Muntatge fotogràfic de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro, fins aquí hem arribat: «Jesulín no ha estat a l'altura»

Andrea Janeiro fa molt de temps que no té una relació fluida amb Jesulín de Ubrique

Andrea Janeiro Esteban, popularment coneguda com a Andreíta, s'ha convertit en una de les cares més perseguides de la crònica social. No vol aprofitar-se de la fama dels seus pares, Jesulín de Ubrique i Belén Esteban, però és inevitable que se'n parli. Quan va assolir la majoria d'edat va marxar fora d'Espanya per gaudir del seu anonimat, encara que no ho ha aconseguit.

Andrea Janeiro està en boca de tots perquè el seu pare, Jesulín de Ubrique, ha anunciat que està esperant un altre fill.

Ja fa temps que està casat amb María José Campanario, que va haver de retirar-se de la vida pública perquè la situació no era favorable. El matrimoni es va veure obligat a lluitar contra Belén Esteban, mare d'Andreíta, i finalment, van acabar rendint-se.

Jesulín d'Ubrique
Jesulín de Ubrique espera un altre fill | GTRES

Andrea va demanar a la seva mare Belén que no tornés a traslladar cap conflicte familiar als platós, però aquesta petició ha arribat tard. El públic cada cop vol saber més secrets sobre el drama de la jove i més després de descobrir que tindrà un nou germà. Segons ha sortit publicat, Jesulín, el seu pare, fa molt temps que no hi té relació i ha comès errors greus.

La jove sempre ha mantingut un comportament exemplar, ja que li han fet moltes ofertes i mai ha trencat el silenci.

No vol formar part del món de l'espectacle i sap que el millor per complir el propòsit és ser tan discreta com sigui possible. No obstant això, la gent del seu costat sí que acostuma a opinar sobre el seu drama personal.

L'última persona a parlar de la discreta Andrea ha estat Terelu Campos, íntima amiga de Belén, i les seves paraules han generat un gran enrenou. Seguint la seva teoria, «Jesulín no ha estat a l'altura» amb la jove i ha comès atreviments imperdonables. Sembla que el més important per al torero és el benestar de la seva dona, l'odontòloga María José Campanario.

Andrea Janeiro, sense paraules: «Segueixen feliçment junts»

Andrea Janeiro Esteban fa molts anys que escolta un rumor que sembla no tenir cap fonament. Suposadament, la relació que el seu pare Jesulín de Ubrique manté amb María José Campanario és molt complicada, encara que això no és veritat. El matrimoni ha demostrat estar unit i, de fet, esperen un altre fill en comú.

Terelu Campos escriu un bloc a la revista 'Lecturas' titulat 'Lo que nunca conté' i en la seva darrera publicació ha reflexionat sobre aquest tema.

Terelu Campos
Terelu Campos ha escrit sobre Andreíta i Jesulín | GTRES

Assegura que el torero no s'ha portat bé amb Andrea, la seva filla gran, però reconeix que el seu tracte a Campanario és excel·lent. «Encara que hi hagi rumors ells segueixen feliçment junts, amb els seus alts i baixos, com totes les parelles», declara.

María José ha passat per una etapa força complicada perquè alguns periodistes la van situar al punt de mira per alguna cosa que no ha fet mai. L'acusaven de ser la culpable que Jesulín amb prou feines tingui relació amb la seva filla Andreíta. Tot i això, fonts properes a l'entorn asseguren que això no és cert i que Campanario no és la responsable de res.

Fotografia d'Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro i Belén Esteban tenen una relació molt especial | Cedida

Andrea Janeiro està commocionada: «Tenir cura de tots els teus fills»

Terelu Campos coneix Andrea perquè era amiga de la seva filla Alejandra Rubio, per això sempre en parla bé. Recentment ha escrit a 'Lecturas' que Jesulín hauria d'implicar-se més a la vida de la jove. «Ser pare és cuidar de tots els teus fills, estimar-los i estar pendent del que necessiten».

Alguns mitjans asseguren que Jesulín de Ubrique té un comportament brillant amb els fills que té amb María José Campanario. Tot i això, amb Andreíta ha comès errors importants i en cap moment s'ha disculpat. Ella mai no li ha retret res, almenys de forma pública.