Ivonne Reyes

Ivonne Reyes, asfixiada pels deutes: No pot omplir la nevera i demana ajuda

Ivonne Reyes, segons informa Telecinco, està passant per una situació extrema

Ivonne Reyes, model i presentadora, va ser una de les cares més conegudes dels anys noranta perquè la seva trajectòria professional estava plena d'èxits. Tanmateix, un fet ho va canviar tot. Encara que mai s'ha acabat d'aclarir, Reyes s'hauria quedat presumptament embarassada del presentador Pepe Navarro. Molta gent que assegura que la model veneçolana ha mentit, encara que la justícia li ha donat la raó.

Ivonne Reyes té un fill anomenat Alejandro, professional del món de l'espectacle i sense voluntat de formar part de la premsa del cor. El jove està convençut que la seva mare explica la veritat i que el presentador Pepe Navarro és el seu pare, però no n'hi ha cap prova. Ivonne es nega a fer un examen biològic, així que el dubte continua a l'aire.

Muntatge de Pepe Navarro, Ivonne Reyes i Alejandro Reyes.
Ivonne Reyes assegura que Pepe Navarro és el pare del fill Alejandro | CatalunyaDiari

Pepe Navarro va ser el primer que no es va voler sotmetre a una prova d'ADN, decisió que actualment considera que va ser un error. Assegura que no té res a veure amb Alejandro Reyes, i és possible que conegui qui és el pare del jove. La periodista María Patiño, presentadora de 'Socialité', ha desvelat una hipòtesi que podria posar la pilota al terrat d'Ivonne Reyes.

Ivonne hauria mantingut una relació amb un empresari que li facilitava periòdicament 6.000 euros, i aquest fet «podria estar relacionat amb la paternitat del seu fill». Aquestes paraules han estat pronunciades per un reporter de Telecinco que ha descobert que la veneçolana té problemes econòmics. Segons el periodista, les amigues de Reyes, fartes de les seves mentides i que «sempre demani diners, li estan fent la compra perquè tingui alguna cosa a la nevera». També ha hagut de canviar d'advocat.

Ivonne Reyes, desfeta: «Ha hagut de canviar d'advocat»

La presentadora María Patiño insinua que un empresari podria estar implicat a la misteriosa paternitat d'Alejandro Reyes. La família d'aquest milionari va començar a investigar el 2002, just l'any que va morir arran d'una malaltia. 

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Ivonne Reyes i Alejandro Reyes formen un bon equip | GTRES

Seguint la informació aportada per Telecinco, la model veneçolana va tenir una relació especial amb l'empresari, a qui va conèixer a través de María de Mora, una dona que tenia un negoci nocturn i té moltes dades sobre aquest tema, però no vol treure'ls a la llum.

L'equip d'investigació de 'Socialité' s'ha posat en contacte amb Maria de Mora, que ha rebutjat pronunciar-se. Tot i això, recentment va concedir una entrevista a 'Sálvame', on va explicar que Pepe Navarro no és el pare d'Alejandro Reyes, encara que no va gosar donar el nom del veritable progenitor.

Ivonne Reyes ha perdut el seu patrimoni

Pepe Navarro reconeix que va mantenir una relació sentimental amb Ivonne que va durar dos anys. Van ser força feliços junts, per la qual cosa ara està tan indignat amb ella. Assegura que Reyes va vendre la relació a canvi de moltíssims diners, i que gràcies a aquest escàndol va amassar una gran fortuna.

Malgrat tot, el programa de Maria Patiño ha anunciat que la model i presentadora veneçolana ho ha perdut tot. Tindria diversos deutes, i fins i tot, deuria diners al seu perruquer. El col·laborador Kiko Matamoros, íntim amic seu, va corroborar que actualment Reyes no estava travessant un bon moment anímic ni laboral.