Primer pla de María José Campanario

María José Campanario, fumant i embarassada: la foto de la polèmica

L'odontòloga i Jesulín de Ubrique estan esperant el seu tercer fill en comú

A 42 anys, María José Campanario ha sorprès el món del cor després d'anunciar que està embarassada del seu tercer fill en comú amb Jesulín de Ubrique. Una notícia que els ha arribat per sorpresa, tant a ells com als mitjans de comunicació.

«Serem pares una altra vegada, estem molt il·lusionats. Ha estat totalment inesperat, però és una benedicció», assenyalaven tots dos molt feliços després de revelar l'exclusiva en una entrevista concedida a la revista '¡Hola!', suposadament de forma gratuïta.

El torero, per la seva banda, serà pare per quart cop a 47 anys. Malgrat l'escassa relació que manté amb Andrea Janeiro, cal no oblidar que és la seva filla primogènita, nascuda del matrimoni amb Belén Esteban.

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
Jesulín de Ubrique i Campanario tindran el seu tercer fill en comú. | GTRES

Després d'anunciar la gran notícia, les reaccions no s'han fet esperar i la polèmica no ha trigat a desencadenar-se per culpa d'una fotografia que es van fer fa un mes.

Es tracta d'una imatge que aleshores va passar desapercebuda, però que amb la notícia de l'embaràs ha cobrat significat i deixa Campanario en molt mal lloc.

En aquell moment, la dona de Jesulín va ser enxampada fumant pels carrers de Madrid. Un vici que resulta molt perjudicial per al desenvolupament del fetus i és desaconsellable per tota la comunitat mèdica.

La foto de Maria José Campanario fumant que ha cobrat importància

El 5 de novembre passat, María José Campanario era enxampada passejant pels carrers de Madrid mentre es fumava una cigarreta.

María José Campanario ha passat uns dies a Madrid amb Julia Janeiro
María José Campanario ha estat enxampada fumant en ple embaràs. | La Noticia Digital

La dona de Jesulín de Ubrique s'havia desplaçat fins a la capital per acompanyar la seva filla Julia Janeiro. Durant aquest darrer mes, la jove ha viscut una complicada etapa i ha necessitat més que mai el suport de la seva mare.

La influencer de 18 anys està mantenint una complexa batalla als tribunals davant de la seva exparella, Brayan Mejía. Tots dos van protagonitzar una forta discussió a principis de novembre i la jove no va dubtar a denunciar-lo per un presumpte delicte de violència de gènere.

Davant d'aquesta situació, l'odontòloga va voler acompanyar la seva primogènita en un dels moments més delicats de la seva vida. Va aprofitar el seu viatge a Madrid per estar amb ella i bolcar-s'hi, encara que també va tenir temps per passar per la perruqueria.

Imatges de María José Campanario fumant.
Les fotos es van poder fer abans que María José Campanario sabés que estava embarassada. | Europa Press

Precisament, després de fer-se un lleuger retoc a la cabellera rossa, María José Campanario era fotografiada fumant en plena via pública. Un detall que, aleshores, resultava intranscendent.

Tot i això, aquella acció ara ha cobrat un significat completament diferent. La dona de Jesulín ja estava embarassada de dos mesos quan va ser captada fumant-se aquella cigarreta tan perjudicial per al seu futur nadó.

María José Campanario, enxampada 'in fraganti' fumant i embarassada

Tot i desfermar la indignació dins del món del cor per la seva acció imprudent, existeix la possibilitat que aleshores l'odontòloga no fos conscient del seu embaràs.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
El futur fill de Jesulín i Campanario arribarà al món a mitjans de juliol del 2022. | GTRES

És cert que tots dos van esperar que es complís el tercer trimestre per assegurar-se que tot anava bé abans de fer-ho públic.

No obstant això, tal com ella mateixa ha confessat a la revista '¡Hola!', va trigar força a adonar-se de la seva nova maternitat.

«Jo feia temps que era molt sensible, especialment a les olors, però és clar, no m'ho podia imaginar... Quan ja anaven passant els dies vaig començar a sospitar-ho. Gairebé caic a terra quan vaig veure el positiu», declarava la mateixa María José.

En qualsevol cas, cal esperar que l'odontòloga renunciï com més aviat millor a aquest vici que podria comprometre seriosament la salut del seu futur nadó.