Primer pla de Rocío Carrasco

El retorn de Rocío Carrasco a Telecinco ja té data i serà tremend

L'arribada de la segona part del documental de Rocío Carrasco serà aquesta tardor, tal com estava previst

Fa uns dies, el nom de Rocío Carrasco va tornar a guanyar una gran rellevància. El motiu va ser l'anunci a 'Sálvame' de l'estrena imminent de la segona temporada del documental 'En el nombre de Rocío'.

En concret, es va revelar que durant el pont de desembre emetrien informació rellevant sobre la docusèrie.

No obstant això, només caldrà esperar per confirmar dades. Sí, perquè s'ha publicat quan arribarà l'emissió de la segona part i serà a la tardor, tal com estava previst.

 

Rocío Carrasco, a punt d'estrenar la segona temporada de la sèrie

Després de les paraules de Carlota Corredera dient que «després del pont» hi hauria notícies molt interessants sobre la producció de Rocío, l'expectació no ha parat de créixer. Aquesta mateixa setmana els seguidors sabran una dada important. Sembla que emetran un tràiler de la segona part del documental.

El col·laborador Diego Arrabal ha fet servir el seu canal a Youtube per explicar-ho. «El 9 de desembre vinent, dijous, a les 22:00, s'estrenarà un tràiler-documental de Rocío Jurado, no de Carrasco. A mi em diu la meva gola profunda que la protagonista és Rocío Jurado».

Ortega Cano i Rocío Jurado
Sembla que el retorn de la docusèrie s'iniciarà amb un tràiler on Rocío Jurado és protagonista. | Cedida

Si fos així, la producció versaria sobre el tema principal de la sèrie que s'ha insinuat durant molt de temps. És a dir, sobre la relació de la cantant amb la família Mohedano. Un vincle reflectit als escrits personals que ella va realitzar sobre els seus germans i, fins i tot, sobre el seu marit, Ortega Cano.

L'esperada estrena de 'En el nombre de Rocío'

Amb aquest avenç, els seguidors de Carrasco ja podran anar escalfant motors per a l'emissió definitiva de la docusèrie. Hi ha dues possibilitats amb relació a l'estrena.

D'entrada, el portal 'Va de Tele' ha fet saber que s'emetrà el dilluns 13 de desembre. Al seu torn, Arrabal ha revelat que, segons les seves fonts, es produirà el dimarts 14 de desembre.

Sigui quina sigui d'aquestes dues jornades, està clar que Telecinco complirà la seva promesa: l'inici de la segona part tindrà lloc a la tardor. Tot, malgrat el fet que durant aquest temps han sorgit molts rumors que indicaven que no seria així per problemes amb la justícia.

De fet, les xerrameques arribaven a afirmar que Mediaset s'havia fet enrere i no l'emetria. Però res més lluny de la realitat. La sèrie documental de Rocío Carrasco tornarà, agradi o no.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco està feliç per l'estrena imminent de la segona part de la sèrie. | GTRES

A més, ha transcendit que l'estrena tindrà lloc amb magnificència. Tant és així, que la cadena esmentada estaria buscant un teatre o un cinema a Madrid per fer la presentació oficial del primer capítol. D'aquesta manera, se li donaria una gran rellevància i protagonisme per satisfer l'interès mediàtic que ha generat.

A més, també s'ha publicat que Carlota Corredera tornarà a ser la presentadora oficial. A això, Arrabal ha afegit una dada més sobre els capítols de la producció: «Encara no els tenen gravats ni produïts. No se sap quan començaran a gravar».

«Només tenen el que es va gravar fa mesos a Chipiona per tancar la primera part. Aquí van aprofitar i van gravar una mica més. Això és el que presentaran al públic el 14 de desembre».

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Carlota Corredera
Carlota Corredera tornarà a ser la presentadora de la producció de Rocío Carrasco. | La Noticia Digital

 Després de totes les dades, l'enrenou a les xarxes ha estat molt gran. Així, els incondicionals de Carrasco han celebrat l'estrena imminent. «Cada cop falta menys per al documental i més d'un quedarà amb el cul enlaire».