Primer plano de Laura Matamoros en el photocall de Los Jazmines, en Segovia, el 21 de septiembre del 2021

Alarma Laura Matamoros: recta final de l'embaràs i a l'hospital: «KO»

El tercer trimestre de l'embaràs de Laura Matamoros està sent molt complicat

Laura Matamoros es troba en la recta final de l'embaràs, un període molt complicat. Tot i la il·lusió que té per l'arribada imminent del seu segon fill, la influencer no aixeca el cap pels constants problemes físics que pateix.

La filla de Kiko Matamoros sempre utilitza les seves xarxes socials per mostrar el costat més bonic de la maternitat.

No només presumeix del seu fill Matías, també publica imatges somrient amb la seva enorme panxa i enlluerna el seu gairebé milió de seguidors amb un increïble estilisme premamà. 

No obstant això, la jove tampoc té cap problema per compartir amb els seus seguidors la cara més negativa de l'embaràs. Portar un nadó al ventre comporta un esgotament i algunes xacres físiques que cada cop li passen més factura.

Per aquesta raó, Laura està bolcada en cuidar-se a ella i al seu nadó. Procura descansar, fer esport i mantenir una dieta equilibrada, encara que el seu benestar no sempre és cosa seva. Tant és així que aquests últims dies la jove ha hagut d'anar a l'hospital per rebre atenció mèdica.

Els problemes de Laura Matamoros a la recta final del seu segon embaràs

Fa pocs dies, Laura se sincerava davant els seus seguidors sobre el cansament acumulat per portar una altra persona al seu ventre.

«És horrorós. Estic fatal de l'acidesa. A part de l'esgotament físic i mental que tinc a sobre», deia en un dels vídeos.

La filla de Kiko no està passant per un bon moment. Se sent esgotada i el dolor de les molèsties que pateix estan sent cada vegada més insuportables.

«Fins ara, l'embaràs havia anat fenomenal, però últimament no puc amb l'esquena, no puc més. Tinc un dolor a la regió lumbar i al còccix que em puc morir. I això que el nadó només pesa 1 quilo i 200», confessava a través del seu compte oficial d'Instagram.

Visiblement cansada i sense poder mantenir-se dreta, la parella de Benji Aparicio ha tornat a refugiar-se en l'esport per intentar frenar els dolors tan intensos que pateix.

«He de tenir falta de ferro perquè últimament estic rebentada. A veure si amb els entrenaments i estiraments vaig millorant, ja no sé el que fer. Vull plorar de dolor», ha explicat la influencer, ansiosa per tenir el nadó als braços.

Laura Matamoros: ingressada a l'hospital a menys de dos mesos per donar a llum

Després de confessar alguns dels problemes de salut que la mantenen cansada a la recta final del seu embaràs, Laura Matamoros ha compartit una alarmant publicació des de l'hospital.

Els seus seguidors a les xarxes s'han preocupat per la jove després de veure els vídeos que ha publicat des d'un box d'urgències.

No obstant això, en aquesta ocasió, la seva presència a l'hospital no s'ha degut a cap problema derivat de l'embaràs. Ni dolors lumbars, ni nàusees, ni acidesa.

En aquest cas, un fort refredat ha tombat la guanyadora de 'Gran Hermano VIP 4'. Davant la recomanació de no prendre medicaments durant l'embaràs, la jove ha optat per recórrer als professionals sanitaris.

Matamoros ha anat a l'hospital més proper per intentar frenar el malestar causat per la malaltia catarral habitual amb l'arribada del fred.

«Laura 0, refredat 1. M'ha passat tot al pit i estic KO», escrivia a les seves xarxes socials.

Afortunadament, es tracta d'un petit contratemps que no li ha impedit tornar a casa i continuar la seva recuperació allà. Comença el compte enrere perquè arribi el mes de desembre i Laura doni a llum al seu infant.

El vídeo del dia: