Fotomuntatge de Rocío Carrasco, Olga Moreno i Antonio David Flores

Olga Moreno, la millor aliada de Rocío Carrasco per a destruir Antonio David Flores

Antonio David Flores i Olga Moreno es divorcien després de 21 anys junts

Els rumors que corrien sobre Olga Moreno i Antonio David Flores han resultat ser certs. Després d'un any duríssim, la parella ha estat incapaç de suportar la pressió i han decidit prendre camins per separat, tal com informa 'Lecturas'.

Una cosa que explicaria la sonada absència de l'exguàrdia civil al recent aniversari de la guanyadora de 'Supervivientes 2021'.

La veritat és que Olga i Antonio David no ho han tingut gens fàcil, començant pels rumors d'infidelitat que fa temps ja van danyar notablement la seva relació i seguint per la docusèrie de Rocío Carrasco, que els va acabar de rematar.

La dissenyadora s'hauria cansat d'haver d'aguantar els fantasmes del passat del seu marit, de manera que hauria decidit bolcar-se en la seva botiga i volar lliure.

No obstant això, sempre estaran units per l'amor que tenen a la seva filla, Lola. A més, Olga ha demostrat que vol seguir present en la vida de Rocío Flores i també a la del germà d'aquesta, David, ja que se'ls estima com si fossin seus.

Així doncs, la vam poder veure a la celebració dels 25 anys de la jove i bufant les espelmes amb ella. Això, sense comptar que se'n van anar juntes a passar el dia a un spa on van compartir confidències, cosa que demostra que estant molt unides.

Curiosament, tot indica que la història es repeteix per a Antonio David, que ha de tornar a afrontar un divorci mediàtic. Sembla, però, que en aquesta ocasió les coses poden ser una mica diferents i que Olga i ell fins i tot portin la situació d'una manera amistosa.

Antonio David Flores i Olga Moreno durant les noces de José Ortega Cano i Ana María Aldon
Antonio David i Olga Moreno han viscut uns últims mesos complicats | GTRES

Tot el contrari al que va succeir quan es va separar de Rocío Carrasco. Es van casar el 1996, i la felicitat els va durar menys de quatre anys. A partir d'aquí, van iniciar una batalla legal i mediàtica en la qual s'han involucrat els seus dos fills.

«Exceptuant els dos o tres últims mesos, sempre vaig ser molt feliç. La meva il·lusió, la meva meta era tenir una família i viure de la mateixa manera que han viscut els meus germans», va confessar Antonio David quan concursava a 'Gran Hermano VIP'.

«Crear una llar, criar els meus fills i ser un matrimoni normal dins d'on m'havia ficat. M'havia ficat a la casa de Rocío Jurado. Estem parlant d'algú molt important a Espanya i fora. Jo no tenia gaire idea de tot això. Em vaig casar molt jove», assenyalava.

Una possible aliança entre Rocío Carrasco i Olga Moreno?

Tot i que encara no han transcendit gaires més detalls sobre el que ha portat a que Olga i Antonio David s'hagin separat, això podria donar lloc a l'escenari més impensable: una aliança entre Rocío Carrasco i Olga Moreno que podria acabar enfonsant l'excol·laborador de 'Sálvame'.

Ara que la dissenyadora ja no està amb Antonio David, podria ser que s'acostés a Rociíto. Això, si totes dues són capaces de deixar les rancúnies de banda i seure a parlar. Podria Olga intervenir per a provocar un acostament entre Carrasco i els seus fills?

Olga Moreno en el seu cotxe
Olga Moreno saludant des d'un cotxe | GTRES

La veritat és que és molt poc probable, ja que tant Moreno com Flores han demostrat que segueixen estan molt unides.

«Olga va ser el meu bastó de suport. Jo necessitava una parella, algú que compartís el meu projecte de vida i tirés els meus fills endavant», assegurava Antonio David.

«Ha estat una peça fonamental en la meva vida", deia elogiant la dona que ha exercit de mare dels seus fills.

Pel que fa a la petita de la casa, Lola, tots dos coincideixen que és la seva major alegria i el llaç que els mantindrà units. «Lola ha estat la que ha salvat casa meva. Té sis anys i és la meva tercera filla, fruit del matrimoni amb Olga».

«És la que ens ha salvat a tots i ens ha portat la felicitat. Han sigut divuit anys molt difícils, de jutjats i tribunals...», explicava l'exguàrdia civil.