Primer pla de Carmen Borrego amb mascareta

L'estat de Carmen Borrego després d'abandonar Sálvame amb l'equip mèdic

Carmen Borrego pateix un ofegament sobtat en directe després d'abandonar 'Sálvame' i és atesa pel servei mèdic

Carmen Borrego va provocar el caos al plató de 'Sálvame' el passat dilluns 6 de desembre. La filla petita de María Teresa Campos va haver d'abandonar el programa per un problema de salut sobtat.

Els col·laboradors van alertar a Carmen que alguna cosa no anava bé després de presenciar que li faltava l'aire. Ràpidament, la col·laboradora es va aixecar de la cadira i va sortir del plató per intentar recompondre's i respirar.

Minuts després, la germana de Terelu seguia sense aparèixer i van confirmar que va ser atesa pel servei mèdic de la cadena. La preocupació va anar en augment entre els seus companys que estaven atents a qualsevol notícia, però Carmen va tornar i va explicar com es trobava.

Carmen Borrego abandona 'Sálvame' per un problema de salut

La tarda d'ahir transcorria amb normalitat al programa de les tardes de Telecinco. Tot i això, en un moment donat, els col·laboradors es van adonar que Carmen Borrego no estava bé.

«S'està ofegant», van assenyalar, mentre la filla de Maria Teresa s'aixecava de la cadira i es dirigia a l'exterior per agafar aire. Els seus companys van anar darrere d'ella per saber com estava i la van ajudar a tornar al seu lloc.

Kiko Matamoros va insistir que s'assegués a la cadira de Lydia Lozano i la germana de Terelu va ocupar el seu lloc fent broma. «Ja m'ha passat, mireu que bé estic», deia amb un somriure als llavis.

Carmen Borrego va haver de ser atesa pel servei mèdic

Un cop tornada a plató, els col·laboradors van continuar fent broma sobre el que li havia passat. No obstant això, a la tornada de publicitat, la col·laboradora tornava a absentar-se del programa.

«On és Carmen?», preguntava Belén Esteban preocupada per la seva companya. Va ser llavors quan van informar que havia hagut d'anar al servei mèdic perquè s'havia tornat a trobar malament.

Sense pensar-s'ho dues vegades, la de Paracuellos es va dirigir al lloc per conèixer de primera mà com es trobava Carmen Borrego. Totes dues van coincidir a les escales i Belén va comprovar que la col·laboradora no estava bé.

Carmen Borrego
Carmen Borrego va haver de ser atesa pel servei mèdic de Telecinco. | Mediaset

El seu aspecte era ara molt més seriós i explicava què li havia passat. «M'ha agafat un atac de tos», començava dient. Després d'anar al metge de Telecinco, li va recomanar fer-se unes proves.

«M'ha dit que la saturació està bé, que era el més important, i que m'he de fer una placa de tòrax», va explicar a Belén. «Això passa per no curar-se els refredats», va puntualitzar la tia d'Alejandra Rubio.

Un cop tornada al plató, Carmen va ocupar la seva cadira malgrat el fet de no trobar-se bé. A més, també va confessar que estava una mica marejada, però va decidir quedar-se fins al final del programa.

De fet, va comentar com seria el sopar de la nit de Nadal amb la polèmica familiar sobrevolant. «A mi no em conviden a casa de la meva mare o de la meva germana de manera oficial», va explicar.

A més, va explicar als companys com solia celebrar aquestes festes. «El 24 a casa de Terelu i el 31 em divideixo perquè he d'estar amb la família del meu marit», va argumentar.

Carmen Borrego dona l'última hora sobre el seu estat de salut

Encara que va decidir continuar a 'Sálvame', Carmen Borrego no estava al cent per cent. A la sortida del programa, la filla de Maria Teresa va atendre els mitjans que li preguntaven sobre el seu estat de salut.

Carmen Borrego parlant amb la premsa.
Carmen Borrego assegura que va tenir un atac de tos per un refredat mal curat. | Mediaset

«Estic bé, de veritat», va dir als reporters. «Tinc un refredat mal curat i en aquesta època cal anar amb compte, m'han fet la prova de la COVID-19 i ha sortit negativa», va explicar.

A més, va assegurar que aniria a visitar el seu metge i, si aquest ho creia convenient, es realitzaria una prova de tòrax per estar més tranquil·la.