Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores somrient

«Uns 35.000 euros»: La xifra que pot canviar la vida de David Flores Carrasco

Gloria Camila ha rebut una oferta molt suculenta per parlar de la seva germana a la televisió

Enmig de la polèmica generada per l'homenatge que Rocío Carrasco ha rendit a la seva mare, Gloria Camila va deixar molt clar que ella no havia rebut cap oferta econòmica a canvi de participar-hi.

I que si hagués estat així, no l'hauria acceptat. «L'única que ha cobrat per fer aquest homenatge és la meva germana, perquè estic segura que ha guanyat diners per obrir aquests contenidors», apuntava la filla d'Ortega Cano.

«Nosaltres ens hem fet càrrec de les despeses dels homenatges que hem rendit a Rocío Jurado a Chipiona».

Gloria Camila
Gloria Camila mai ha concedit una entrevista per a parlar de Rociíto | GTRES

Tot arran que Joaquín Prat retragués a la jove la indiferència que va mostrar davant aquest especial emès a 'Sálvame'

«Escolta, que ets al mateix espai físic, a Mediaset, i t'han de pagar perquè vagis a un homenatge d'una de les persones més important de la teva vida?», insinuava Prat.

«Tant de bo li fessin un homenatge al meu pare. Tu et penses que jo aniria cobrant?", afegia. Mentrestant, Alessandro Lequio destacava que «quan participes en un programa de televisió, ho fas cobrant».

«De la mateixa manera que Rocío Carrasco cobra una pasta per la desfilada aquesta dels camions, crec que la resta de la família, començant per Amador Mohedano, tenen tot el dret del món a emportar-se la pagueta per participar en aquest espectacle», assegurava.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila i Rocío fa anys que no es parlen | La Noticia Digital

No obstant això, és evident que, des de fa poc menys d'un mes, quan va començar a treballar a 'Ya son las ocho', Gloria no hauria cobrat ni un cèntim per parlar de la seva germana.

Tot i que sí que va deixar clars diversos punts relacionats amb el plet legal que encara mantenen per la memòria de 'la més gran'.

«No ha parat de repetir que a la segona part del documental apareixerien uns escrits de la meva mare", explicava amb contundència.

«Quan vaig que s'emetria això, vaig decidir que, com a filla legítima, tinc dret a veure tots aquests documents", sostenia la jove. «Amb la meva germana ja fa vuit anys que no m'hi parlo, així que vaig optar per anar al jutjat i exigir-ho de manera legal».

El dineral que ofereixen a Gloria Camila per parlar malament de la seva germana

Un moment en què Gloria també va aprofitar per a defensar el seu pare. «La Rocío Carrasco no ha parat d'atacar el meu pare», li retreia a la seva germana.

«Quan ell no ha fet res. L'únic que fa el meu pare és donar-me suport com a filla legítima, perquè Rocío Jurado tenia tres fills, no una. En va tenir tres», sentenciava amb duresa.

Al llarg dels anys, a la filla d'Ortega Cano no li han faltat oportunitats per explotar la relació amb la seva germana gran. No obstant això, sempre s'hi ha negat.

Primer, perquè va voler evitar el protagonisme mediàtic, i segon, perquè no volia donar més detalls.

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
Gloria Camila ha rebut ofertes molt suculentes per a parlar de la seva germana | Telecinco

Ella mai s'ha assegut amb una revista o en un plató de televisió per a concedir una entrevista sobre la seva germana, tot i que sí que ha parlat obertament quan ho ha vist necessari, sobretot per a defensar els seus.

I no pot dir que no hagi estat temptada de fer-ho, especialment aquestes últimes setmanes. Pel que sembla, la noia ha rebut diverses ofertes econòmiques, d'almenys dues revistes, perquè parli per primera vegada.

En tots dos casos, ni tan sols hi ha hagut possibilitat de negociar, però es parla d'una quantitat per sobre dels 35.000 euros.

La jove no ha acceptat cap d'aquestes ofertes per a posar a parir Rociíto, però això no treu que hagi volgut fer valdre els seus drets.

«Serem justos i no ens acarnissarem amb ella. No haver concedit una entrevista no vol dir estimar menys o estimar més», responia als seus detractors.

«No porto la sang de Rocío Jurado, però legalment soc la seva filla», ha defensat amb orgull.

A més, advertia: «Si no soc filla, tampoc soc germana. Compte!. Reflexioneu-hi i després em dieu el què».