Muntatge d'Andreíta, Jesulín i María José Campanario.

Andrea Janeiro tindrà un germà: Jesulín i Campanario, embarassats

Andrea Janeiro Esteban descobreix que María José Campanario tornarà a ser mare

Andrea Janeiro Esteban, més coneguda com a Andreíta, ha rebut una notícia completament inesperada: en pocs mesos tindrà un germà.

Jesulín de Ubrique, el seu pare, està esperant un fill de María José Campanario, amb qui gaudeix d'una relació que està a prova de bombes. El torero i l'odontòloga han ocupat molts titulars a la premsa del cor, però han aconseguit silenciar tots els seus enemics.

Andrea Janeiro amb prou feines té relació amb el seu pare Jesulín, encara que sí que manté contacte estret amb la seva germana Julia Janeiro Campanario. Tot fa pensar que la jove rebrà el nou nadó amb els braços oberts, ja que sempre ha intentat calmar la guerra familiar. La mítica revista Hola! , publicació de capçalera de María José Campanario, ha estat l'encarregada de donar la notícia.

Jesulín d'Ubrique està molt il·lusionat i assegura que afrontarà aquesta etapa plena d'optimisme i d'amor. Segons ha explicat, no esperava tornar a portar un nen al món, ha estat «inesperat», però han rebut la notícia amb una gran alegria. «Qui m'anava a dir a mi que tornaria a ser pare amb la meva Andrea de 22, la meva Júlia de 18 i el meu noi de 14», declara el torero.

És una de les primeres vegades que Jesulín ha parlat d'Andreíta als mitjans de comunicació, però en aquesta ocasió està justificat. La discreta jove tindrà un nou germà i potser això serveixi per acostar-se a la seva família paterna. Seguint les informacions publicades, Andrea sempre ha mantingut bona relació amb diversos membres de la família Janeiro, com per exemple amb la seva tieta Carmen.

Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro i Jesulín de Ubrique tenen una relació complicada. | La Noticia Digital

Campanario i el seu marit Jesús Janeiro van decidir retirar-se temporalment dels mitjans de comunicació per un assumpte de vital importància. Julia, la filla que tenen en comú, suposadament està sent assetjada pel seu exnòvio, el futbolista Brayan Mejía. No obstant això, quan s'han assabentat que ampliarien la família no han tingut més remei que fer un pas endavant i tornar a les portades.

María José Campanario està de tres mesos

Andrea Janeiro s'ha quedat sense paraules quan ha descobert que la seva madrastra, María José, està embarassada de fa mesos. L'odontòloga ha amagat aquesta notícia tot el que ha pogut perquè era conscient que generaria molt enrenou. Segons els experts en crònica social, Campanario i Jesulín han guanyat força diners gràcies a aquesta informació.

Jesulín de Ubrique està en boca de tots perquè segons Belén Esteban, la seva exparella, no té un comportament adequat amb Andreíta. Tot i això, el torero té una oportunitat d'or per demostrar que és un pare exemplar amb el seu nou fill. Podrà demostrar que la seva actitud és impecable i que és un pare exemplar, cosa que potser l'acosti a la discreta Andrea.

María José assegura que aquest embaràs l'ha enxampat completament desprevinguda, però està encantada d'ampliar la família. «Ara fa tres mesos i ens han dit que tot va bé», declara visiblement contenta a la revista Hola!

María José Campanario protegirà a Julia Janeiro
María José Campanario espera un nou fill. | GTRES
 

Belén Esteban, íntima enemiga de l'odontòloga, es veurà obligada a donar explicacions i a informar de com ha reaccionat la seva filla Andreíta. El més probable és que la jove s'hagi posat en contacte amb el pare Jesulín i amb la madrastra María José. Hi ha la possibilitat que aquesta notícia tan inesperada marqui un abans i un després a la mediàtica família.

Andrea Janeiro recupera l'esperança

Andrea manté una relació força complicada amb Jesulín de Ubrique, però ella s'ha esforçat molt perquè tot vagi bé. N'és una prova que amb els seus dos germans paterns gaudeix d'un vincle força especial.

Andreíta haurà rebut de bon grat la notícia que ha venut María José Campanario. Tot fa pensar que estem davant del principi d'una nova etapa dins la premsa del cor.