Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío y David Flore abrazados

Devastats: què faran Rocío i David Flores després del divorci del seu pare

Rocío i David Flores han de seguir endavant sabent que la seva família s'ha trencat

Rocío i David Flores estan destrossats després del trist final del matrimoni d'Antonio David i Olga Moreno. Els dos la consideren una mare i la seva ruptura ha estat un cop dur.

No obstant això, la dissenyadora ha demostrat que no està disposada a abandonar-los, tot i haver posat fi a la relació amb el seu marit. Una prova d'això va ser que Olga ha estat present en els últims esdeveniments familiars, com l'aniversari del seu «Rora», que han celebrat amb magnificència.

Al seu torn, Rocío només té bones paraules per a la dona que li ha fet costat durant els pitjors moments al llarg d'aquests 21 anys. A més, un llaç indestructible els uneix com a família: la petita Lola, filla del matrimoni amb Antonio David.

La família estaria decidida a protegir-la per davant de tot perquè no pateixi les conseqüències que pot portar el divorci.

Rocío ho dona tot pels seus germans i ho seguirà fent d'ara endavant. Sobretot ara que han perdut en certa manera el seu referent. Així, el futur dels nets de la Jurado serà independent i buscaran el seu propi camí lluny del drama familiar.

Primer pla de Rocío i Olga
Rocío Flores i Olga Moreno segueixen unides malgrat la seva ruptura amb Antonio David | GTRES

A més, els tocarà enfrontar-se a la segona part de la sèrie de Rocío Carrasco sols, ja que segurament Olga voldrà deslligar-se del malson que han viscut durant l'últim any.

Un mal tràngol que ha acabat produint el seu divorci. Una cosa que a primera vista semblava impossible, veient les declaracions d'amor que feia des d'Hondures al seu marit.

Olga Moreno i David Flors a Hotel a Madrid, 25 juliol 2021.
Olga Moreno i David Flores sempre s'han tingut un gran afecte | GTRES
 

Lamentablement, l'assetjament i enderrocament constant a què s'han vist sotmesos ha acabat fent efecte i han patit les conseqüències.

Mentre Olga segueix el seu camí lluny de l'huracà Carrasco, qui anava a ser la seva fillastra continua el seu camí televisiu.

El futur que els espera a Rocío i David Flores lluny d'Olga Moreno

Així, el pes de defensar a la família i fer front a les noves polèmiques que es generen recau sobre les seves espatlles. No només això, sinó que l'esperen uns dies bastant agitats, tenint en compte que ha decidit demandar els amos de la Fàbrica de la Tele.

Rocío es veurà les cares als jutjats amb Óscar Cornejo i Adrián Madrid, responsables de la productora que ha donat vida a la docusèrie de la seva mare. Recentment ha sortit a la llum que també pensa atacar Raúl Prieto, director de 'Viva la vida'.

Els acusa a tots d'«d'una invasió a la intimitat personal i familiar» per haver publicat els documents de la seva sentència condemnatòria sent menor d'edat.

La jove va ser jutjada per un delicte greu de maltractament continuat a la seva mare, pel qual ja va rebre el càstig pertinent. No obstant això, queda estipulat per llei que aquesta sentència és privada per tractar-se d'un tema relacionat amb menors.

Per això, el Jutjat d'Instrucció Nº 38 de Madrid serà l'encarregat d'analitzar els fets i discernir si hi ha indicis de criminalitat en la informació que han compartit mediàticament.

David Flores
David Flores està disposat a independitzar-se de la seva família | Instagram
 

Al seu torn, David Flores sembla que també va donant els seus propis passos en solitari, tot i seguir necessitant el suport econòmic dels seus pares donada la seva condició.

Tal com assenyalaven diversos mitjans, el jove estaria decidit a emprendre el seu camí lluny de casa i buscar un nou habitatge.

A més, ell també té assumptes pendents als jutjats, ja que ha demandat la seva mare per l'impagament de la pensió alimentària que li deu des de 2018.

Finalment, també ha exigit que els seus pares cessin immediatament la guerra mediàtica que sostenen i demana un any de presó per als dos en cas d'incomplir-ho.