Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andreíta respira i descobreix la mentida que s'havia dit sobre el seu nou germanet

María José Campanario nega els rumors sobre el seu embaràs

Andrea Janeiro espera amb il·lusió l'arribada del que serà el seu tercer germà o germana. L'embaràs de María José Campanario ha agafat tothom per sorpresa, inclosos els mateixos pares. La premsa rosa es va revolucionar amb l'exclusiva del matrimoni, i els programes de televisió van començar a especular. 'Sálvame' va rebre moltes crítiques per la manera com va tractar la notícia, mentre que 'Socialité' va avançar el sexe del nadó.

L'objectiu sembla ser posar-ho difícil a Jesulín i a María José durant aquests nou mesos, a través de l'intent d'avançar-se a les exclusives. Tot i això, la premsa rosa, de moment, no ho ha aconseguit i Campanario ha desmentit l'última notícia que s'ha donat sobre el seu embaràs.

Andrea Janeiro coneix la veritat

Catorze anys després que Maria José Campanario i Jesulín d'Ubrique tinguessin el seu segon fill, el matrimoni tornarà a canviar bolquers. Tots dos esperen l'arribada del que serà el seu tercer fill en comú d'aquí a sis mesos, i no poden estar més il·lusionats. Tot i que asseguren que no va ser buscat, el torero i la seva dona afronten aquesta nova etapa amb moltes ganes. La notícia va ser ben rebuda pels membres de la família, especialment per Julia i Alejandro, que aviat sumaran un germà més.

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
Jesulín d'Ubrique i María José esperen l'arribada del tercer fill | GTRES | GTRES

Una mica més allunyada de tot es troba la primogènita de Jesulín, Andrea Janeiro. Encara que la seva mare no va poder complir el desig de donar-li un germà, sí que ho ha fet el seu pare. Tot i això, el distanciament amb el torero va fer que la jove s'assabentés de la notícia abans de ser publicada. 

Almenys és el que es va entendre per l'actitud que va mostrar Belén Esteban un dia abans que la revista publiqués l'exclusiva. Ara, l'interès està centrat a saber el sexe del nadó així com el nom que triaran. S'ha especulat tant fins al punt que 'Socialité' va assegurar que coneixen tots els detalls. Pel que sembla una dona propera al matrimoni sabia de primera mà el sexe del nadó, i el va anunciar fa uns dies.
Muntatge fotogràfic de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro no va ser informada pel seu pare que tindria un nou germà | La Notícia Digital | La Noticia Digital

María José Campanar desmenteix els rumors sobre el seu embaràs

L'embaràs de María José Campanario promet oferir moltes hores d'entreteniment. Mentre 'Sálvame' es frega les mans pensant en el partit que traurà la notícia, el matrimoni prefereix continuar guardant silenci. María José es troba en el tercer mes de gestació i intenta no entrar en polèmiques. Que Carmen Bazán se n'assabentés per terceres persones va encendre els rumors que el matrimoni volia evitar comunicar la notícia perquè no es filtrés. No obstant això, Campanario ho va negar.

 

Com també ha negat conèixer el sexe del nadó. Segons publica el diari 'ABC', encara és aviat per saber-ho, per la qual cosa no seria veritat que es tractés d'un nen. «Encara no sabem què és», comenta María José. El matrimoni ha començat a pensar en els noms possibles seguint la tradició d'allunyar-se dels familiars. D'aquesta manera, el nom que sonava amb més força era el d'Humberto, però sembla que finalment no serà així.

Foto de la pareja
María José Campanario assegura que no coneix el sexe del nadó que espera | GTRES

Com és habitual en els pares, l'únic que ara els preocupa Maria José i Jesulín és que vingui sa. Ara com ara, sembla que els problemes de salut de l'odontòloga li han donat un respir i les molèsties de la fibromiàlgia són lleus. Sens dubte, el matrimoni està en el millor moment personal esperant amb il·lusió l'arribada del nou membre de la família. El clan Janerio s'amplia de manera inesperada i tocarà esperar una nova exclusiva per saber si serà un nen o una nena.