Andrea Janeiro i Belén Esteban

Campanario aconsegueix el què Belén Esteban buscava: un germà per a Andreíta

María José Campanario ha recuperat la il·lusió gràcies al seu nou embaràs

María José Campanario és coneguda per dues coses: per ser la dona de Jesulín d'Ubrique i per ser la pitjor enemiga de Belén Esteban. Les dues mantenen una rivalitat històrica que ha estat retransmesa pas a pas per la premsa del cor. Cap està disposada a fer les paus, de fet molts periodistes pensen que no enterraran mai la destral de guerra.

La dona de Jesulín és conscient que Belén té un gran poder mediàtic, ja que treballa en un programa de Telecinco de forma diària. És impossible enfrontar-s'hi perquè la batalla estaria condicionada per desenes de col·laboradors televisius que són incapaços de ser imparcials. Esteban té bona relació amb els seus companys i tots estan al seu costat.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belen Esteban no ha aconseguit quedar-se embarassada i tornar a ser mare. | GTRES

Jesulín de Ubrique va decidir retirar-se fa molt de temps perquè era conscient que mai podria derrotar Belén Esteban, la seva exparella. El públic va coronar la tertuliana princesa del poble i des d'aleshores no hi ha ningú que s'atreveixi a enfrontar-s'hi. Tot i això, la situació ha fet un gir de 180 graus amb la notícia que Campanario tenia preparada.

María José, odontòloga de professió, ha anunciat a la revista '¡Hola!' que tornarà a ser mare i sense adonar-se'n ha obert una nova guerra. Belén ha confessat més d'una vegada que li encantaria quedar-se embarassada, però lamentablement no ho ha aconseguit. Andrea Janeiro, la seva única filla, ha quedat amb les ganes de tenir un germà matern.

Campanario ha aconseguit que la discreta Andreíta recuperi la il·lusió, ja que complirà el somni de ser germana d'un nou nadó. Recordem que la relació entre Andrea i María José és nul·la, entre altres coses perquè l'odontòloga és enemiga de la princesa del poble. No obstant això, el nou fill de Jesulín podria fer que fessin un pas endavant.

María José Campanario ressorgeix de les cendres

Belén Esteban té una relació força estreta amb diversos periodistes de Telecinco, com ara Antonio Rossi o María Patiño. Els col·laboradors de la cadena l'han ajudat a derrotar Maria José, que no va tenir més remei que fer-se a un costat. Segons alguns mitjans, la dona de Jesulín ha passat per una etapa força controvertida.

Julia Janeiro, filla gran de Campanario, suposadament està sent assetjada per la seva exparella, el futbolista Brayan Mejía. L'odontòloga estava centrada en la seva carrera professional, però ho va deixar tot per protegir-la. Aquesta és una de les raons per les quals mai no hauria pensat que la vida tornaria a donar-li una nova notícia.

María José Campanario ha passat uns dies a Madrid amb Julia Janeiro
Maria José Campanar ha passat per una etapa molt complicada. | La Noticia Digital

Fa tres mesos que la madrastra d'Andreíta està embarassada. Reconeix que el nadó no ha estat buscat, però assegura que està molt contenta. És possible que hagin ressuscitat vells fantasmes, ja que ha aconseguit el que la seva enemiga Belén fa tant de temps que busca.

La princesa del poble es va casar amb Miguel Marcos, conductor d'ambulàncies, el 2019. Miguel és molt més jove que ella, per això volia ser pare. Tanmateix, les circumstàncies d'Esteban no han estat les apropiades i no han pogut complir aquest gran somni.

María José Campanario
María José Campanario derrota Belén Esteban. | GTRES

Belén Esteban és al punt de mira

María José Campanario ha donat la inesperada notícia del seu nou embaràs a la revista 'Hola!', però l'escàndol no hi quedarà. La resta de mitjans de comunicació ja en fan ressò, entre ells els programes de Telecinco.

Belén no tindrà més remei que donar la cara per explicar com ha rebut aquest enrenou. És possible que també parli del que ha dit la seva filla Andrea Janeiro després de saber-ho.