Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María José Campanario protegirà a Julia Janeiro

«Un testicle i gairebé en menopausa»: L'embaràs de Campanario és un miracle

A 'Sálvame' han posat sobre la taula el difícil que podia ser que Jesulín i la seva dona tinguessin un tercer fill

Tot i que la possibilitat que tornessin a convertir-se en pares era gairebé nul·la, Jesulín i María José Campanario estan esperant el seu tercer fill. És més, tots els factors jugaven en contra, començant pel delicat estat de salut de l'odontòloga, a més del distanciament de la parella.

I és que els problemes que ha tingut els últims mesos la seva filla Julia els han tingut molt preocupats. Tant és així, que Campanario es veia obligada a desplaçar-se fins a Madrid per acompanyar la seva nena, cosa que l'ha mantingut allunyada del seu marit.

Foto de la parella
Jesulín i Campanario esperen el seu tercer fill | GTRES

Això, sumat als compromisos laborals, ja que ha estat treballant lluny d'Arcos de la Frontera cobrint una baixa durant tot l'estiu, la mateixa María José manifestava la seva preocupació per com portaria aquest tercer embaràs, i més durant la seva delicada situació.

Si, perquè recordem que l'eterna enemiga de Belén Esteban pateix de fibromiàlgia des de fa temps, una malaltia que l'ha portat fins i tot a estar hospitalitzada moltes vegades i afrontar un duríssim tractament.

Les complicacions que pot portar l'embaràs a Campanario

«No sé gaire bé com m'afectarà amb l'embaràs», reconeix Campanario sobre la seva malaltia a l'exclusiva que han concedit a la revista 'Hola!'. «De moment, estic bé», assegura. «És cert que estic molt cansada, més del que és habitual, però, per ara, bé», explica d'allò més emocionada.

«També soc conscient que quan neixi el nadó no serà com les altres vegades. Ni tinc la mateixa edat ni la mateixa salut», sosté. A més a més, sembla estar molt il·lusionada amb el fet que ja se li comenci a notar la panxeta.

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
La família Janeiro segueix creixent| GTRES

Fins i tot, asseguren que no els importa si és un nen o nena: «En aquests moments de la vida, l'únic que vull és que vingui bé, que estigui sa o sana».

Per la seva banda, Jesulín també ha encaixat amb gran alegria aquesta nova paternitat, igual que la resta de la família. Sobretot, perquè era molt difícil que poguessin tornar a viure aquesta experiència, ja que a hores d'ara, i tenint tres fills, implica tornar a començar de zero.

«Qui em diria a mi que tornaria a ser pare, amb la meva Andrea, de 22 anys; la meva Julia, de 18, i el meu noi, de 14. I jo, amb 48 que compleixo el pròxim 9 de gener. Per això no et prepara ningú!», explica el torero.

D'altra banda, des de 'Sálvame' també han posat èmfasi en el rumor que l'ex de Belén Esteban només té un testicle. «Fèrtil sí que és, sí», han fet broma. Una llegenda urbana que porta molt de temps perseguint-lo i que Jesulín s'ha esforçat a desmentir.

«Això és una gran ximpleria», incidia ell mateix. «A mi m'han tret dues vegades els testicles els bous, però després te'ls tornen a posar. Però jo tinc els dos ous», assegurava en una entrevista.

No obstant això, des del programa de Belén Esteban han volgut tirar més llenya al foc recordant aquesta peculiar circumstància que podria entorpir encara més la possibilitat d'engendrar. Però, el que està clar, és que la parella està molt feliç, i ja comencen a planejar l'arribada d'un nou nadó.

«Avui mateix he estat mirant on tenia guardades les coses dels seus germans, el bressol i aquestes coses, i ja me'n vaig fent a la idea», reconeixia l'odontòloga. «Hi ha coses que no vaig voler regalar perquè em semblava un tema molt sentimental, records molt bonics...», explicava sobre això.

«Ara deixen de ser records i tornen a ser la nostra vida», matisava. Mentre que per part seva, Jesulín insisteix que «no l'espanta tornar a ser pare, i que aquest nadó arriba en un gran moment perquè té un ritme de vida més tranquil».