Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros rep la indirecta més inesperada: «Brut i menyspreable»

Anita Matamoros i el seu pare haurien tingut un lleuger apropament

Sembla que Kiko Matamoros i la seva filla Anita haurien fet el primer pas a un apropament. Almenys per part de la jove, que compartia diversos records del 2012 al 2015.

Moments de quan era adolescent i ni tan sols imaginava que es convertiria en una influencer reconeguda. Sorprenentment, el que ningú no esperava era trobar-se una foto de Kiko Matamoros, el seu pare, amb qui fa temps que no es parla.

Podria ser un petit pas cap a la reconciliació. Encara que a simple vista ho pugui semblar, sembla que l'enfrontament entre els dos està lluny de solucionar-se.

Primer pla d'Anita Matamoros somrient i amb ulleres
Anita Matamoros fa anys que no parla amb el seu pare. | GTRES

De fet, Makoke no dubtava a atacar el seu ex per l'actitud que havia mostrat públicament la seva filla.

«M'ha semblat molt brut i menyspreable. Per defensar la teva xicota no has de desqualificar la teva filla ni físicament, ni professionalment», l'acusava.

Una cosa que Matamoros desmentia del tot. «Jo no sé de quins atacs parla, no soc conscient d'haver dit res, ni començar cap guerra».

«Amb la meva filla hi ha hagut dues crisis i l'última està sent força llarga. Qui rep els atacs vaig ser jo, per interessos econòmics, atacs de Makoke».

Primer pla de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros lamenta la situació que viu amb la filla. | GTRES

El col·laborador de 'Sálvame' remarcava que «aquí es venen com a víctimes els que són botxins. Ells m'importen molt poc, res, la meva filla sí, m'importa allò que és meu, era meu i m'ho han tret».

«La meva filla té la possibilitat o tenim la possibilitat que estigui dins de la meva vida, però no ho està», ha lamentat.

«Hi ha un discurs al davant, però n'hi ha un altre per darrere. Jo vaig fer unes declaracions públiques dient que la trobava a faltar i que l'estimava molt, esperant que algun dia ens poguéssim trobar per aclarir les diferències», explicava Kiko.

«Em van dir que ella pensava el mateix, però al cap de dos o tres dies, a plató em van dir que era mentida».

L'origen del conflicte entre Kiko Matamoros i la seva filla Anita

El conflicte entre Matamoros i la seva filla Anita va sorgir després que ell comencés una relació amb la model Marta López Álamo.

Al principi es creia que la jove es va sentir «desplaçada durant l'ingrés hospitalari de Kiko Matamoros per la seva operació de bufeta». Però, a poc a poc, es van començar a conèixer més detalls.

Anita arribava fins i tot a acusar Marta de perseguir-la a les xarxes socials. A més d'un famós veto en una perruqueria i el conflicte hauria augmentat fins al punt d'arribar a vetar-la en esdeveniments.

«La pilota s'ha fet tan gran quan ha dit 'estic fart que cada vegada que m'enamoro m'hagi de posar de genolls'. Quan li dona el seu lloc a Marta, Anna li diu: 'Has triat? Perfecte, doncs et quedes amb Marta'», explicava Matamoros sobre això.

Recentment, el tertulià s'emportava un nou cop després d'assabentar-se que la seva filla havia demanat que no se la relacionés públicament amb ell.

«La dona que porta les coses a la teva filla no vol que se la vinculi per cap concepte amb tu», l'informaven a 'Sálvame'.

«En arribar al photocall, es van donar instruccions a la premsa que no se li preguntés res».

En aquell moment, el tertulià no podia evitar replicar amb cert rancor: «Com si fos Britney Spears», fent referència a les ínfules de diva que es gasta la seva filla.

Kiko només es limitava a recordar-li que si ha arribat on està és gràcies al seu cognom. «Suposo que els primers 400.000 seguidors els tindria perquè es diu Matamoros. La reflexió li faig a la senyora, no a la meva filla».

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i la seva parella Marta. | GTRES

«Fa gairebé sis anys que és a Instagram i els seus primers seguidors els va tenir perquè es diu Matamoros», sentenciava.

Deixava molt clar que se sent molt més orgullós de la seva parella que no pas de la seva filla. «Una m'amaga i l'altra no, la seva mare sí que la treu».

«Em sembla molt bé que renegui de mi, però no que veti la meva xicota en determinats esdeveniments», retreia a Anita.

«Puc transigir amb què es tregui el meu cognom, però que veti la meva xicota... Que no se'ls oblidi: són on són gràcies a mi», tancava.