Ana Obregón plorant

Les cinc famoses banyudes que van enxampar els seus marits: dues segueixen casades

Les infidelitats poden ser motiu de ruptura entre les parelles... o no

Una infidelitat és una prova de foc per a una parella. I la gran majoria no la supera.

Els nostres famosos tenen un notable historial d'infidelitats a l'esquena. Si bé és cert que hi ha parelles consolidadíssimes i que fa anys que estan juntes i tan enamorades com el primer dia, n'hi ha d'altres que han fet aigües per culpa de terceres persones.

Hi ha vegades que les persones a qui els posen les banyes són homes. Les seves dones es cansen de la rutina de la parella o busquen fora de casa allò que no troben en els seus marits.

Altres vegades són ells els que comencen una relació extraconjugal. Pot ser esporàdica i discreta, amb la intenció de mantenir-la en paral·lel al seu matrimoni. Però també pot ser tan intensa que directament serveix per a posar fi al matrimoni.

Tot seguit parlem de cinc famoses a qui les seves parelles els han posat les banyes, cosa que les ha situat al focus d'atenció de la premsa i de la societat espanyola:

1) Ana Obregón

Ana Obregón i Alessandro Lecquio de joves
Ana Obregón i Alessandro Lecquio de joves | GTRES

Ana Obregón i Alessandro Lecquio van formar una de les parelles més explosives dels anys 90 del segle passat. Fruit de la seva relació, va néixer Álex, que va morir de càncer el 2020.

Lecquio va posar les banyes a Ana nombroses vegades. La fama de faldiller, el comte italià la té guanyada a pols. Ana ha explicat recentment que va arribar un punt en què quan ell li trucava dient-li excuses i mentides, ella ho gravava tot. Ja no volia aguantar més enganys i infidelitats, ja que era vox populi el que el seu marit li feia.

El comte ha admès que tot el que ha explicat Ana és veritat i que sí, que li costa molt ser fidel. Aquesta va arribar a dir d'ell que «com a parella és horrible; com a pare i amic, meravellós».

2) Asunción Balaguer

Paco Rabal i Asunción Balaguer
Paco Rabal i Asunción Balaguer | GTRES

Una altra que va aguantar estoicament les infidelitats de la seva parella va ser Asunción Balaguer. El seu marit, l'actor Paco Rabal, va ser l'home de la seva vida, i Asunción va aguantar desenes d'infidelitats de l'actor, que tenia devoció per les dones.

Paco l'estimava amb bogeria, i ella a ell. L'actor , però, no podia evitar la temptació i acabava amb altres dones, tot i que sempre tornava a casa, on Asunción l'esperava abnegada.

Així va ser fins que ell va morir, el 2001. Posteriorment, Asunción va saber que el seu marit havia tingut un fill amb una de les seves amants. Asseguren que si se n'hagués assabentat quan Paco era viu, s'hauria divorciat d'ell, perquè era l'única cosa que hauria motivat la separació.

No va ser així, i Asunción va estimar el seu marit fins que va morir el 2019, amb 94 anys.

3) Marta López

Marta López i Alfonso Merlos
Marta López i Alfonso Merlos | GTRES

El cas de Marta López i Alfonso Merlos va tenir fins i tot nom propi: el 'Merlos Gate'. La infidelitat d'Alfonso es va descobrir en ple confinament per la pandèmia del coronavirus.

Enmig d'una connexió en directe amb el periodista, una noia va passar per darrere d'ell mig despullada mentre ell parlava. I no era Marta López, la seva parella de llavors, amb qui fins i tot planejava casar-se.

Es tractava de l'amant d'Alfonso, Alexia Rivas, que es va colar involuntàriament a la imatge.

Això va desfermar una tempesta mediàtica i social que va posar fi a la relació entre Marta i Alfonso i va suposar molts debats, hores i hores de televisió i un evident desgast personal i professional per a Alfonso Merlos, que avui encara n'està pagant les conseqüències.

Marta López va sortir soltera de l'escàndol, però més forta i amb molta més feina a la televisió.

4) Eva González

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill | GTRES

Això d'Eva González i Cayetano Rivera és un amor a prova de bombes. La suposada infidelitat del torero amb l'advocada Karelys Rodríguez va passar de les portades de les revistes als debats i programes del cor.

La lletrada va filtrar una suposada aventura que havia tingut durant diversos anys amb Cayetano, a Londres, i a esquena de la dona del torero, la presentadora Eva González. Eva en va veure de tots colors, silenciosa i abnegada, mentre Karelys explicava tots els detalls de les trobades amb Cayetano.

Passada la tempesta, que va durar diversos mesos, la crisi de la parella va estar a punt d'acabar en ruptura definitiva. No obstant això, sembla que Eva va perdonar Cayetano, i segueixen junts.

5) Belén Esteban

Miguel Marcos i Belén Esteban
Miguel Marcos i Belén Esteban | GTRES

La princesa del poble també ha estat víctima d'una infidelitat en un dels moments més bonics de la seva vida.

Ella mateixa va explicar a 'Sálvame' que el seu marit actual, Miguel Marcos, li havia estat deslleial. Semblava impossible que això pogués passar, tenint en compte com Esteban presumia de la relació amb el conductor d'ambulàncies.

Com que no és or tot el que llueix, Miguel va tenir una aventura amb una altra dona mentre Belén concursava a 'Gran Hermano VIP'. Ell li ho va confessar, i ella va agafar una enrabiada monumental. No obstant això, va acabar perdonant-lo i es van casar. Avui dia estan més feliços i enamorats que mai.