, els éssers estimats d'Antonio David s'han bolcat plenament en aquesta aventura. Entre ells, la seva filla gran, Rocío Flores, que ha compartit l'enllaç del canal a Instagram.

Rocío Flors dóna l'enhorabona al seu pare pel seu nou projecte

D'aquesta manera, intenta que els seus gairebé 800.000 seguidors visitin el canal i així el seu pare aconsegueixi més seguidors i suport en un moment que no està sent gens fàcil.

Els seguidors de l'excol·laborador no han dubtat a deixar-li una infinitat de comentaris per a donar-li la benvinguda. «Et mereixes tot l'èxit que et vindrà», «Quines ganes de tenir-te per aquí» o «La millor decisió que podies prendre» són alguns dels missatges que ha rebut a YouTube.

Per a donar encara més popularitat al canal, Antonio David ha tornat a la vida pública amb el hashtag #VuelveAD. Una manera de fer-se notar i d'anunciar que no es quedarà callat malgrat les circumstàncies.

I és que haver estat gairebé un any en silenci pot no haver estat un factor molt negatiu per a Antonio David. Per això ha decidit crear aquest canal de YouTube, on podrà tocar qualsevol tema sense que se li posin limitacions.