Primer pla de Belén Esteban

Els cinc enemics de Belén Esteban que fan trontollar el seu regnat

La de Paracuellos té una llista bastant llarga d'enemics que tornen a la càrrega ara que triomfa professionalment

Belén Esteban travessa una de les millors etapes de la seva vida, tant personalment com professionalment. I és que, a part de l'èxit que té a la televisió, també triomfa com a empresària.

Fa uns mesos, la tertuliana va llançar al mercat una marca de gaspatxos, Sabores de la Esteban, i la veritat és que s'ha obert les portes fins i tot a l'estranger. Tant és així que, tot i la mala qualificació que els han rebut per part de l'OCU, els seus productes han destacat.

De fet, acaba de llançar una línia de patates xips que ja ha conquistat mig Espanya, i és que ella mateixa assegura que no es fabrica cap producte sense la seva aprovació.

A més, la relació amb Miguel Marcos continua vent en popa i la seva filla, Andrea, no para de donar-li alegries. La jove s'acaba de graduar amb honors en una prestigiosa universitat anglesa.

Això, però, no treu que els enemics de la de Paracuellos intentin enfonsar el seu regnat cada vegada que tenen l'oportunitat.

Jesulín de Ubrique, el pare absent

María José Campanario i Jesulín de Ubrique en una estació
María José Campanario i Jesulín de Ubrique en una estació | GTRES

Recentment es donava a conèixer que Julia Janeiro, la filla de Jesulín i María José Campanario, s'ha sotmès a una intervenció estètica. La jove ha passat per quiròfan per a fer-se un augment de pit, cosa que ha indignat l'ex del torero.

Belén Esteban no ha dubtat a atacar públicament el pare de la seva filla un cop més. «El que em fot és que a una se li paguin els pits i a l'altra no se li pagui ni la meitat de la carrera», li ha retret.

«Aquí sí que es veuen fills de segona. Gràcies per res», afegia amb menyspreu.

«Quina sort tens que la teva filla no em deixi parlar. Si em deixés parlar, et cauria la cara de vergonya», li advertia fent referència a Andreíta, la filla que tenen en comú.

Belén fa temps que no esmenta la seva filla ni parla del seu ex per respecte a una promesa que li va fer. Però això no treu que estigui dolguda per l'actitud de Jesulín.

«Aquí a cadascú li fa mal alguna cosa, i el que és trist és que a ell no li faci mal el que li hauria de fer mal», manifestava amb contundència.

María José Campanario, l'eterna enemiga

María José Campanario rient amb una amiga
María José Campanario rient amb una amiga | GTRES

Fa temps que María José Campanario i Belén Esteban estan immerses en una guerra silenciosa. La dona de Jesulín no perdona a la tertuliana que hagi venut la vida del seu marit als platós de televisió.

De fet, i per a sorpresa de molta gent, l'odontòloga va acabar explotant, cosa que la va portar a escriure una carta a la princesa del poble.

En la missiva, desenterrava la destral de guerra i assegurava que havia aguantat massa coses. Tot i així, Belén no es va espantar gens, sinó que va amenaçar María José i Jesulín amb treure a la llum contingut molt delicat.

«És patètic, però ja hi estic acostumada. En la meva opinió, la teva vida sencera ho és, bonica», arremetia la dona de Jesulín.

«Sí. No m'has de dir què he d'escriure o publicar, perquè ets un zero absolut a les nostres vides. A la meva i a la del meu marit. Sí, el meu. Gairebé més, encara que et pesi», li retreia.

«Em tens por perquè porto vint anys amb Jesús Janeiro Bazán... No any i mig com tu, sense casar-te», prosseguia. «No sé qui ha d'anar amb compte: tu o jo, que porto vint anys callant la veritat. I la veritat només té un camí. I no és el teu».

Toño Sanchís, el representant que la va trair

Toño Sancís sortint de casa
La dona de Toño Sanchís guanya la batalla judicial a Mediaset | GTRES

El famós «PA-GA'M» de Belén Esteban ja forma part de la història de la televisió. Toño Sanchís era l'home de confiança i el representant de l'estrella de Mediaset.

Almenys, fins que Belén va descobrir que havia fet certes maniobres indegudes a la seva esquena. De fet, se l'acusa d'apropiació indeguda, alçament de béns, falsedat documental comptable i temptativa d'estafa processal.

La de Paracuellos té clar que no pararà fins que Toño vagi a la presó. «Vull arribar fins al final», advertia amb contundència. I, de moment, la justícia li ha donat la raó.

Recentment, sembla que Sanchís s'ha aliat amb una altra arxienemiga d'Esteban, ni més ni menys que Olvido Hormigos. I tots dos estan decidits a enfonsar-la.

«Ell està lluitant perquè es faci justícia. El que li ha passat és molt dur. Jo sempre l'he cregut», assenyalava Hormigos públicament.

«Tot i que el que Belén va explicar fos cert, jo no ho hauria fet. Podrien haver-ho solucionat en privat, sense fer tant de mal. Tant me fa, no soc rancorosa. Belén no forma part de la meva vida ni del meu pensament», insistia.


Sembla que l'exregidora  de Los Yébenes no perdona a la col·laboradora de 'Sálvame' els atacs que va fer contra ella quan concursava a 'Gran Hermano VIP'.

La guerra interminable amb Olvido Hormigos

oblit Hormigos
Olvido Hormigos segueix carregant contra Belén Esteban | GTRES

Han passat anys des que Olvido Hormigos i Belén Esteban van coincidir a la casa de Guadalix de la Sierra. No obstant això, la primera no perdona l'assetjament a què la princesa del poble la va sotmetre.

Belén va fer la vida impossible a l'exregidora quan totes dues participaven a 'Gran Hermano VIP', i no va parar fins que la van fer fora del reality.

La guerra va començar quan Olvido va decidir fer carrera a la televisió i es va convertiR en col·laboradora de 'Sálvame'.

I va ser en aquest programa on van tenir lloc els primers frecs amb la princesa del poble. Des d'un primer moment, Esteban es mostrava molt crítica amb la vida personal de la seva companya.

«Olvido no estima el seu marit. A sobre de banyut, apallissat», sentenciava. I això va provocar que Hormigos li respongués via Twitter.

«Quan Belén Esteban porti 25 anys de relació, que parli, perquè pel que jo sé que li duren molt poquet els homes», va sentenciar.

La resta és història, passant per alt el retrobament que van viure a 'GH VIP', on va esclatar la guerra i Esteban posar tota la casa en contra d'Hormigos.

Els retrets del clan Janeiro

Carmen Bazán i Carmen Gener
Carmen Bazán i la seva filla Carmen Janeiro | La Noticia Digital

Tot i que hi ha certs membres de la família Janeiro als quals Belén Esteban agraeix l'afecte que han donat a la seva filla, com ara Carmen Janeiro o Beatriz Trapote, n'hi ha d'altres, com Laly Bazán, tieta de Jesulín, que no han dubtat a carregar contra la de Paracuellos.

«Que vol que el meu fill pagui els estudis de la seva filla? Que li pagui ella!", ha respost davant els recents atacs de Belén. «Porta vint anys parlant de nosaltres. Doncs que segueixi, fins que es cansi o fins que la facin fora», va dir Laly.

A més, va assenyalar que haurem d'esperar asseguts a que el clan es pronunciï al respecte.

I, com no podia ser d'una altra manera, Belén no ha dubtat a respondre-li: «Tots sabem de què va aquesta senyora. Els pares i les mares estan s'han d'ocupar dels seus fills, ja siguin petits, adolescents o grans. No et contestaré més».