El periodista Diego Arrabal a 'Viva la vida'

El pronòstic que Diego Arrabal va fer fa dos mesos i que s'ha complert: «Ara mateix»

Diego Arrabal ja va vaticinar el que passaria a la família Flores

Diego Arrabal va ser dels primers a pronunciar-se sobre la ruptura sentimental entre Antonio David Flores i Olga Moreno. La notícia va sortir a la llum fa gairebé dos mesos i des de llavors no s'han deixat de fer especulacions al respecte.

Sobretot perquè els protagonistes no s'han pronunciat obertament sobre el tema. L'únic que va confirmar la ruptura va ser l'exguàrdia civil, però no va voler entrar en més detalls. Això, juntament amb l'actitud de tots dos, ha despistat els reporters que romanen al domicili familiar.

Ara, la notícia de la reconciliació ha tornat a sacsejar la premsa rosa, però no Diego Arrabal, que ja va vaticinar el que passaria.

El pronòstic de Diego Arrabal s'ha complert

A finals d'octubre, 'Lecturas' va publicar en exclusiva la ruptura entre Antonio David Flores i Olga Moreno. Una notícia que va revolucionar la premsa i els diferents programes de televisió.

Diego Arrabal, amic proper de l'excol·laborador de Telecinco, va confessar a 'Viva la vida' l'última conversa que havia tingut amb ell. I és que el comportament estrany dels protagonistes i de la família, que negava la ruptura, no ajudaven a conèixer la veritable situació de la parella.

Tothom es preguntava si podria ser un muntatge o si el silenci era part d'una estratègia jurídica. No obstant això, el paparazzi ho va tenir clar des del principi. «Per començar, no hi ha fotografies. Això que s'està venent que sí que n'hi ha és impossible», va explicar.

Fotomuntatge de Diego Arrabal i Antonio David Flores
Diego Arrabal sempre ha defensat que Antonio David i Olga no es van separar | LND

A més, va ser el primer a negar que la ruptura s'hagués produït. «Potser d'aquí a un any trenquen, però ara mateix segueixen junts», va revelar Arrabal. Unes paraules que ara tenen sentit després de diversos testimonis que asseguren que no s'han arribat a separar.

«Al final, el temps posa cadascú al seu lloc», va afegir el paparazzi deixant clar que al final s'acabaria descobrint la veritat. I aquest dia sembla que va arribar el cap de setmana passat, quan va saltar la notícia d'una reconciliació entre l'exguàrdia civil i l'empresària.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Sonen rumors de reconciliació entre Antonio David i Olga | GTRES

L'entorn d'Antonio David manté que no han tornat, ja que mai s'han separat. Una informació sustentada, perquè encara  conviuen al mateix domicili familiar.

Tot i que la parella ha estat fent la seva vida per separat, potser només necessitaven un temps per a replantejar-se la situació. Ara, Olga ha tornat a Màlaga després de passar uns dies a Sevilla, just quan va sortir a la llum la notícia de la reconciliació.

Antonio David Flores dona la raó a Diego Arrabal

El paparazzi de 'Viva la vida' es va prendre l'anunci de la separació d'Antonio David gairebé com un atac personal. Va sortir en defensa d'ell i va qualificar la premsa de fer «terrorisme» i d'anar en contra de la família Flores.

«Una cosa és fer periodisme i una altra, és fer terrorisme, així de clar ho dic», deia molt molest amb la publicació de 'Lecturas'. Per a ell, la revista no va jugar net amb l'exguàrdia civil després del que es va emetre a la docusèrie de Rocío Carrasco.

Un motiu més que suficient perquè Antonio David no tingui bona relació amb el mitjà que va publicar la notícia de la separació.

Antonio David i Olga Moreno abraçats i somrient
Antonio David Flores confirma que mai ha trencat amb Olga Moreno | GTRES

Tot i que Arrabal el va atacar inesperadament fa només unes setmanes, Flores li ha acabat donant la raó. Va ser José Antonio León qui va revelar la conversa que havia tingut amb ell després de conèixe's la suposada reconciliació.

El reporter de 'Sálvame' va explicar que l'excol·laborador li va dir que Olga i ell no ho havien deixat mai. Només travessaven una crisi que semblen haver resolt.

Una informació que coincideix amb la que va donar Diego Arrabal just després de publicar-se la notícia de la ruptura. «No han trencat», va dir contundent i confiat que al final, el temps li donaria la raó.