Primer pla de María Patiño

María Patiño abandona 'Socialité' després de sortir un escàndol que l'afecta (i molt)

María Patiño s'ha negat a presentar 'Socialité'

María Patiño s'ha convertit en una de les cares més influents de Telecinco. El problema és que els seus responsables li tenen molta confiança, per això cometen certs errors. La gallega està cansada de tolerar determinades accions, per això ha decidit abandonar el programa 'Socialité', espai que presenta.

María Patiño s'ha assabentat que l'equip de recerca de 'Socialité' tenia una informació que l'afecta directament. Suposadament han descobert que el marit de la comunicadora, Ricardo Rodríguez, té una amistat especial amb una dona. «Això és veritat?», li ha preguntat María, visiblement molesta amb una de les seves companyes.

«Hem enxampat el teu xicot amb una altra», ha respost l'autora de l'exclusiva. Aquesta periodista s'ha excusat assegurant que «per ordres de la direcció» no l'havia pogut avisar que l'escàndol sortiria. «Doncs ara presentaràs tu el programa amb el director», ha dit Patiño mentre es treia el micròfon i sortia del plató.

Ricardo Rodríguez i María Patiño porten gairebé 16 anys junts
María Patiño vol protegir al seu espòs Ricardo | Gtres

La comunicadora gallega té un exèrcit de seguidors força poderós que no ha dubtat a donar la cara per ella. Tothom pensa que els seus responsables haurien d'haver-li comunicat que parlarien d'un tema que seria força controvertit. Seguint l'opinió de les xarxes socials, María «no mereix aquesta traïció» perquè ella sent devoció pel programa.

Una periodista de 'Socialité' ha abandonat la redacció per posar-se davant de les càmeres. La presentadora oficial del programa s'ha negat a continuar treballant, ja que està en joc una cosa molt important. Patiño mai ha parlat de Ricardo Rodríguez, el seu marit, perquè és un personatge anònim i vol protegir la seva intimitat.

Ricardo Rodríguez podria haver estat infidel a Maria

Ricardo també es dedica al món de l'espectacle, però en cap moment ha volgut cridar l'atenció de la premsa. Treballa durament per fer-se un lloc en una professió força dura, la d'actor, i no es pot permetre cometre cap error. També té un local de lleure al centre de Madrid, així que no necessita guanyar diners gràcies a la fama de María Patiño.

La redactora que ha hagut de prendre les regnes de 'Socialité' ha explicat què li passava a la presentadora oficial del programa. «A aquesta redacció han arribat unes imatges de la seva parella amb una altra noia i a María l'ha enxampat desprevinguda», informa. La gallega ha entrat en còlera perquè considera que l'haurien d'haver fet partícip que passaria.

L'actor, suposadament, ha estat enxampat en una actitud compromesa amb una altra dona. María s'ha negat a veure les imatges perquè considera que el seu marit és una persona anònima i que no ha d'estar exposat. Els espectadors de Telecinco s'han solidaritzat amb la gallega i asseguren que ha rebut una traïció injusta.

María Patiño descobreix que tot era una broma

María ha viscut grans moments dins del programa que presenta, però també ha tingut força problemes amb l'equip. En una ocasió la van acusar de ser una «aprofitada» i de fer servir la seva fama per aconseguir roba gratis. La periodista va negar aquest atreviment i va prometre que no havia tret mai partit del seu poder mediàtic.

Patiño, que també col·labora a 'Sálvame', va reconèixer que estava molt molesta amb certes persones de Telecinco. L'última cosa ha estat que anunciïn una suposada infidelitat en ple directe i sense el seu consentiment. Està cansada de tolerar certs atreviments.

La presentadora no tenia raó en aquesta ocasió, ja que els seus companys li estaven fent una broma. Els seus caps l'han convençut perquè entri al plató i després se n'ha assabentat de tot. «Era una broma que et volíem gastar», li ha dit una reportera de Telecinco.