Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotografia de Mami Quevedo i Cristina Tárega posant amb la cara seriosa mirant a càmera i una icona d'una càmera fotogràfica

Les 4 fotos de Cristina Tárrega i Mami Quevedo que ningú esperava que es publiquessin

Les imatges de Cristina Tárrega i Mami Quevedo que demostren el gran amor que s'han professat durant aquests 25 anys

Cristina Tárrega i Mami Quevedo són una de les parelles més sòlides i estimades del món de l'espectacle a Espanya. Des de la seva boda el 1999 fins al creixement del seu fill Marco, la seva vida junts ha estat un viatge ple d'amor, desafiaments i triomfs.

La parella ha construït una relació basada en l'amor, la confiança i el suport mutu. Des que es van conèixer, la seva relació ha estat una font d'estabilitat i de felicitat per a tots dos.

Cristina és una reconeguda figura a la televisió espanyola i va trobar un company que sempre li ha dinat suport incondicionalment. De fet, és una cosa que ha declarat diverses vegades.

Per la seva banda, José María ha sabut equilibrar la seva carrera al futbol i la seva vida personal. Una cosa realment complicada, però que sempre ha comptat amb el suport incondicional de la seva parella.

Aquí us presentem quatre fotos que capturen moments significatius en la seva relació. Unes imatges que revelen una història d'amor i de compromís que ha perdurat al llarg dels anys. Des de la seva primera trobada fins al 18è aniversari del seu fill.

El moment en què es van conèixer

La primera foto ens remunta a l'instant màgic en què Cristina i José María es van conèixer. Va ser a finals dels anys 90, quan Cristina Tárrega era una destacada periodista i presentadora. Per la seva banda, Mami Quevedo era un conegut futbolista.

La química entre ells va ser instantània i ben aviat van començar una relació que es va solidificar ràpidament.

Fotografia de Cristina Tárrega i Mami Quevedo posant mirant a càmera
Cristina Tárrega va conèixer Mami Quevedo a finals dels anys 90 | GTRES

En aquesta imatge, se'ls veu radiants, amb mirades còmplices i somriures que denoten la connexió immediata que van sentir.

A més, tot es va produir en una trobada fortuïta. Un record que tindran sempre a la memòria, ja que va acabar sent l'inici d'una història d'amor de més de 25 anys.

La boda de Cristina Tárrega i Mami Quevedo

El segon moment capturat és sobre la seva boda el 1999, un esdeveniment que va marcar l'inici formal de la seva vida junts. La cerimònia va ser un reflex del seu amor i compromís.

Cristina, vestida amb un elegant vestit de núvia, i Mami Quevedo, amb un vestit distingit. A la cerimònia, van intercanviar vots en presència de familiars i amics propers.

Fotografia de Cristina Tárrega i Mami Quevedo sortint de l'església molt somrients el dia del casament
Es compleixen 25 anys de la boda de Cristina Tárrega i Mami Quevedo | Europa Press

Aquesta imatge no només captura la felicitat del dia, sinó també la promesa d'un futur compartit ple d'amor i suport mutu.

Des d'aquell dia, Cristina i Mami han enfrontat junts els alts i baixos de la vida, sempre amb un esperit de companyonia i respecte.

El naixement del seu fill Marc

El 2004 va néixer Marco, el fill que tenen en comú. Va ser un moment crucial a la vida de Cristina i José María.

Aquesta foto, feta poc després del naixement de Marco, mostra la parella amb el seu nadó, irradiant felicitat i orgull.

Fotografia de Cristina Tárrega i Mami Quevedo sortint que la clínica amb el seu fill als braços
Fa 20 anys del naixement de Marco, fill de Cristina Tárrega i Mami Quevedo | GTRES

El naixement de Marco no només va enfortir la relació, sinó que també va afegir una nova dimensió a les seves vides.

Cristina ha parlat diverses vegades sobre com la maternitat ha estat una de les experiències més gratificants de la seva vida. A més a més, ha explicat com el seu marit ha estat un pare exemplar i un company incondicional.

L'arribada de Marco va solidificar encara més la unió d'aquesta parella. Demostrant de la millor manera que han sabut equilibrar les seves carreres amb la criança del seu fill amb gran dedicació.

El 18è aniversari del seu fill Marco

La quarta foto és de fa dos anys, quan Marco complia la majoria d'edat. Aquesta imatge, compartida per Cristina al seu compte d'Instagram, mostra la família celebrant aquesta fita important.

La foto destaca un orgullós Marco envoltat dels seus pares. Aquests no poden amagar la seva alegria i el seu orgull pel gran home en què s'ha convertit.

Aquest moment és una prova del fort vincle familiar i de l'amor que ha guiat la família Tárrega-Quevedo al llarg dels anys.

Celebrar els èxits de Marco junts és un testimoni del compromís i la dedicació que han demostrat com a pares i parella.