Primer pla de Kiko Hernández en un photocall

Ja són 4 a casa: Kiko Hernández presenta per sorpresa el nou membre

Kiko Hernández ha compartit una fotografia que donarà molt a parlar

Kiko Hernández, col·laborador de Telecinco i presentador ocasional de Sálvame, fa molt temps que treballa als mitjans de comunicació. Es va fer conegut gràcies a la seva participació al mític concurs Gran Hermano i des de llavors no ha desaparegut de la petita pantalla. A poc a poc s'ha anat convertint en un personatge força interessant i la seva vida privada genera molta curiositat.

Kiko Hernández gaudeix d'un poder mediàtic envejable, i per això paralitza moltes informacions que la premsa té sobre ell. Treballa diàriament al programa Sálvame, així que està força exposat, però hi ha gent que no s'atreveix a parlar de la seva intimitat. Aquesta és una de les raons per les quals el comportament públic del col·laborador ha fet un gir de 180 graus en els darrers mesos.

Portada de revista
Kiko Hernández va presentar les filles en una coneguda revista. | CEDIDA
 

Kiko està convençut que la seva legió de detractors no té prou valor per enfrontar-s'hi, per això està tan relaxat. El 2017 la seva vida va canviar per sempre perquè va decidir ser pare de dues nenes: Abril i Jimena. El presentador està tan orgullós de la família que ha format que cada vegada que en té ocasió en presumeix sense cap pudor.

Hernández és conscient que ningú no s'atrevirà a qüestionar alguns dels seus moviments, motiu pel qual cada cop és més generós. D'un temps ençà s'ha tornat molt més proper amb la premsa i fins i tot utilitza les xarxes socials per compartir contingut privat. Recentment ha parlat alt i clar sobre el nou membre de la seva família: una gossa anomenada Nicoletta.

L'exconcursant de Gran Hermano va decidir mencionar una mascota durant una de les seves intervencions a Sálvame. Es va assabentar en directe de la dramàtica història de l'animal i va pensar que el més encertat era que les filles tinguessin una nova companya. Des de llavors viuen tots junts en un formidable habitatge que el tertulià posseeix als afores de Madrid.

Kiko Hernández celebrarà una festa pròximament

Kiko va decidir retirar-se temporalment dels mitjans de comunicació perquè es volia centrar a complir el seu gran somni: ser pare. Es va posar a les mans dels millors especialistes i quan va arribar el moment va viatjar als Estats Units. Allà l'esperaven les dues persones més importants de la seva vida: les filles Jimena i Abril.

El polèmic col·laborador està preparant una festa molt especial perquè en menys d'un mes les nenes faran cinc anys. Nicoletta, la mascota de la família, tindrà un paper rellevant en aquesta celebració perquè ha esdevingut el membre més estimat del grup. Hernández ha compartit una fotografia molt especial de l'animal que demostra com està de còmode a casa del tertulià.

El programa Sálvame emet una secció setmanal on el representant d'un refugi de mascotes dóna veu al drama d'alguns animals. L'ex de Gran Hermano no va poder contenir l'emoció quan es va conèixer tot el que havia patit Nicoletta, per això va decidir acollir-la a casa seva. Des de llavors la seva casa s'ha omplert de joia i tots estan molt contents amb el gran canvi.

Jorge Javier Vázquez, amic d'Hernández i presentador oficial de Sálvame , també ha adoptat molts gossos que han anat al programa. El comunicador català és un gran amant dels animals i fa tot el que pot per conscienciar sobre com són de vulnerables.

Kiko Hernández travessa un mal moment

Rocío Carrasco, filla de Rocío Jurado, ha aconseguit que la premsa del cor es divideixi en dos bàndols. D'una banda hi ha els que li donen suport i de l'altra els que pensen que és una aprofitada. Kiko forma part del primer grup.

Els espectadors de Telecinco saben que Hernández ha estat força dur amb Rociíto en el passat. No entenen per què ha canviat d'opinió i l'acusen de complir ordres dels responsables. Rep centenars de crítiques per aquest tema, però segueix defensant que els seus sentiments són sincers.