Primer pla de Jorge Javier Vázquez parlant en un plató de Telecinco

Jorge Javier Vázquez traeix la seva gran amiga per no perdre la feina a la televisió

Jorge Javier Vázquez està participant en un joc força perillós

Jorge Javier Vázquez fa més de 20 anys que treballa als mitjans de comunicació i té a l'esquena una llista infinita d'èxits professionals. Va signar un contracte que el va convertir en l'estrella de Telecinco i des de llavors es va asseure en un tron que ara està en perill. Els programes que presenta, com ara 'Sálvame' o 'Secret Story', estan perdent molta audiència. 

Jorge Javier ha de bregar contra una legió de detractors que cada vegada es va fent més gran i ningú sap com acabarà la guerra. Alguns experts en televisió asseguren que el regnat del comunicador català està en perill i que Telecinco prendrà mesures. Recordem que un dels espais que presenta, 'Sálvame Tomate', ha desaparegut de la graella.

Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva amb el rostre seriós i caminant pel carrer
La presentadora Raquel Sánchez Silva va ser fortament criticada per la mare de Mario Biondo | GTRES

El presentador de Telecinco és conscient que la carrera mediàtica té els dies comptats, però no vol desaparèixer tan de pressa del món de l'espectacle. Aquesta és una de les raons perquè hagi fet un gran sacrifici: trair la seva amiga Raquel Sánchez Silva. Recordem que l'expresentadora de 'Supervivientes' està immersa en un escàndol colossal: l'estranya mort de Mario Biondo, el seu marit.

Jorge Javier va silenciar durant molt de temps aquest enrenou, però els seus responsables han ressuscitat el tema i ell no ha tingut més remei que complir ordres. Des de fa uns dies està parlant del tema a 'Sálvame', de fet al 'Sábado Deluxe' entrevistarà Santina i Pippo, els pares de Mario. Les xarxes socials no entenen per què el presentador no dona la cara per la seva antiga companya.

Raquel ha estat al costat del català en els seus pitjors moments, com per exemple quan aquest li va donar un ictus. Tot i això, 'Sálvame' està perdent massa audiència i els seus directors han decidit que el millor era parlar de Mario Biondo. És un tema que genera molt interès, així que no hi haurà res ni ningú que pugui frenar la notícia.

Jorge Javier Vázquez, acusat: «Em glaça la sang»

Jorge Javier té molt poder a dins de Telecinco i tothom pensa que podria fer alguna cosa per la seva amiga Raquel. Durant molt de temps, la cadena ha vetat tot allò que tenia a veure amb la mort de Mario Biondo, però actualment han canviat d'estratègia. El presentador de 'Sálvame', un dels més influents del moment, és al punt de mira després d'aquest atreviment.

Les xarxes socials s'han mobilitzat per exigir protecció per a Raquel Sánchez Silva. La família Biondo l'acusa de presumptes delictes força seriosos, com ara ocultar informació rellevant. El públic exigeix que algú doni la cara per ella, ja que aquesta sempre ha demostrat tenir un comportament impecable.

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
Ráquel Sánchez Silva i Mario Biondo van ser molt feliços | Europa Press

'Sálvame' s'ha adonat que el tema desperta tota mena d'opinions, ja que també hi ha gent que està en contra de Raquel. Aquesta és la raó perquè han rescatat el cas i estan fent tota mena de conjectures. «El que estic veient em glaça la sang, la mort de Mario va ser un tema tabú», escriu un usuari de Twitter.

Raquel Sánchez Silva demanarà ajuda a la justícia

El comunicador català, segons l'opinió dels espectadors, es podria haver mobilitzat per intentar protegir Sánchez Silva. La presentadora és al punt de mira i molt poca gent té en compte que ella és la vídua del mort.

Jorge Javier Vázquez era íntim amic de Raquel, ja que tots dos van presentar junts 'Supervivientes 2012', un programa que va fer història. Sánchez Silva va captivar l'audiència i tothom es va rendir als seus peus, ja que va demostrar tenir un gran talent. El problema és que el pas del temps ha jugat en contra i ara hi ha qui l'assenyala per coses que no ha fet.

La vídua de Mario va demanar ajuda a la justícia per protegir-se dels atacs que estava rebent per part dels sogres, Pippo i Santina. No seria estrany que tornés a posar el cas en mans dels seus advocats per resoldre el tema el més ràpid possible.