La reina Letícia Ortiz.

«El rei està amb una altra dona»: Letícia Ortiz perd la paciència i pren una decisió

Letícia Ortiz ha descobert el secret de Joan Carles I

Joan Carles I, el rei emèrit, es troba en el punt de mira pel fet que un conegut periodista de Telecinco ha descobert una cosa molt sorprenent. Concretament, es tracta del paparazzi Diego Arrabal, col·laborador de 'Viva la Vida', qui ha realitzat una investigació sense precedents.

Segons ha explicat, l'equip de seguretat del monarca el va retenir després d'haver descobert aquest gran secret. Actualment, Joan Carles I porta molt de temps vivint a Abu Dhabi, ciutat a la qual es va traslladar després de protagonitzar certs escàndols a Espanya.

Tanmateix, els experts a Casa Reial asseguren que l'emèrit està desitjant tornar al seu país, però algú els ho impedeix: la seva nora Letícia Ortiz. Segons sembla, la reina ha pres una decisió que marcarà un abans i un després, però ho ha fet només per la seva filla Elionor.

El Rei Joan Carles en una imatge d'arxiu

Letícia Ortiz és conscient que la monarquia corre perill i per això vol protegir el llegat de la princesa Elionor de Borbó. I és que, recordem, la dona de Felip VI va ser periodista abans que reina i per això coneix molt de prop l'opinió de la societat. Llavors, aquesta seria una de les raons per les quals es nega que el seu sogre torni a Espanya i ocupi tots els titulars.

Per la seva banda, el programa 'Viva la Vida' ha descobert que l'emèrit no està tan malament com expliquen i que gaudeix als Emirats Àrabs. «El rei està amb una altra dona», informen l'esmentat espai televisiu. Una dada que està causant una gran repercussió, ja que seria l'origen de tots els problemes que ha tingut Diego Arrabal en els darrers temps.

Sí, perquè el conegut paparazzi es va traslladar fins a Abu Dhabi per fer un seguiment del rei Joan Carles. Però quan ja havia recapitulat tot el material va succeir que les autoritats pertinents el van detenir i li van requisar les seves pertinences per suposadament eliminar la feina. Tot i això, el paparazzi no ha parat fins a recuperar «el 83% de les imatges».

Letícia Ortiz, alarmada: «Deu trucades»

L'equip de recerca de 'Viva la Vida', programa presentat per Emma García, ha descobert que Juan Carlos té una nova amiga i les imatges que va gravar Arrabal demostren l'existència d'aquesta persona misteriosa alhora que deixen en evidència una cosa important. «Ens van dir que era una doctora espanyola que anava de tant en tant i a l'hotel ens ho confirma», declara el periodista.

L'experta en cor Pilar Vidal, també tertuliana d'Emma García, també es va posar a investigar i de seguida va rebre «deu trucades». Segons les fonts, la nova companya del sogre de Letícia Ortiz no forma part del seu equip sanitari. «A mi em diuen que el rei no té doctores, que el metge de capçalera del rei és un home», declara sobre això.

Davant d'això, la reina Letícia ja ha començat a tremolar perquè Joan Carles I encara no ha tornat a Espanya i ja està organitzant escàndols. Aquest últim ha tingut una repercussió especial, ja que afecta una persona important dins dels mitjans: Diego Arrabal. «Tot l'equip de 'Viva la Vida' estem molt cansats i encara tenim la por al cos», comenta el periodista de Telecinco.

Joan Carles, enxampat en acció: «Estrany»

Letícia ha estat molt criticada pels seguidors de la monarquia, però, tot i això, la majoria de periodistes pensen que ella és la que més ha fet per la institució. Llavors, ara la reina ha pres una decisió: centrar-se en les seves filles, Elionor i Sofia, i el seu marit Felip VI. I és que està convençuda que el millor per a tots és estar lluny dels escàndols del seu sogre, Joan Carles.

Mentrestant, però, el periodista Diego Arrabal ha descobert que té una nova amiga i que el comportament del seu equip de seguretat és «estrany» perquè l'entorn de l'emèrit no vol que ningú no conegui la identitat d'aquesta dona misteriosa. Tanmateix, 'Viva la vida' pensa que darrere de tot això hi ha un secret que podria canviar-ho tot.