Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del plató de 'Pasapalabra', Roberto Leal somrient en un vestit negre, el logo de Mediaset i un emoji de sorpresa

Mediaset dona llum verda a un programa que perjudica a Roberto Leal i 'Pasapalabra'

Roberto Leal i 'Pasapalabra' tindrien a Telecinco com a rival un dels concursos de més èxit de la tele

Roberto Leal continua al capdavant de Pasapalabra amb gran èxit. És més, no té rival fins al moment que aconsegueixi arrabassar-li el lideratge a aquest concurs d'Antena 3. No obstant això, potser és així per poc temps.

El motiu és que s'ha revelat que Mediaset ha decidit actuar d'una vegada per totes per ser el més vist a les tardes. Per això, ha posat en marxa un pla: aconseguir els drets d'un dels formats que més ha triomfat a la televisió. I és que amb aquest sí que podria fer ombra a Roberto Leal.

Muntatge de fotos de Roberto Leal en primer pla mirant a càmera al costat del logo de 'Pasapalabra' i el plató del programa
A Roberto Leal està a punt de sortir-li un dur contrincant | Atresmedia, catalunyadiari.com

En concret, està treballant per portar la seva graella ni més ni menys que a ¡Boom!. Un concurs cultural que va captivar els espectadors en el seu moment i que pot desbancar definitivament Pasapalabra.

Roberto Leal coneix l'estratègia de Telecinco

Roberto Leal, que fa uns dies va patir un contratemps en ple transcurs de Pasapalabra, està feliç amb l'espai que presenta cada tarda. És clar, perquè és el més vist de la seva franja horària. I això es tradueix que la seva cadena continua com a líder al nostre país.

És cert que Telecinco ha aconseguit retallar distàncies amb aquest format gràcies a la bona acollida de Reacción en cadena. I no és menys veritat que, tot i que va millorant, és lentament i Mediaset vol resultats com més aviat millor.

Per aquesta raó, el grup de comunicació italià s'ha posat fil a l'agulla i ha pres mesures urgents sobre això. La més important és que ja ha trobat el concurs amb què creu que pot destronar Roberto Leal i Pasapalabra. I aquest és ¡Boom!, que es va emetre curiosament a Antena 3 entre 2014 i 2023.

Juanra Bonet abraçat a una bomba de Boom! d'Antena 3
Telecinco vol recuperar '¡Boom!' | Atresmedia

Aquest format, presentat per Juanra Bonet, va ser un veritable èxit i aconseguia bons resultats. Però es va decidir cancel·lar-ho per reestructurar la graella i aquest fet és el que Telecinco ha vist com una oportunitat. Creu que recuperar-lo per a la pantalla petita pot ser un gran encert.

Tant és així que en aquests moments la cadena està treballant per aconseguir els drets d'aquest espai, segons ha revelat 20 minutos. En efecte, Mediaset i la productora Mediacrest hi estan treballant i esperen obtenir resultats molt aviat.

D'aquesta manera, Roberto i tot l'equip de Pasapalabra han d'estar molt atents, ja que aviat els pot aparèixer un rival dur. Sí, qui aconsegueixi que perdin la seva posició privilegiada. I és clar que ¡Boom! ho pot aconseguir, ja que va gaudir de gran èxit en el seu moment i ha passat a la història com el concurs que ha donat el premi més elevat.

Fins i tot potser Telecinco pugui tenir al cap, de recuperar-lo, comptar amb els participants més mítics per atraure el públic. Ens estem referint a Los Lobos, Los Dispersos o los Sindulfos.

La cadena de Roberto Leal és al disparador de Telecinco

Roberto Leal sap amb aquesta informació que el seu lideratge està en joc, com també ho està el d'Antena 3. Tot perquè Telecinco està desenvolupant un pla estratègic per a la nova temporada. Pla que li permeti recuperar la primera posició al rànquing de les cadenes més vistes.

A més de fer-se amb el ja citat concurs, posarà en marxa la nova edició de Gran Hermano, amb participants anònims. I, de la mateixa manera, conclourà Así es la vida perquè el seu espai l'ocupi una versió del famós El diario de Patricia. Ens estem referint a El diario de Jorge.

Muntatge de Jorge Javier Vázquez amb el logo de Gran Hermano
Telecinco prepara més novetats per a la graella | Mediaset

Per si no n'hi hagués prou, ha contractat Carlos Latre per presentar un nou format que competirà amb El Hormiguero i La Resistencia. Sense oblidar que està treballant igualment en el seu propi talent de cuina: Next Level Chef, que podria presentar Miguel Ángel Muñoz.