Primer pla de Toñi Moreno somrient

A Toñi Moreno li canvia la vida: la bomba que acaba d'anunciar

La presentadora iniciarà un important projecte televisiu

'Mediaset España' acaba d'anunciar l'inici d'un projecte que tindrà Toñi Moreno com una de les grans protagonistes. Per tant, Telecinco ha tornat a confiar en la periodista andalusa, qui tornarà a la cadena per presentar una nova edició de 'Secret Story'. Però, en aquesta ocasió, amb concursants anònims al més pur estil de 'Gran Hermano'.

Quan gairebé està a punt de concloure la primera edició 'celebrity' de la història del format, la cadena ja ha optat per llençar una nova versió del 'reality' de convivència.

Imatge dels concursants de Secret Story: Adara Molinero, Miguel Frigenti, Luca Onestini i Cristina Porta
La versió anònima de 'Secret Story' ja està en marxa | Telecinco

Tot i que els concursants estan a punt d'enfrontar-se a la gran final, els productors del 'reality' no pensen a perdre el temps. De fet, ja són mans a l'obra i ben aviat serem testimonis del nou projecte que revolucionarà la vida de Toñi Moreno.

Telecinco aposta per Toñi Moreno a l'edició anònima de 'Secret Story'

Els resultats d'audiència recollits durant la primera edició 'celebrity' han estat molt satisfactoris i la renovació del format ha estat imminent fins i tot abans del final.

Tot i això, aquesta nova edició estarà plena de novetats. La primera és que comptarà amb la presència de cares no conegudes de la televisió i, la segona, és que tindrà un nou trio de presentadors.

Jorge Javier Vázquez parlant
Jorge Javier Vázquez ja no presentarà 'Secret Story' | GTRES

Mentre que Jorge Javier Vázquez, Jordi González i Carlos Sobera han sigut els encarregats de conduir les gales i debats, en aquesta ocasió seran les dones les que prendran el protagonisme.

Només repetirà al lloc Sobera, que exercirà de presentador principal de les gales, i estarà acompanyat per Sandra Barneda i Toñi Moreno. I és que, com que el conductor de 'Sálvame' ja té molts projectes a la cadena, ha decidit prendre's un descans abans de començar un nou 'reality'.

Toñi Moreno torna per sorpresa a Telecinco i revoluciona els seus seguidors

Mentre que Sandra Barneda s'ha guanyat el lloc gràcies a la seva experiència com a presentadora a les gales i debats de 'La isla de las tentaciones', ara serà Toñi Moreno qui ocuparà el lloc de Jordi González.

Es tracta d'un reemplaçament que ja celebren molts dels seguidors de 'Mediaset', ja que sempre han mostrat rebuig cap a qui va ser conductor del programa 'La Noria'.

Segons sembla, el presentador barceloní no ha acabat de convèncer els espectadors de la cadena ni durant la seva feina a 'Supervivientes', ni ara amb 'Secret Story'. És més, ha recollit constants crítiques a les xarxes socials i la seva substitució per Toñi Moreno ha estat molt aplaudida a les xarxes.

A més a més, cal recordar que la periodista andalusa és una de les cares més estimades pels espectadors de la cadena, ja que fa anys que ha estat lligada a Telecinco gràcies a diversos formats. Però, en els últims anys, ha estat relegada per altres cares de la cadena, especialment després de la seva sortida de 'Viva la Vida'.

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Toñi Moreno ha substituït Emma García a l'estiu | TELECINCO

Després que Emma García ocupés el seu lloc a l'espai del cap de setmana, Toñi es va mantenir a la cadena com a presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. Tot i això, va acabar sent substituïda per Jesús Vázquez i apartada del protagonisme que ella es mereix com a gran comunicadora.

Així doncs, els seus últims treballs a Telecinco només s'han limitat a substituir Emma durant les vacances d'estiu. Un lloc que se li queda curt a l'andalusa, i que amb aquest projecte s'estrenarà de ple al món dels 'realities'. Ara, Toñi tornarà a ocupar el lloc que li correspon i donarà un canvi a la seva vida durant aquesta nova etapa a 'Mediaset'.