Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Carmen Borrego amb una imatge del seu fill José María Almoguera

Carmen Borrego pateix el pitjor menyspreu per part de José María Almoguera a Telecinco

Carmen Borrego pateix un nou menyspreu per part del seu fill, José María Almoguera, en ple Telecinco

Carmen Borrego continua estant al punt de mira per la tensa relació amb el seu fill, José María Almoguera.

Mare i fill ja fa uns quants mesos que no es parlen, concretament des que José María va concedir una exclusiva amb Paola Olmedo en què carregaven de la pitjor manera contra Borrego.

Un problema que no sembla que tingui solució, ja que han plogut els retrets per les dues parts.

I ara Belén Esteban ha destapat l'últim menyspreu que ha patit Carmen Borrego, que ni tan sols pot veure el seu net.

La ruptura amb el seu fill també hauria afectat la relació que manté amb el petit Marc, a qui fa temps que no pot veure.

Captura de Carmen Borrego mirant endavant a Supervivientes: Terra de Ningú
Carmen Borrego segueix enfrontada amb el seu fill José María | Mediaset

Encara que això no li hauria impedit a Borrego fer diversos intents per acostar-se i seguir present a la vida del nen.

Així, i segons ha revelat Belén, Carmen Borrego hauria deixat diversos regals a la recepció a l'entrada de Telecinco per al seu net.

I és que a la col·laboradora no n'hi quedava cap altra, ja que no té manera de comunicar-se amb el seu fill. És més, sembla que ell li gira la cara cada cop que la veu.

Just per això, decidia recórrer a aquesta darrera opció per poder arribar-hi. I, aquí, topava amb el pitjor dels menyspreus.

Carmen Borrego pateix el pitjor menyspreu per part de José María Almoguera

"Carmen ha portat bosses de regal per al seu net a recepció, però el seu fill no les ha agafat", ha explicat Belén Esteban.

Alguna cosa, davant del que els seus companys la qüestionaven, donant a entendre que podria ser una estratègia per cridar l'atenció. Sobretot, perquè deixant els regals a Mediaset, tothom s'assabentaria.

"I on els deixa, si a casa no és ben rebuda?", s'ha preguntat Esteban. A més, ha ressaltat el fet que potser Borrego ni tan sols sàpiga on viu actualment el seu fill.

Muntatge de José María Almoguera somrient amb una caçadora negra i Carmen Borrego somrient a la foto oficial de 'Supervivientes'
Carmen Borrego, davant un nou menyspreu de José María | catalunyadiari.com, Europa Press, Mediaset

Recordem que després d'anunciar la ruptura amb Paola Olmedo , José María abandonava el domicili familiar i es mudava.

Una manera de deixar molt clar a la seva mare que no en vol saber res. I és que la relació entre tots dos ja és insostenible i hauria arribat a un punt de no tornada.

És força notable també el silenci que guarden tant José María com Paola Olmedo quan els pregunten pel tema, i és que tots dos ignoren de manera contundent els reporters.

I fins i tot en un dia tan especial com l'aniversari de José María Almoguera, Borrego continua havent de suportar el rebuig del fill.

Carmen Borrego es trenca en felicitar el seu fill en ple directe

Malgrat aquest distanciament, Carmen Borrego no ha volgut perdre l'oportunitat de felicitar el seu fill i enviar-li un missatge.

"Fa 34 anys, estava a punt de néixer…", ha començat dient abans d'esclafir a plorar. "Jo continuo sent aquí, continuo sentint-me igual de mare que abans d'anar-me'n a Supervivientes i ho continuaré sentint", s'ha lamentat. 

D'aquesta manera, Borrego deixa clar que "una no deixa de ser mare d'un dia per a un altre". I, enmig de la guerra familiar, assegura que mai s'atreviria a parlar malament ni de José María ni de Paola Olmedo.