Muntatge 'còmic' d'una image de Paquirri i Isabel Pantoja

Les infidelitats més sonades: 5 famosos enganyats per les seves dones

Repassem els cinc casos més sonats d'homes que han sigut víctimes dels enganys amorosos de les dones

Normalment, les parelles comencen pensant que el seu amor serà per sempre. Però, especialment, els famosos ho proclamen als quatre vents amb amplis reportatges a les televisions, revistes i Internet.

Són personatges coneguts, parelles a qui aparentment tot els va de meravella fins que les coses es torcen. Així doncs, arriba un moment en què se separen o, potser encara pitjor, un dels dos decideix obrir les fronteres cap a noves experiències.

Per això, ara ens hem volgut fixar en les parelles famoses, la majoria espanyoles, que en un moment donat van viure una crisi per una infidelitat. En aquest cas, van ser elles les que van decidir tenir una aventura o una relació més enllà de la que mantenien amb el seu marit.

Ells van acabar assabentant-se i el desenllaç depèn de cada cas. En algunes parelles, les circumstàncies externes van ser claus per al futur de la parella. En altres casos, la relació va acabar i en altres, l'amor va triomfar i van continuar junts.

1) Fani Carbajo i Christofer Guzmán

Imatge de la parella formada per Fani Carbajo i Christopher
Fani i Christofer durant el seu pas per 'La Isla de las Tentaciones' | GTRES

La parella més famosa de 'La Isla de las Tentaciones' és un exemple de parella a prova de vent i marea. Van entrar al conegut 'reality' de Telecinco on les parelles se sotmeten a la temptació d'altres persones per posar a prova la seva relació.

Fani es va deixar portar fins al punt que va abandonar en directe Christofer per anar-se'n amb un dels temptadors. Ell, per la seva banda, va córrer per la platja al crit desesperat d'Estefanííííia. No obstant això, després del programa, ell la va perdonar i van seguir junts.

Temps més tard, van tornar a la revàlida del concurs, anomenada 'La última tentación', i ella va tornar a mostrar-se més que afectuosa amb altres homes mentre ell ho veia atònit. Però, tot i això, sembla que tampoc va ser suficient per a ell i ha tornat a perdonar les infidelitats de la seva noia.

2) Olvido Hormigos i Jesús Atahonero

Imatge d'Olvido Hormigos i Jesús Atahonero
Jesús Atahonero i Olvido Hormigos, amor a prova de vídeos | GTRES

Un altre cas que va regirar Espanya va ser Olvido Hormigos, la regidora socialista enxampada durant l'enregistrament d'un vídeo domèstic d'alt voltatge. El problema és que no anava dedicat al seu marit, Jesús Atahonero, sinó a un futbolista amb qui mantenia una relació virtual.

Tot i el merder que es va muntar amb aquella història —fins i tot es va canviar la llei per penalitzar la difusió de contingut d'aquest tipus sense consentiment— sembla que la infidelitat d'Hormigos al seu marit, no va ser l'única.

I és que Jesús Atahonero, va assegurar a la televisió que ell havia estat consentidor de les infidelitats d'Olvido perquè amb ella «no li havia faltat mai res». A més, tenien fills petits llavors i pel bé de la unitat familiar, van decidir seguir junts malgrat les constants relliscades que ella tenia llavors.

Mar Flores i Fernando Fernández Tapias

Imatge de Mar Flores i Fernando Fernández Tapias
Mar Flores i Fernando Fernández Tapias | CEDIDA

Això de Mar Flores, Fernando Fernández Tapias i Alessandro Lequio també va commocionar l'Espanya dels anys 90 del segle passat. Sí, perquè quan Mar Flores estava sortint amb el ric empresari, ja era una model coneguda i amb una projecció professional espectacular.

Caracteritzada per ser ambiciosa i atractiva, els homes se la rifaven. I, després de diverses relacions amb coneguts homes del país, Mar estava encantada amb el seu nou xicot: Cayetano Martínez de Irujo.

Però, mentre sortia amb ell, la revista 'Interviú' va publicar una portada en què es veia a Mar Flores amb el comte Lequio al llit. Tanmateix, van ser preses un temps abans, mentre Mar sortia amb l'empresari Fernando Fernández Tapias, per tant, a qui Mar Flores posava les banyes amb Lequio.

Imatge de Mar Flores i Alessandro Lequio a una portada de la revista Interviú
Portada d''Interviú' amb Mar Flores i Alessandro Lequio | INTERVIÚ

Allò va dinamitar la relació de la model amb el fill de la Duquessa d'Alba i la va posar a la palestra durant molts mesos. Així mateix, Kiko Matamoros era el representant de Mar Flores per aquella època.

Paquirri i Isabel Pantoja

Paquirri i Isabel Pantoja
Paquirri i Isabel Pantoja | GTRES

Formaven una de les parelles de les quals marquen l'essència espanyola: ell torero, ella 'tonadillera'. El matrimoni perfecte que es va truncar per la mort d'ell a l'arena, deixant Isabel sumida en un profund dolor. I, des de llavors, va ser 'La vídua d'Espanya'.

Doncs bé, passats els anys sembla que la relació no era tan idíl·lica com semblava. Almenys així ho ha afirmat la germana del torero, Teresa Rivera, que va assegurar que Isabel li havia sigut infidel a Paquirri amb una altra persona. Suposadament, sempre segons Teresa, el torero hauria descobert la infidelitat i volia separar-se d'Isabel, abans que la mort acabés enxampant-lo.

Will Smith i Jada Pinkett

Imatge de Will Smith i Jada Pinkett
Will Smith i Jada Pinkett | GTRES

Tot i això, no només a Espanya hi ha infidelitats sonades, sinó que Hollywood n'està ple. Una de les més sorprenents és la protagonitzada per Will Smith o, més ben dit, per la seva dona, Jada Pinkett. Ella mateixa va confessar davant del seu marit que havia mantingut una relació extramatrimonial amb un altre home, August Alsina, de 23 anys.

En la seva defensa, Jada va argumentar que es tractava d'un moment en què Will i ella estaven en crisi. Finalment, l'estrella del cinema decidia perdonar-la després d'una conversa molt intensa i sincera que van mantenir en directe i davant de tothom.