Olga Moreno ha felicitat a Rocío Flores

El missatge d'Olga Moreno a Rocío Flores dies abans de separar-se

Olga Moreno ha volgut dedicar-li a Rocío Flores unes paraules plenes d'emoció i sentiment

Aquest passat 13 d'octubre, Rocío Flores va fer 25 anys. Com és lògic, ha rebut l'afecte i les felicitacions de les persones properes i estimades. Entre aquests es troba Olga Moreno, que ha estat al seu costat en la festa familiar que s'han celebrat. Però l'esposa d'Antonio David ha fet alguna cosa més.

Abans de separar-se de la seva fillastra, que se n'anava a Madrid a treballar, Olga ha volgut dedicar-li un emotiu missatge a les xarxes. Ho ha fet trencant la seva norma no escrita de no publicar en el compte d'Instagram de la seva botiga res relacionat amb la seva vida privada.

Olga Moreno en un bar amb les seves amigues
Olga Moreno ha mantingut el seu cercle d'amistats després de 'Supervivientes' | GTRES

Olga Moreno li demostra el seu amor

Olga és conscient que Rocío ha passat un any molt complicat: ha vist al seu pare ser acomiadat de televisió arran de la sèrie documental de la seva mare. Sèrie en què la jove també ha estat discutida en desvelar-se la condemna per maltractar la dona que li va donar la vida.

Tot plegat, unit a la persecució mediàtica que ha patit li han fet passar-ho malament. Precisament per tot això, és pel que Moreno ha volgut fer una cosa especial per la primogènita del seu marit. Així, encara que no ho fa mai, ha fet servir el compte del seu negoci a Instagram per dedicar-li unes sentides paraules pel seu aniversari.

Moreno ha optat per compartir una fotografia juntes, que ha acompanyat de les següents paraules: «Avui compleix 25 anys la meva rosseta, i qui ho diria. No acostumo a felicitar-te mai públicament, però aquesta vegada em venia de gust». Moreno ha afegit elogis, orgull i ha destacat «la dolçor i el gran cor que té».

A això, l'exdona d'Antonio David ha afegit que està orgullosa «de com cuides a la família i de com estàs pendent de tots nosaltres». Després tot això, ha acabat la seva felicitació declarant el seu amor incondicional: «Només dir-te que ets molt gran, però que molt gran. T'estimaré sempre, Oa».

Com no podia ser d'altra manera, Flores no ha dubtat a agrair a Olga les seves emotives paraules. I així, ambdues han deixat clar que l'amor que es tenen és mutu. Malgrat tot el que ha passat aquests mesos, segueixen tan unides com sempre.

Bona mostra d'això és que, fa unes hores, Moreno ha tornat a saltar-se la seva norma a les xarxes socials. Ho ha fet compartint una foto de Rocío al costat de David i la seva filla Lola. La instantània, l'ha acompanyat d'aquestes paraules: «Avui el meu dia és per a ells, els meus tres tresors».

Olga Moreno i Rocío, unides davant el pròxim 'huracà'

Amb aquests missatges Olga i Rocío demostren que segueixen juntes i fortes davant el pròxim huracà que s'acosta, l'arribada de la segona temporada de la sèrie de Rocío Carrasco. En principi, els Mohedano seran els grans perjudicats d'aquesta nova producció, però no se sap si la família d'Antonio David o fins i tot ell també es poden veure afectats.

No només per aquest motiu tenen uns mesos durs per endavant. Flors i Moreno hauran recolzar a Antonio David en els nous judicis en els quals es veurà cara a cara amb el seu ex. Judicis que els tornaran a posar a la palestra i a ser mirats amb lupa per cada moviment o comentari que facin.