Primer pla de Carlota Corredera somrient

Carlota Corredera tremola amb el retorn d'Antonio David: «Que es preparin»

Antonio David Flores torna a la càrrega. Aquesta vegada, ha creat un canal de YouTube en el qual respondrà a totes les acusacions

Són hores baixes per a les abanderades del feminisme a 'Sálvame' com Carlota Corredera. Després de ser acomiadat del programa de les tardes de Telecinco, Antonio David Flores ha tornat a la feina amb més força que mai. Ni més ni menys, s'ha obert un canal a YouTube.

El passat dilluns 18 d'octubre el marit d'Olga Moreno anunciava el nou projecte en el qual s'embarcava. «Lluitaré fins al final i pagaran un per un tot el mal que m'han fet a mi i als meus», reivindicava Antonio David. Així, deixa clar que utilitzarà la plataforma de vídeos per expressar la seva opinió sense embuts.

La notícia ha tingut reaccions esperadíssimes dels seguidors de Telecinco, i especialment els seus fans, que es fan dir 'marea blava'. Tant és així que, en tan sols un dia de vida, el canal compta amb més d'onze mil subscriptors. I per si fos poc, el vídeo de presentació ja té més de 70.000 visualitzacions.

Tenint en compte el passat mediàtic de l'ara youtuber, ha resultat una mica estrany que vulgui reprendre la seva popularitat a través d'aquesta plataforma. Però sabent que va desaparèixer de Telecinco ràpidament i que no sembla que hi hagi de tornar, aquesta pot ser una bona opció per desfogar-se i mantenir la veu pública.

Primer pla d'Antonio David Flores somrient
Antonio David estrena canal a YouTube | GTRES

Així va ser l'acomiadament d'Antonio David Flores

El passat mes de març es va estrenar a Telecinco el documental 'Rocío: explicar la veritat per seguir viva'. Es tractava d'una sèrie què Rocío Carrasco relatava els maltractaments soferts durant anys per part del seu exmarit, i després del duríssim discurs de la filla de Rocío Jurado, Antonio David va ser acomiadat immediatament com a col·laborador de 'Sálvame'.

Des del programa presentat per Carlota Corredera, es va denunciar qualsevol acte de violència de gènere que pogués patir una víctima. La història va transcendir fins al mateix Congrés dels Diputats. La ministra d'Igualtat del Govern espanyol, Irene Montero, també va voler enviar el seu suport a Rociíto.

Tot i que Antonio David va desaparèixer de tots els espais televisius, no ho van fer algunes persones del seu cercle més proper. La seva actual dona, Olga Moreno, va decidir concursar a 'Supervivientes 2021' en un intent per rentar la imatge de la seva parella.

Com en tota història, hi ha detractors i seguidors. I precisament els més grans fans de l'excol·laborador sempre s'han queixat que no se li ha donat l'oportunitat d'expressar-se. Una afirmació errònia, ja que el juny de 2021 va concedir una entrevista a YouTube que va passar bastant desapercebuda.

Sense afegir proves del seu relat, Antonio David va carregar contra Mediaset i La Fàbrica de la Tele. Però un segon documental de Rocío Carrasco podria haver fet que es replantegés el seu futur mediàtic, ja que l'èxit de la docusèrie va ser tal que a Telecinco van decidir fer una altra part: 'En el nom de Rocío'.

En ell, la mare de Rocío Flores assegurava que comptarà el per què de la seva enemistat amb gran part de la seva família. Una decisió que podria haver posat contra les cordes al seu ex, que ha decidit utilitzar YouTube per contestar a cadascun dels capítols.

Per la seva banda, Antonio David Flores va guanyar una demanda contra La Fàbrica de la Tele i Telecinco per acomiadament improcedent. I per si fos poc, també ha aconseguit que els seus dos fills denunciïn a la seva mare. Tot un «triomf» per a qui va ser col·laborador lligat.