Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any

Roberto Leal confessa els problemes al llit amb la seva dona Sara

Roberto Leal ha reflexionat sobre el seu èxit televisiu

Roberto Leal, presentador de televisió, s'ha convertit en una de les cares més cotitzades dins del món de l'espectacle. Coneix de prop el funcionament de la televisió, per això és molt curós amb la seva vida privada i que intenti ser discret. Tot i això, està exposat constantment, així que és inevitable que acabi compartint certs secrets.

Roberto Leal ha aconseguit una gran popularitat en els darrers temps. De fet, s'ha convertit en objectiu dels periodistes del cor. Viu una vida força tranquil·la, motiu pel qual mai ha generat cap espectacle important. Poc se'n coneix. Està casat amb Sara Rubio, una dona que també es dedica a la comunicació.

Roberto i Sara es van conèixer a la televisió i des de llavors es van adonar que estaven fets l'un per a l'altre. Segons el relat del mateix presentador, «ella treballava a 'Equipo de Investigación' i jo substituïa Susanna Griso a 'Espejo Público', vaig entrar al menjador i la vaig veure», va explicar el presentador. Recentment, ha concedit una entrevista a '20 Minutos', on ha aprofundit més en aquesta història d'amor.

Roberto Leal i Sara Rubio
Roberto Leal i Sara Rubio es van casar el 2015 | Cedida

Leal ha parlat de la seva vida sentimental i ha estat més sincer que mai perquè reconeix que té alguns problemes. «Sóc molt tossut i tinc molts moments dolents per les pressions i per la tele. Després ho trasllado a casa i ho pago amb qui menys s'ho mereix, la meva dona», comenta.

El comunicador reconeix que té un caràcter fort i li ha agraït a Sara Rubio, la seva dona, que la paciència que hi té. «Sóc tal com veus», explica, però admet que «és veritat que també tinc temperament i els meus moments, com qualsevol persona». «Ni sóc el millor, com me'n diuen molts, ni sóc el pitjor del món, com em diuen altres», aclareix.

Roberto Leal parla de la seva intimitat: «Més vell»

Roberto és una de les cares més valorades de la televisió, però ell és força crític amb això i no està d'acord amb alguns comentaris. Assegura que és nerviós, i que a mesura que envelleix, s'hi torna més. Un canvi que, segons ell, qui més nota és la seva dona, Sara, de qui ha confessat una cosa impactant.

El presentador intenta organitzar-se, però li és impossible gaudir de moments íntims amb Sara Rubio amb massa freqüència. Segons ha explicat, es manté en forma gràcies al ritme de vida que porta, que no li permet tenir relacions íntimes amb la seva dona. No obstant això, Leal explica que no hi ha cap problema en el matrimoni.

Leal ha confessat que no tota la vida laboral ha estat plena d'èxits i que ha fet programes que han tingut poca repercussió. L'èxit li ha arribat «gairebé als 40 anys», però s'ha compromès a gaudir d'aquesta etapa tant com pugui. Mentre s'allargui, recorda, l'intentarà viure i cuidar al màxim, i mirarà de «no tornar-me boig».

Roberto Leal revela el seu gran secret

Roberto, un professional polifacètic, ha confessat que té una gran destresa en una disciplina força peculiar: la il·lustració. Segons explica, abans de ser periodista volia ser dibuixant, però la vida l'ha portat per un camí completament diferent. Sara Rubio, la seva dona, també es dedica al món de la comunicació, però la seva presència és molt més discreta. Tots dos formen un equip perfecte i en cap moment han mostrat patir cap problema sentimental.