Imatge de Ivonne Reyes

El pare d'Alejandro, el fill d'Ivonne Reyes, va morir fa uns anys

El suposat pare biològic del fill d'Ivonne Reyes hauria mort exactament el 2002

Ivonne Reyes s'ha vist immersa les últimes setmanes en un tornado de polèmiques, degudes al fet que Pepe Navarro ha trencat el seu silenci respecte de la paternitat del seu fill. Fa unes setmanes, va assegurar en un directe a la televisió que no és el pare d'Alejandro, sobre la base d'alguns documents que ho provarien.

Tot i això, Reyes ha desmentit constantment les afirmacions de Pepe Navarro, i ha recordat que hi ha una sentència judicial que conclou que l'expresentador d''Esta noche cruzamos el Mississipi' és el progenitor d'Alejandro Reyes. I amb tot, enmig de la batalla, l'afany d'un i altre ha donat peu a què alguns programes del cor investiguin el cas. 'Socialité' ha arribat a plantejar que sap qui podria ser el pare biològic, un home reconegut que va morir fa uns quants anys.

El suposat pare biològic del fill d'Ivonne Reyes és mort

Aquest espai de Telecinco ha estudiat la vida d'Ivonne en el moment que es va quedar embarassada, i ha accedit a una sèrie d'informació que ha revelat en directe. El presumpte pare biològic del jove podria ser un empresari important, «anònim, però molt important», a qui la veneçolana va conèixer gràcies a Maria de Mora. Aquesta última es va fer famosa quan es va desvelar que concertava sopars entre famoses i barons del món empresarial.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
El fill d'Ivonne Reyes pot tenir com a pare un important empresari | Europa Press

Aquest home hauria mort el 2002. De fet, segons 'Socialité', en aquell moment, la família del difunt es va posar en contacte amb una persona de l'entorn de Pepe Navarro, a qui van informar que hi havia «vinculacions econòmiques» entre ell i Reyes. Aquestes vinculacions econòmiques serien ni més ni menys que 6.000 euros que l'empresari pagava a Reyes. 

El dubte ha sorgit respecte de la motivació d'aquests traspassos econòmics periòdics, i el programa ha especulat que podria ser la pensió per la manutenció d'Alejandro, nascut el 1999, tres anys abans de la mort de l'empresari. No obstant això, no s'ha desvetllat la identitat de la persona, encara que s'ha afegit que la seva família és reconeguda al nostre país.

Amb aquesta informació es genera ara un interès enorme per conèixer el nom d'aquest empresari, així com per saber si va deixar a la seva herència alguna quantitat de diners o patrimoni per al jove. Si això es pogués confirmar, augmentarien les sospites que fos el pare biològic.

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Ivonne Reyes encara no ha parlat de l'última informació sobre la paternitat d'Alejandro | GTRES

Ivonne Reyes opta pel silenci

De moment, la veneçolana ha optat per no fer declaracions sobre la informació desvetllada al programa. Ella continua afirmant que té una sentència favorable que diu que Navarro és el pare d'Alejandro, que, tal com s'ha desvetllat aquests dies, ha decidit rebutjar la pensió que li ha de passar per llei.

S'espera que Ivonne no trigui a parlar en algun programa o a través d'una exclusiva. De fet, segons 'Socialité', Ivonne estaria passant per «greus problemes econòmics», fins al punt que «deu diners als seus amics i, fins i tot, al perruquer». «Les amigues li estarien fent la compra perquè tingui plena la nevera», segons el programa, i estarien fartes que Reyes demani constantment diners.