Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro es prepara: 'Lipobase', la nova operació estètica a casa seva

Andrea Janeiro dona suport a Belén Esteban en totes les seves decisions

Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban i de Jesulín de Ubrique, s'ha quedat sense alè després de descobrir els últims plans de la seva mare.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha fet una confessió que no ha deixat indiferent ningú. Segons ha explicat, vol passar per quiròfan i sotmetre's a una operació estètica que marcarà un abans i un després a la seva vida.

Belén Esteban és una de les cares més perseguides de la premsa del cor, per això ha de tenir cura de la seva imatge pública. Seguint les seves declaracions, s'ha posat en mans dels especialistes diverses vegades i ja s'ha fet alguns retocs estètics. «Em vaig posar pit i fer alguns retocs facials, però em queda alguna cosa per fer», comenta sense cap pudor.

Imatge de Belén Esteban somrient al programa 'La Resistencia'.
Belén Esteban ha experimentat un gran canvi físic. | Movistar+

La princesa del poble reconeix que està acomplexada perquè sempre ha tingut «panxeta» i està disposada a fer qualsevol cosa per perdre-la. Aquesta és la raó per la qual ha confessat: «Jo em faria una lipobase». La seva filla Andrea Janeiro s'ha sorprès perquè no sabia que la seva mare tenia pensat tornar a entrar al quiròfan per qüestions estètiques.

Belén està cansada de rebre atacs i assegura que mai s'avergonyirà del seu cos. Segons ha revelat, li envien fotografies on no surt afavorida i aprofiten per intentar fer mal amb insults força nocius.

«He d'afegir que aquesta gent que m'envia fotos meves d'abans quan estava malament em fan molta gràcia. Moltes gràcies per demostrar-me que bé que estic ara. Qui es vulgui fer algun retoc que ho faci perquè jo ho respecto tot», declarava visiblement molesta.

Andrea Janeiro està eternament agraïda a Belén

Belén Esteban va començar a treballar als mitjans de comunicació després de trencar la seva relació amb el torero Jesulín de Ubrique. Andrea és la filla que tenen en comú, així que la premsa va fer ressò de la seva existència des que era un nadó. Quan Belén va trencar amb Jesulín es va asseure en una infinitat de platós per denunciar l'infern que havia passat al costat del mestre.

Muntatge fotogràfic dels rostres d'Andrea Janeiro i Belén Esteban
Belén Esteban i Andrea Janeiro tenen una relació especial. | La Noticia Digital

La col·laboradora va ser coronada princesa del poble perquè va dedicar la trajectòria televisiva a defensar els interessos d'Andreíta, la nena dels seus ulls. Suposadament, Jesulín ha tingut gestos molt lletjos amb ella i Esteban sempre ha donat la cara per la jove. Això ha aconseguit que la mare i la filla tinguin una relació fantàstica i que gaudeixin d'una gran complicitat.

Andreíta s'ha assabentat pels mitjans de comunicació que la seva mare es vol sotmetre a una operació per eliminar els seus complexos. «Jo sempre he tingut panxeta i ara tinc panxa», comenta la tertuliana a 'Sálvame'. Assegura que això no suposa cap problema per a ella, però defensa que és lliure de fer allò que vulgui amb el seu cos.

Jesulín de Ubrique és conscient que ha perdut la batalla mediàtica, motiu pel qual s'ha retirat a un discret segon pla. Tot i això, els espectadors segueixen tenint molt present que, segons el seu entorn, no té un comportament adequat amb Andrea, la seva filla gran.

El canvi físic de Belén Esteban

Belén ha reconegut que ha tingut molts problemes amb algunes substàncies. Durant aquesta etapa, estava molt prima i quan va aconseguir superar-la el seu cos va experimentar un gran canvi. Els seus enemics han aprofitat aquesta evolució per carregar contra ella.

Andrea Janeiro està molt orgullosa de la seva mare i sempre ha donat suport a tots els seus moviments. Per això, tot fa pensar que acceptarà de bon grat la seva nova operació estètica.