Muntatge de Pablo Motos i la seva dona Laura Llopis.

Laura Llopis no sap on amagar-se: el seu marit Pablo Motos ho pot perdre tot

Pablo Motos va criticar novament el Govern durant la seva entrevista a Mariano Rajoy

Pablo Motos l'ha tornat a 'liar' com és habitual en ell cada cert temps. El presentador d'El Hormiguero té per costum dir el que pensa, encara que aquestes ganes de ser sincer provoquen que les xarxes socials es rebel·lin contra ell.

Laura Llopis, guionista de l'espai d'Antena 3 i dona de Motos, no ha d'estar gaire contenta per la gracieta del valencià durant l'entrevista a Mariano Rajoy .

Pablo Motos i Laura Llopis passejant pel carrer.
Pablo Motos va deixar en xoc la seva dona Laura Llopis després de la crítica al Govern. | GTRES
 

Ha tornat a passar i el comunicador de Requena no ha estat gaire afortunat a l'hora de parlar del Govern d'Espanya. El cas és que ha valorat una cartera ministerial de l'Executiu i ho ha fet en forma de crítica. I com que no podia ser d'una altra manera, les xarxes se li han tirat a sobre afegint el seu comentari mentre entrevistava un famós polític.

Pablo Motos la torna a liar parlant del Govern

I és que Motos ha tornat a guanyar-se una allau de crítiques per una de les seves reflexions polèmiques a El Hormiguero. El conductor del programa d'Antena 3 va rebre la visita de l'expresident del Govern, Mariano Rajoy.

Mariano Rajoy durant una entrevista televisiva.
Mariano Rajoy a 'El Hormiguero' durant l'entrevista d'aquest dijous 2 de desembre. | Antena 3
 

L'expolític gallec va anar al plató de Trancas i Barrancas per promocionar l'últim llibre que ha tret a la venda, anomenat Política per a adults .

Al tram final de l'entrevista, Rajoy es va referir al sou que cobren els polítics, defensant que la seva assignació ha d'estar d'acord amb la responsabilitat del càrrec que representen.

El 'zasca' enverinat de Pablo Motos a Irene Montero

«Sí que crec, i em posaran verd, que els polítics haurien de tenir un bon sou, sincerament, sobretot a mesura que tenen responsabilitats importants. Escolteu, un ministre és una persona molt important per a un país», ha sentenciat.

«Bé, segons en quin ministeri estigui, perquè avui dia hi ha cada ministeri que és per a nota», ha matisat Rajoy, i Motos ha apuntat el següent. «Perquè per exemple, a l'atzar dic, no ho sé, el Ministeri d'Igualtat», ha afirmat el valencià.

Irene Montero
Irene Montero va rebre un 'zasca' per part de Pablo Motos. | GTRES
 

L'expresident del Govern no va voler opinar clarament sobre la cartera d'Irene Montero, si bé va dubtar de la vàlua d'alguns ministeris.

«Quan jo era al Govern hi havia un ministeri que no era molt important perquè les competències les tenien les comunitats autònomes, que era Sanitat. Doncs aquest ministeri s'ha dividit en Sanitat, Igualtat, Afers Socials i Consum. Hi ha un ministre de Consum, aquell que ens explica el que hem de menjar de dilluns a divendres», va dir fent broma.

Pals a Pablo Motos pel seu 'zasca' al Govern espanyol

Tot i que el comentari de Pablo Motos va provocar les rialles del públic present al plató, les reaccions a les xarxes van ser molt diferents. Molts seguidors del programa van criticar que Motos, que ha estat acusat moltes vegades de masclista en les seves opinions, retragués l'existència del Ministeri d'Igualtat.

«Rajoy deixa anar comentaris sobre el suposat poc nivell dels ministeris i Motos li completa la gracieta esmentant el Ministeri d'Igualtat. Això és la igualtat per a ells, un acudit», deia un dels tuits.

«Pablo Motos pregunta a Mariano Rajoy sobre el Ministeri d'Igualtat, sobre Pedro Sánchez i sobre Yolanda Díaz. Però ni una menció a aquests papers en què apareixien les seves inicials, quina llàstima», deia un altre usuari de Twitter.

«Pablo Motos posant com a exemple de ministeri inútil el Ministeri d'Igualtat. Però oblida que és útil per als espanyols que a Madrid hi hagi una Oficina de l'Espanyol», es queixava un altre.