Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco, en xoc: l'herència que li deixarà la seva mare, Rociíto

Rocío Carrasco ha pres una decisió sobre el patrimoni que rebran els seus dos fills

Rocío Flores explicava a 'El programa de Ana Rosa' que amb prou feines recorda la seva àvia, Rocío Jurado. D'ella només té un rosari que li va donar la seva mare, Rocío Carrasco, quan aquesta va morir.

Ahir, a 'Sálvame', van parlar de les declaracions de la col·laboradora de Telecinco. Carlota Corredera va revelar que Rocío Carrasco s'enfronta a una gran decisió sobre el futur de la seva filla.

«Si Rocío Carrasco decidís desheretar la seva filla, no incompliria cap llei, perquè té una sentència judicial", va explicar la gallega. I és que Rociíto té motius per a no voler deixar res en herència a la seva filla, ja que aquesta el 2012 li va propinar una pallissa brutal.

Revelen què farà Rocío Carrasco amb l'herència

«La justícia li dona la possibilitat de no incloure-la a la llegítima o de no incloure-la a l'herència. Però no sé si ho ha fet», va sentenciar la periodista. Així doncs, pot ser que la jove no s'emporti ni un pessic del llegat de la seva mare.

La presentadora de 'Sálvame' va posar sobre la taula que hi ha l'opció que Rocío Carrasco exclogui la tertuliana de Telecinco de la llista d'hereus. I és que Carlota sap perfectament que Rociíto podria deixar la seva filla sense cap dels seus béns.

Rocío Carrasco a l'homenatge de Telecinco a la seva mare
Rocío Carrasco a l'homenatge de Telecinco a la seva mare | Mediaset

Rocío Carrasco és l'hereva universal de Rocío Jurado. Així es va determinar quan va morir l'artista. Un hereu universal és qui té els béns llegats per la persona que ha mort. És un successor a títol universal, i no només rep els béns llegats sinó també els deutes del difunt, si és que en tenia.

Arran de la mort de 'la més gran', Rociíto va rebre set milions d'euros, el patrimoni musical i els drets de les cançons. I també els efectes professionals i personals de la seva mare. Parlem de vestits, joies, fotos, quadres, mobles i vaixelles.

Algunes pertinences es van poder veure aquest dimarts a 'El último viaje de Rocío', l'homenatge especial que Telecinco va fer a Rocío Jurado. Un programa produït per La Fábrica de la Tele que va durar ni més ni menys que quatre hores.

Rocío Jurado no va deixar res als seus nets

D'altra banda, a la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', Carrasco explicava per què la seva mare no va deixar res als seus nets. Segons deia, la Jurado no volia que res anés a parar a Antonio David Flores. «L'havien de matar abans que ell veiés un duro», sentenciava amb contundència.

La història que explica Amador Mohedano és molt diferent de la de Rociíto. El germà de 'la més gran' va dir que ella va deixar la major part de l'herència a la seva filla perquè aquesta la repartís entre els nets.

Primer pla de Rocío Jurado somrient a càmera
Rocío Jurado no va deixar res en herència als seus nets | GTRES

«Va deixar tres parts del testament a la seva filla Rocío perquè els seus nets heretessin», va confessar al seu dia. A més, ha explicat que va ser Carrasco qui va demanar a la cupletista que no deixés res als seus fills.

Sobre això, Carlota Corredera ha sigut molt categòrica. «Era la seva voluntat, per això es diu acte d'últimes voluntats, i va considerar que no els havia de deixar res. De la Jurado, Rocío Flores no té ni la filla que va parir, i no la té perquè així ho ha decidit», sostenia la periodista.