Verónica Forqué i la seva filla

L'estranya publicació de María hores abans de morir Verónica Forqué

María Forqué s'ha caracteritzat per ser una artista força polèmica

María Forqué, filla de la desapareguda Verónica Forqué, s'ha convertit en una de les cares més perseguides de la crònica social en els darrers dies. Va començar la seva trajectòria artística el 2012, any en què va fer de model per a una coneguda marca de roba. La seva carrera, però, ha estat marcada per la polèmica des dels seus inicis, ja que sempre ha hagut de lluitar contra un exèrcit de detractors molt sonor.

María Forqué ha heretat el talent dels pares, Verónica Forqué i Manuel Iborra, un director de cinema que va estar 34 anys casat amb l'actriu. Segons s'ha publicat, el matrimoni va decidir posar punt final a la història d'amor perquè tenien problemes que dificultaven la convivència. Forqué va declarar en una entrevista que va concedir a 'Sábado Deluxe' que el procés de divorci va ser traumàtic.

En aquest sentit, María gaudia d'una relació especial amb la seva mare, motiu pel qual està destrossada després de la seva trista mort. A tothom li ha cridat l'atenció que Manuel Iborra no hagi estat present al funeral de l'actriu. La jove necessitava el suport dels seus éssers estimats més que mai, ja que el tràgic succés l'ha deixat sense alè.

La model ha anat saltant de polèmica en polèmica fins que va tocar fons i va decidir començar de zero pel bé de la salut mental. Des de fa un temps, les seves aparicions eren molt més discretes, encara que els seus enemics sempre l'han criticat amb fervor. La jove va compartir una fotografia a les seves xarxes socials poc abans de morir la seva mare que ha cridat poderosament l'atenció.

Maria va reprendre el seu costum de cridar l'atenció i va publicar una imatge força suggeridora que ha rebut una infinitat de comentaris. La filla de l'actriu es va fotografiar baixant l'escala d'un avió privat en una actitud que ha suscitat tota mena d'opinions. Aquest atreviment li ha suposat un gran disgust.

María Forqué, assenyalada: «Estil artístic provocador»

La filla de Verónica Forqué va protagonitzar una gran polèmica el 2017. Instagram va tancar el seu perfil perquè tenia un «estil artístic massa provocador». María té per costum mostrar el seu cos i la xarxa social esmentada és molt estricta amb aquest tipus d'atreviments. Els seus detractors pensen que l'únic que busca és fer-se un lloc al món de l'espectacle gràcies a aquest tipus de conflictes.

Verónica Forqué sempre ha parlat amb un gran afecte de la seva filla, ja que totes dues han estat unides per un mateix succés. Totes dues han rebut crítiques, encara que la model feia un temps que era molt més discreta del que era al principi de la seva trajectòria. Fa uns anys va concedir una entrevista per explicar el motiu pel qual era tan rebel.

«La realitat m'avorreix, per això me'n vaig a un món de perversió i foscor», va declarar la María Forqué al diari 'El Mundo'. Segons explica el seu entorn, és una persona massa sensible, per això pateix molt per coses que a simple vista són insignificants. Aquest tret també el compartia amb Verónica, la seva mare, que va prendre una decisió dràstica perquè no se sentia còmoda amb la realitat.

María Forqué i el seu projecte estrella: «Brillant»

María, igual que els ha passat als fills de molts artistes, ha estat a l'ombra de Verónica Forqué durant molt de temps. Tot i això, els experts asseguren que la model té un talent «brillant» i que ha heretat la destresa de la seva progenitora. De fet ha treballat com a actriu en alguns projectes interessants, com per exemple a la pel·lícula 'Ocho apellidos catalanes'.

Els mèrits professionals de la filla de l'actriu han quedat en un segon pla per les seves polèmiques a les xarxes socials. El seu compte d'Instagram és un exemple del seu esperit de vida: és lliure i no té por del que diran. Sí que és cert que els últims mesos estava més relaxada, tot i que just abans de morir la seva mare va fer una publicació explosiva.