Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge borrosa de Bea i Àlex amb un logotip daurat que diu "4 Estrelles" a la part inferior dreta i un cor dibuixat sobre una de les persones al fons.

'4 estrellas' fa públic el romanç que ha deixat sense parla l'audiència de TVE

'4 estrellas' provocarà nous girs en la història d'amor més complicada i sorprenent de la sèrie

4 estrellas de TVE sorprendrà novament la seva audiència amb un gir inesperat a la seva trama. En el pròxim capítol, que s'emetrà aquest dijous, el romanç que ha destapat entre l'Àlex, el capellà, i la Bea, la psicòloga, promet deixar tothom sense parla.

Després de situacions que han mantingut els espectadors de 4 estrellas enganxats als seus televisors, s'acosten corbes en aquesta història d'amor. I és que apareixeran en escena noves circumstàncies que seran crucials per resoldre el futur de la parella.

La Bea i l'Àlex s'estan besant apassionadament. Captura de '4 estrelles'
'4 estrellas' té preparats més moments sobre el complicat affaire | RTVE

4 estrellas prepara girs inesperats a la història d'amor

A 4 estrellas, la relació entre Àlex i Bea ha estat una muntanya russa d'emocions des del principi. El que va començar com una amistat s'ha transformat en una atracció irresistible, cosa que ha causat un gran conflicte intern a causa de la seva vocació religiosa. Després de descobrir que no estaven esperant un fill, els joves es van tornar a deixar portar pels seus sentiments i es van fer un petó apassionadament, un moment que ha deixat l'audiència bocabadada.

A l'episodi de dijous es veurà que ell està cada vegada més confós. No es penedeix dels seus sentiments cap a Bea, però el seu compromís com a rector li genera un conflicte moral enorme. La seva lluita interna per trobar un equilibri entre l'amor i la fe continuarà creixent i fent que estigui més perdut que mai.

Enmig d'aquest caos emocional, Angelita, la seva germana, jugarà un paper crucial en el pròxim lliurament de 4 estrellas, sèrie que ja ha acabat de gravar capítols. Ella intentarà ajudar-lo a aclarir els seus sentiments i decidir quin camí prendre. La seva intervenció promet afegir una capa addicional de complexitat a la trama, ja que la perspectiva podria influir significativament en les decisions del jove.

Com si la situació no fos prou complicada, l'Àlex rebrà la visita d'un superior de l'església. Aquest personatge arribarà disposat a investigar els rumors sobre els problemes sentimentals del capellà. I aquesta visita ho posarà en una situació encara més complicada, augmentant la tensió i la incertesa sobre el futur de la seva relació amb Bea.

Captura de '4 estrelles' amb Bea somrient en vestit i bossa negra mirant Àlex amb rostre neutre en caçadora negra
'4 estrellas' complicarà el romanç amb l'aparició d'un altre personatge | RTVE

La psicòloga, per la seva banda, està completament enamorada del sacerdot, encara que és conscient que el que és seu és un amor impossible. Però continua pensant-hi, i Marifrán intentarà ajudar-la a aclarir-se a través d'un consultori sentimental.

4 estrellas tindrà dijous més històries interessants

A més del romanç entre Àlex i Bea, el capítol de dijous de 4 estrellas portarà altres trames emocionants que mantindran els espectadors molt atents. Per exemple, revelarà que Menchu i Martínez han pres la decisió d'amagar el seu embaràs a tothom.

Aquest secret generarà una sèrie de situacions còmiques i tenses a mesura que intentin mantenir la seva condició en secret. La manera com manejaran la situació i les repercussions que tindrà al seu entorn són temes que captaran l'atenció dels fans.

A més, gràcies a l'ajuda de Marifrán, Blanca i Rita obtindran informació valuosa sobre Armando. Aquest descobriment podria canviar el curs de la història, ja que el mexicà ha estat un personatge envoltat de misteri i controvèrsia. La nova informació promet desentranyar alguns dels secrets més foscos del passat, afegint més intriga a la ficció.

Desi, per la seva banda, es veurà ficada en un problema a causa de les noves amistats. La influència d'aquestes noves relacions la portarà a situacions comprometedores. Tant que fins i tot podria acabar a la presó si la veritat del que ha passat surt a la llum, cosa que l'obligarà a haver de prendre decisions importants i urgents.