Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

Rocío Flores no s'ho esperava: «Tant si ho vol com si no, jo soc la seva mare»

Rocío Carrasco recuperarà David i Rocío Flores, els seus fills, quan estigui preparada

Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco i Antonio David, està en boca de tots des que la seva mare va protagonitzar un documental històric.

El testimoni que Rociíto va vendre a 'Contar la Verdad Para Seguir Viva' ha canviat la trajectòria de la premsa del cor per sempre i res tornarà a ser igual. Tothom pensava que la jove Rocío era afable, però la situació ha fet un gir de 180 graus.

Rocío Flores va començar a treballar als mitjans de comunicació el 2019, quan el seu pare Antonio David va entrar al concurs 'Gran Hermano VIP'. Segons algunes fonts, aquest atreviment va posar en perill el benestar de Rocío Carrasco, que ho va considerar com una alta traïció. La nova reina del feminisme assegura que la seva filla no és com tothom pensa.

Muntatge amb mare i filla
Rocío Flores i Rocío Carrasco estan cada cop més lluny | La Notícia Digital

La filla de Rociíto actualment treballa de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa' i també té una faceta d'influencer força desenvolupada.

El problema és que la seva imatge pública està força deteriorada, així que tot el que ha aconseguit està a punt d'esfondrar-se. Carrasco no ha parlat mai malament de la seva filla, però sí que ha reconegut que últimament ha experimentat un gran notori.

La protagonista de 'Contar la Verdad Para Seguir Viva' va afirmar que la tertuliana de Telecinco no «s'assemblava en res» a Rocío Jurado, la seva àvia.

«Tant de bo s'assemblessin, però malauradament no és així perquè la història hauria estat diferent», va declarar. Aquestes paraules van tenir molta repercussió, ja que alguns van pensar que Carrasco estava «tirant per terra» la seva pròpia filla.

Antonio David Flores, el presumpte botxí del drama, no s'ha cansat de repetir que la seva filla Rocío no és culpable de res. La jove és una persona responsable que únicament es limita a treballar i a ajudar la seva família en tot el que pot. Tothom sap que té una relació molt estreta amb Olga Moreno, l'última parella d'Antonio David.

Rocío Carrasco podria tenir gelosia d'Olga Moreno

Rociíto fa molt de temps que no té relació amb els seus fills, però ha deixat clar que quan se senti preparada tornarà a contactar amb ells.

Assegura que ha passat per una depressió complicada i que el seu equip mèdic li ha recomanat que sigui prudent a l'hora d'actuar. Aquesta és la raó per la qual Rocío i David Flores, els grans damnificats, hauran d'esperar un temps per retrobar-se amb la mare.

Carrasco vol deixar clar que és la mare de Rocío Flores, malgrat els problemes que han tingut. 

La reina del feminisme està dolguda perquè Olga Moreno ha ocupat el seu lloc i els fills hi estan encantats. Però vol deixar clar que passi el que passi ella seguirà sent la mare dels joves.

La protagonista de 'Contar la Verdad Para Seguir Viva' va enviar un missatge a la seva filla Rocío que ningú ha oblidat. «Jo soc la seva mare, tant si ho vol com si no i encara que digui que la seva mare és Olga», va declarar amb un gran entusiasme. Tothom pensava que aquesta frase seria l'inici d'una reconciliació històrica, però malauradament no ha estat així.

Rocío Flores intenta esmenar els seus errors

La jove Rocío, col·laboradora de Telecinco i influencer, és conscient que ha de canviar per continuar treballant als mitjans de comunicació. Mots periodistes treuen a la llum els pitjors secrets i la reputació està ferida de mort. Els experts asseguren que aquest batalló d'atac està liderat per Rocío Carrasco, encara que no tots pensen el mateix.

Els defensors de Rociíto asseguren que ella només ha explicat la seva història i la seva intenció no ha estat mai fer mal a la seva filla. La veritat és que Carrasco no ha parlat mai malament de la tertuliana, ben al contrari: l'ha defensat. Segons la seva opinió, ella és una altra víctima més d'Antonio David Flores, el seu exmarit i suposat botxí.