Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb posat seriós

Ana Rosa Quintana reapareix envellida i llença una promesa: «És llarg»

Ana Rosa Quintana explica com es troba en ple tractament contra el càncer

Ana Rosa Quintana fa un mes que es va acomiadar temporalment de la televisió després de confessar que patia càncer de mama. Després que fa molts anys superés la malaltia, aquesta ha reaparegut novament obligant-la a apartar-se de la seva professió.

Ara està plenament centrada en la recuperació i ja ha iniciat el tractament. Un tractament que ella mateixa va confessar seria «intens», però en què confiava plenament. Des del dia que es va acomiadar de l'audiència, només se l'ha vist comptades vegades.

L'última, dijous passat 2 de desembre, on va reaparèixer en plena lluita i va explicar com es troba i com està vivint aquesta etapa de la seva vida.

Ana Rosa Quintana reapareix en plena lluita contra el càncer

El dijous 2 de desembre va tenir lloc, a la galeria de vidre del Palau de Cibeles a Madrid, la celebració del 48è aniversari del Premi Antena d'Or. Guardó que Ana Rosa va obtenir fa dos anys, però que la pandèmia va impossibilitar que es fes la celebració.

Ana Rosa s'ha acomiadat de l'audiència
Ana Rosa Quintana està en ple tractament contra el càncer que pateix. | Mediaset
 

Aquest any sí que s'ha pogut celebrar amb normalitat, però la presentadora d'El programa de Ana Rosa no hi ha pogut assistir. La raó no és altra que la situació per la qual està passant com a conseqüència del càncer de mama que li van diagnosticar.

Actualment, es troba en ple tractament i ha preferit fer repòs a casa seva i no anar a la gala. Tot i això, sí que ha volgut tenir un detall, tant amb l'organització com amb els presents, regalant-los un vídeo.

Unes imatges on Ana Rosa agraeix el guardó atorgat fa dos anys i explica com es troba de salut. Amb un aspecte natural, allunyat del glamur de la televisió, la presentadora es mostrava tranquil·la i esperançada.

«Moltes gràcies, us envio una salutació», comença dient. «Em sento bé, això és una miqueta llarga i pesat, però tant de bo segueixi com fins ara», explica Ana Rosa. Per acabar, la veterana periodista no es volia acomiadar sense mostrar el desig que les coses surtin bé.

«Prometo que l'any que ve seré allà, que tingueu bona nit», concloïa Ana Rosa, arrencant una ovació entre el públic. Davant la seva absència, l'encarregada de recollir el premi va ser Xelo Montesinos, directora general d'Unicorn Content i gran amiga d'Ana Rosa.

Ana Rosa Quintana se sent forta

Ana Rosa ha decidit refugiar-se a casa mentre s'enfronta a un dels moments més complicats de la seva vida. Dir adéu a la televisió va ser un cop dur, però ja va advertir que seguiria atenta a tot darrere de les càmeres.

I així ha estat, ja que la presentadora ha trepitjat més d'una vegada els passadissos de Telecinco per passar una mica de temps amb els companys. Al costat de Joaquín Prat, Ana Terradillos i Patricia Pardo, Ana Rosa va compartir un animat dinar demostrant que no està sola.

Fotografia de grup dels presentadors del programa d'Ana Rosa.
Ana Rosa Quintana segueix en contacte amb els companys de programa. | EP
 

Els que la coneixen, asseguren que està forta i que vol seguir molt de prop tot el que passa a la feina. És precisament la seva professió allò que més feliç la fa i allò que li permet continuar mantenint el cap ferm.

El que crida més l'atenció del cas d'Ana Rosa és el canvi físic que ha experimentat aquest darrer mes. La seva imatge està molt allunyada de la que projecta a la televisió i ara se la veu molt més natural i molt canviada.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb ulleres de sol.
La imatge de l'Ana Rosa ha canviat considerablement. | Europa Press
 

És cert que ha perdut una mica més de pes, però és una cosa que va haver de fer per recomanació del metge. Sembla que hi havia certs aliments que no li convenien en aquests moments, però que quan es recuperi, els podrà tornar a menjar.

No obstant això, el que menys preocupa a Ana Rosa és no mostrar-se tal com se la veu a la televisió. Enrere van quedar els maquilladors i perruquers que treien el millor d'ella, ara és el seu moment i només pensa a superar la malaltia.