Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alejandro Albalá seriós amb una samarreta negra, Sofia Suescun somrient amb tirants negres i els llavis granats i un cor trencat

Alejandro Albalá confessa l'autèntic motiu pel qual va trencar amb Sofía Suescun

Alejandró Albalá torna a la televisió per revelar el motiu pel qual va decidir deixar Sofía Suescun

Alejandro Albalá va trencar la seva relació amb Sofía Suescun l'any 2018. Cal recordar que la forma en què van trencar va ser força cridanera, ja que va ser en directe davant de tot Espanya.

Alejandro va acudir a Hondures per visitar la seva xicota, que concursava a Supervivientes. Per a sorpresa d'ell, aquesta el va rebre amb molts dubtes pel que fa a la relació. Aleshores, el programa els va preparar un sopar perquè parlessin sobre com se sentien.

Durant el sopar, Sofía li va confessar que sentia alguna cosa pel seu company Logan Sampedro. Motiu pel qual Alejandro va decidir trencar en aquell instant la seva relació amb ella.

Tot i això, la influencer li va pregar que no ho fes i que volia lluitar per seguir amb ell. Tot i això, no va tenir èxit.

Captura de Sofia Suescun pujada a la sínia infernal en el seu retorn a Supervivientes
Sofía Suescun es va besar amb Logan Sampedro a 'Supervivientes' | Mediaset

Alejandro Albalá revela la raó per la qual va deixar la seva relació amb Sofía Suescun

Després de sis anys des que acabés el seu festeig amb Sofía Suescun, Alejandro Albalá ha tornat a la televisió. Cal recordar que fa molt de temps va decidir allunyar-se dels focus per tenir una vida anònima.

Tot i això, ha vist una oportunitat de tornar després d'unes declaracions que ha fet la seva exparella sobre un fet que va passar a Hondures.

Sofía Suescun ha reconegut a les seves xarxes socials que va passar alguna cosa amb el seu company Logan Sampedro. Concretament, es refereix que els rumors que van sortir sobre que es van fer un petó eren reals.

Davant d'aquesta notícia, Albalá no ha desaprofitat l'ocasió per tornar als platós de televisió i comentar-ho tot. De fet, va fer una clara diferenciació de la seva relació amb ella i amb Isa Pantoja.

"A Isa, almenys, li guardo afecte, però a Sofía no, res, és com si no hagués existit a la meva vida… És estrany, juro per Déu que no li guardo ressentiment, però és que amb Isa vaig compartir gairebé cinc anys i amb Sofía només en va ser un", comentava.

"Jo també era molt jove, estava perdut, no sabia gaire bé... És una persona a qui sento que gairebé no conec", afegia.

Alejandro Albalá somrient amb una samarreta negra amb Isa Pantoja somrient amb tirants verds
Alejandro Albalá compara la seva relació amb Sofía Suescun amb la d'Isa Pantoja | Europa Press

Pel que fa a la notícia que Sofía Suescun li hagi pogut ser infidel a Supervivientes, no va ser gaire explícit. Ha reconegut que "va sortir una infidelitat", però no ha esmentat en cap moment Logan Sampedro.

"No sé si això va ser veritat o va ser mentida, no sé per què em passa això amb ella, però és que no em produeix res", explicava.

Unes declaracions que evidencien que el motiu pel qual va trencar amb Sofía aquella nit té nom propi, Logan Sampedro.

Alejandro Albalá seriós amb el braç alçat i un jersei blau
Alejandro Albalá torna a televisió per parlar de la ruptura amb Sofía | Europa Press

Ell ja estava al corrent dels rumors que havien sorgit sobre ells, que li estaven causant un dolor immens. Per això, va anar a l'illa per verificar-ne els pitjors auguris. Després de comprovar de primera mà que eren certs, va decidir tallar en sec i allunyar-se de Sofía.

Amb aquestes declaracions, ha quedat demostrat que aquesta revelació no ha agradat gens a Alejandro Albalá. És cert que el dolor no és tan intens, ja que la seva relació va acabar fa molt de temps. Tot i això, és un fet desagradable que sempre pot desestabilitzar.

Veurem com s'ha pres Kiko Jiménez tot això. Cal recordar que Sofía Suescun posarà rumb a Hondures en els pròxims dies per concursar a Supervivientes: All Stars.

Després d'aquesta revelació, el de Linares pot estar preocupat. Sobretot, per si torna a passar el mateix en la seva segona etapa a l'illa.