Fotomuntatge d'Olga Moreno i Antonio David Flores

«Era un secret a veus»: Les raons de la separació d'Antonio David Flores i Olga Moreno

Després d'un any ple de rumors, l'exmarit de Rociíto i la dissenyadora han trencat

Tot i que ja fei a més d'un any que el rumor corria pels platós de Telecinco, finalment Antonio David i Olga han decidit posar punt final a la seva relació. Així ho han anunciat tots dos aquest mateix dimecres a la revista 'Lecturas'.

Els comentaris sobre el fet que el matrimoni no estava passant pel seu millor moment cada vegada se sentien amb més força. I és que, després d'un any carregat d'emocions per la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', han pres camins per separat.

El testimoni que Rocío Carrasco va donar fa set mesos a Telecinco podria haver estat el principal detonant perquè Olga decidís trencar la relació.

La dissenyadora va intentar per tots els mitjans tornar a avivar la flama de l'amor amb Antonio David. Una de les coses que va fer va ser participar a 'Supervivientes 2021'. D'aquesta manera, allunyada del seu marit, podria comprovar si es podia arreglar la crisi que estaven vivint. Però res de res.

Tot i que tots esperàvem que aquesta fos l'oportunitat perfecta perquè l'excol·laborador de 'Sálvame' tornés a trepitjar un plató, no va ser així. Antonio David Flores va preferir romandre en segon pla i lluitar des de l'ombra per a guanyar els judicis per acomiadament improcedent que tenia pendents.

Per la seva banda, la seva filla, Rocío Flores, no va deixar de defensar amb ungles i dents qui finalment es va proclamar guanyadora del reality de supervivència.

Antonio David Flores i Olga Moreno posen punt i final al seu matrimoni

 

Les evidències de la separació

Aquest últim any, la possible separació entre Antonio David Flores i Olga Moreno ha sigut un secret a veus. I no és per menys, ja que cada vegada dissimulaven menys el distanciament que els separava.

Fa poc, l'exguàrdia civil va optar per no acudir a la festa d'aniversari de la seva dona. Una absència que no va passar desapercebuda, especialment per als que han tingut la mirada posada en la parella aquests últims mesos.

Ara que sabem amb certesa que s'han separat, tot apunta que, quan es va fer aquesta celebració, ja s'havien separat.

No obstant això, en aquell moment la malaguenya no va voler donar detalls al respecte i va excusar Antonio David dient que estava treballant.

Però una ruptura no implica una mala relació, i així ho volen demostrar. Fonts pròximes al matrimoni asseguren a 'Lecturas' que entre ells hi ha bon rotllo i cordialitat.

«Olga i els fills d'Antonio David s'adoraran sempre. Ella està molt bé. Després de 'Supervivientes', va ser conscient que la relació amb Antonio David la perjudicava tant en l'aspecte públic com en el personal. A ell li convenia no revelar la ruptura per a alimentar la idea de família unida i pare abnegat. De moment, prefereixen que sigui així», comentava la font.

És innegable que la crisi entre tots dos es remunta a pràcticament l'any passat, tot i que es va avivar encara més amb l'aparició televisiva de Rocío Carrasco.

Des de feia un mes, Antonio David i Olga feien vides totalment separades. Ella era a Màlaga treballant a la seva botiga, mentre que ell vivia a Madrid i preparava el seu recent estrenat canal de YouTube.

Tot apunta que un altre dels motius que ha aconseguit posar punt final a la relació ha estat la col·laboració d'Antonio David a 'Sálvame'. L'exmarit de Rociíto va arribar al programa de les tardes de Telecinco fa més d'un any.

Des que el van fitxar, els rumors sobre una infidelitat a la seva parella no van deixar de créixer, i això va fer que aquesta, en més d'una ocasió, s'arribés a sentir humiliada públicament per aguantar suposades deslleialtats per part del seu marit.

Fa temps, el mateix Antonio David va confessar que no estaven travessant un bon moment. «La relació amb la meva dona no és com abans. Hem passat de parlar 450 vegades al dia a dir-nos alguna cosa de tant en tant. És tot com molt fred. Ja no riem junts. Això està passant factura al matrimoni, i sé que està incòmoda amb mi».