Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban reacciona a l'embaràs de Jesulín i Campanario: germà per Andreíta

El torero i la seva dona seran pares del seu tercer fill en comú

Les reaccions a l'embaràs de María José Campanario i Jesulín de Ubrique no s'han fet d'esperar. I és que la inesperada notícia ha descol·locat per complet a tot el món del cor, que ha volgut saber de primera mà l'opinió de Belén Esteban sobre aquest assumpte.

Tot i no mantenir cap relació amb el torero des de fa molts anys, qualsevol tema relacionat amb el pare d'Andrea Janeiro involucra directament la col·laboradora de Telecinco.

Llavors, segons sembla, la seva filla tindrà un nou germà per sorpresa, encara que l'arribada del nadó no sembla destinada a canviar la malmesa relació que manté la jove amb el seu pare.

En qualsevol cas, són moltes les preguntes que els periodistes han volgut fer-li a la 'princesa del poble'. Està contenta amb la notícia? Andrea era conscient de l'embaràs o va assabentar-se per la premsa? La jove té ganes de conèixer el seu futur germà?

Belén Esteban reacciona a l'embaràs de Campanario i Jesulín d'Ubrique

Minuts després de sortir a la llum la gran bomba, a través d'una publicació a la revista 'Hola!', els reporters van desplaçar-se fins a Paracuellos a la recerca de Belén.

Així, la col·laboradora va ser abordada pels periodistes a les portes de casa seva, on els micròfons buscaven recollir les primeres paraules i les càmeres captar els seus gestos davant d'una notícia tant inesperada com polèmica.

Muntatge d'Andreíta, Jesulín i María José Campanario.
Andrea Janeiro tindrà un nou germà | Catalunya Diari

Conscients de la repercussió que tindrien les primeres paraules, la col·laboradora de 'Sálvame' ha mantingut la calma i s'ha mostrat rotundament feliç per la notícia.

Lluny de fer més llenya al foc i d'avivar una guerra passada, Belén Esteban ha volgut felicitar al matrimoni per l'arribada del seu tercer fill en comú. Un fet que demostra que la tertuliana no té gens de ganes de batallar contra el seu exmarit i per això només hi ha tingut bones paraules.

«Jo només puc dir enhorabona a la família i ja està, no diré res més. La meva enhorabona perquè quan ve un nadó sempre és una alegria per a la família», deia mentre baixava del seu cotxe i es disposava a entrar a casa seva.

Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Desconeixem si Andrea Janeiro va saber la notícia per la premsa o pel seu mateix pare, Jesulín de Ubrique | Catalunya Diari

Andrea Janeiro tindrà un nou germà o germana: com es va assabentar de la notícia?

Les escarides paraules de la col·laboradora de 'Sálvame' no van ser suficients per als periodistes que es trobaven a casa seva, ja que tots volien conèixer si la tertuliana i la seva filla Andrea s'havien assabentat de la notícia per la premsa. O, altrament, havia sigut el mateix destre l'encarregat de comunicar l'exclusiva en privat a la seva primogènita, tal com va fer amb els altres dos fills.

I és que, durant l'entrevista, Jesulín de Ubrique ha parlat molt emocionat de la reacció dels seus dos fills menors. Però, en cap cas, ha fet referència a com ha rebut la notícia la seva filla gran.

«Els nois, feliços amb la notícia, tant Julia com el nen. Si veiéssiu la ploranera que es va agafar Julia quan els ho vam dir», compartia el destre a l'entrevista que va concedir al costat de la seva dona, suposadament de forma gratuïta, a la revista 'Hola!'.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Belén Esteban protegeix la seva filla Andrea dels mitjans de comunicació | CEDIDA

Davant la insistència dels reporters que hi havia, Esteban va mostrar la seva incredulitat per la quantitat de mitjans gràfics que volien conèixer la seva reacció i la de la seva filla.

«No diré res més. El que em sorprèn és que hi hagi tanta gent aquí a casa meva. Hauríeu de ser a Ambiciones», assegurava mantenint el seu compromís de no parlar d'Andrea públicament, ja que la jove prefereix estar al marge del focus mediàtic .

Així doncs, ara, amb 42 anys, María José Campanario ja ha superat el primer trimestre de l'embaràs i està molt il·lusionada davant l'arribada del seu tercer fill en comú amb Jesulín. «Ha estat totalment inesperat, però és una benedicció», advertien tots dos molt feliços.