Fotomuntatge de Rocío Carrasco i David Flores

«Rocío Carrasco no és mare»: La foto de David Flores Carrasco que l'enfonsa

David Flores té una relació especial amb la gran enemiga de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, filla de la mítica Rocío Jurado, es troba en boca de tots des que l'audiència la coronés reina del feminisme. Recordem que, recentment, ha protagonitzat una sèrie-documental per narrar l'infern que va viure al costat d'Antonio David Flores, el seu exmarit.

Segons explica la mateixa Rociíto,va patir maltractaments físics i psicològics, però, finalment, va aconseguir deixar enrere tots els seus fantasmes gràcies a Telecinco. Així doncs, Rociito ha aconseguit ressorgir de les seves cendres, convertint-se en una de les persones més poderoses dels mitjans de comunicació.

Tot i això, gran part del públic està començant a dubtar del seu testimoni i han iniciat una campanya que podria acabar amb ella. I és que Antonio David insisteix en la seva innocència i recorda que la justícia mai l'ha declarat culpable, detall que marcarà un abans i un després.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco, Olga Moreno i Antonio David Flores
Rocío Carrasco és íntima enemiga d'Antonio David i d'Antonio David | Catalunya Diari

La filla de Rocío Jurado va protagonitzar el documental 'Contar la verdad para seguir viva' i, en un primer moment, la seva versió sí que va ser molt aplaudida. Però, el problema és que Antonio David, a qui ella acusa de ser el botxí, ha demostrat que no està sent sincera, aconseguint reunir un exèrcit de seguidors que cada cop provoca més enrenou.

Antonio David Flores i la seva legió de fans, que es fan dir 'Marea blava', han difós una sèrie de comentaris força dolents com, per exemple, «Rocío Carrasco no és mare». A més, acompanyen aquest missatge amb fotografies d'Olga Moreno al costat dels fills de Rociíto, David i Rocío Flores.

Per la seva banda, la nova reina del feminisme està destrossada, ja que no només se sent humiliada, sinó que s'ha adonat que està perdent la guerra. I com que, a més a més, ha estat desapareguda un temps, Antonio David ha aprofitat aquest silenci per donar certes declaracions. En concret, assegura que és una víctima dels mitjans de comunicació i culpa de tot Carrasco.

Rocío Carrasco, derrotada per Olga Moreno

Olga Moreno, empresària de professió, va saltar a la fama per ser la dona d'Antonio David Flores, tot i que actualment és un personatge independent. Va concursar a 'Supervivientes 2021' i va guanyar el joc, un premi que va minvar la tirada mediàtica de Rociíto, la seva gran enemiga. I, malgrat que la filla de Rocío Jurado continua sent molt poderosa, la seva força ja no és la mateixa que abans.

Els seguidors d'Olga han distribuït una sèrie de fotografies que demostren que l'empresària té una relació especial amb els fills de Carrasco, David i Rocío Flores, els quals consideren a l'andalusa com la seva segona mare. Per això passen tant de temps junts i, segons va explicar la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva', li feia molt mal veure aquesta unió.

D'altra banda, Rocío Flores, filla d'Antonio David, sempre ha donat la cara per Moreno, fins al punt d'arribar a protagonitzar diversos escàndols per defensar-la. No obstant això, els defensors de Carrasco no entenen per què la jove defensa una persona que ha fet tant de mal a la seva mare. Tot i això, la guanyadora de 'Supervivientes 2021' insisteix que mai ha tingut intenció de molestar ningú.

Antonio David Flores torna a primera línia

Antonio David va ser acomiadat dels mitjans de comunicació quan la seva exdona, Rociíto, va protagonitzar la sèrie-documental 'Contar la verdad para seguir viva'. Però, lluny de rendir-se, l'antic col·laborador de Telecinco ha continuat insistint fins que ha trobat la manera d'aixecar el cap. Aquesta és mitjançant un compte a Youtube des del qual respon a tots els seus enemics.

Alhora, Olga Moreno ha sortit beneficiada del poder mediàtic del nou 'youtuber', ja que hi ha molta gent que considera que Rocío no ha actuat bé amb els seus fills. I, tant si com no, les xarxes socials són un bon reflex de la realitat: la filla de Rocío Jurado ha perdut molt de pes.