Foto de la parella

La foto de Jesulín i Campanario després d'anunciar l'embaràs que destrossa Andreíta

Jesulín de Ubrique va posar amb els fills de María José Campanario en una coneguda revista

Jesulín de Ubrique  va ser un dels toreros més prestigiosos dels anys 90, però actualment ningú no el recorda pels seus mèrits laborals. S'ha convertit en la cara més cotitzada de la premsa del cor i la seva vida privada genera un gran interès. Des de fa molt de temps ven certes parcel·les de la seva intimitat als mitjans de comunicació, sobretot a la revista Hola!

Jesulín de Ubrique ha apostat per Hola!, la seva publicació de confiança, per donar una notícia que ha deixat tothom sense alè. María José Campanario, la seva dona i mare de dos dels seus fills, està esperant un nou nadó. L'odontòloga més famosa de la premsa rosa està embarassada des de fa tres mesos i ha estat guardant el secret per protegir-ne l'exclusiva.

Muntatge d'Andreíta, Jesulín i María José Campanario.
Jesulín de Ubrique ha donat una notícia sorprenent. | CatalunyaDiari
 

María José Campanario assegura que està molt il·lusionada, encara que mai no hauria pensat que tornaria a ser mare. El matrimoni ha concedit una entrevista per explicar els detalls de l'escàndol i tot fa pensar que han guanyat molts diners. Els experts en crònica social asseguren que el torero i la seva dona han fet un gran negoci amb la premsa del cor.

Hola! ha recordat la data en què la família va fer el seu primer posat a l'esmentada revista: juny de 2008. Van vendre unes fotografies en les quals es podien veure com estaven units, cosa que podria haver fet mal a Andrea Janeiro, filla gran del torero. Recordem que la jove amb prou feines té relació amb el seu pare i fa molt de temps que no es veuen.

Fotografia familiar de Jesulín de Ubrique amb María José Campanario i els seus fills Júlia i Jesús.
Jesulín de Ubrique té una relació fantàstica amb Júlia i Jesús. | GTRES
 

Jesulín va posar amb Júlia i Jesús, els fills que té amb Campanario, per demostrar que és un pare exemplar i que no és cert el que expliquen. Cal destacar que Belén Esteban ha estat més de dues dècades qüestionant les capacitats paternes del torero. Les imatges que es van publicar el 2008 demostren que les acusacions que ha rebut no es corresponen amb la realitat.

Andrea Janeiro i la conversa que mai no va tenir

Jesulín de Ubrique és íntim enemic de Belén Esteban, mare d'Andreíta, perquè considera que ha dinamitat la seva imatge pública. Fa un temps es va comprometre amb la jove a tenir una conversa per explicar-li com era la realitat. Suposadament havien de tenir una reunió quan la discreta Andrea complís els 18 anys, però això mai ha passat.

Jesulín s'ha limitat a guardar silenci, encara que hi ha molts periodistes que asseguren que el seu testimoni posaria fi al regnat de Belén. Recordem que va ser coronada princesa del poble perquè va començar a treballar als mitjans pel bé de la seva filla Andrea. Els espectadors van creure que era una «mare coratge» que volia lluitar pel que era just, però podrien estar equivocats.

María José Campanario ha estat una peça clau durant tota aquesta batalla, ja que la seva versió dels fets podria ser definitiva. El problema és que ella no té prou força mediàtica per enfrontar-se a una persona tan poderosa com Belén Esteban. Tothom pensa que l'odontòloga és el botxí del drama, encara que la situació podria fer un gir de 180 graus.

María José Campanario torna a primera línia

María José ha travessat problemes de salut força complicats, motiu pel qual va decidir retirar-se dels mitjans de comunicació. Tot i això, ha tornat amb més força que mai i amb una notícia que l'ha convertit en la protagonista absoluta. Tornarà a ser mare i la família Janeiro recuperarà l'interès televisiu que ha perdut els últims mesos.

Andrea Janeiro podria posar-se en contacte amb Campanario, íntima enemiga de la seva mare Belén. La jove és força correcta i el més normal és que feliciti l'odontòloga pel seu nou embaràs. És possible que siguem davant de l'inici d'una reconciliació històrica.