Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes

«És molt greu»: Pepe Navarro destapa la mentida d'Ivonne Reyes

Pepe Navarro arremet com mai contra la model i presentadora veneçolana

Pepe Navarro ha tornat a la càrrega per a criticar la seva ex, Ivonne Reyes. Tot i que és el pare legal d'Alejandro, el fill de la presentadora, segueix lluitant perquè es demostri que el jove no és fill seu.

Ahir, dimecres, el comunicador va anar a l'hotel Wellington de Madrid, on va tenir lloc la presentació del llibre de Pablo Carbonell, que és molt amic seu, i va aprofitar per a carregar sense pietat contra Ivonne i el seu fill.

Pepe Navarro ha opinat sobre el fet que Alejandro Reyes estigui treballant al camp per no dependre econòmicament de la seva mare. «Em sembla molt bé. Jo he treballat en una obra, en un taller i en una farmàcia. És bo que la gent sàpiga el que costa la vida, i això s'aprèn treballant», ha dit.

Pepe Navarro acusa Ivonne Reyes de treure-li diners

Navarro no ha volgut deixar passar l'oportunitat de treure el tema de la paternitat que li atribueix Ivonne. I és que assegura que Alejandro no és fill seu. «Resulta que aquest noi potser encara no sap qui és el seu pare. Això és greu, molt greu», exposava.

«Jo crec que ja no és qüestió de la mare, que ha aconseguit tots els diners que ha pogut. Ara a ell li correspon ser una persona normal. Si amb 21 anys segueixes jugant amb la mentida que la teva mare t'ha volgut fer creure des que eres petit, no t'aniran bé les coses a la vida», ha dit el periodista.

Ivonne Reyes i el seu fill, Alejandro Reyes
Ivonne Reyes i el seu fill, Alejandro Reyes, en un photocall | GTRES

A més, el mític presentador del programa 'Esta noche cruzamos el Mississippi' afirma que «el millor seria que ell fes creu i ratlla», confessa.

Això sí, Pepe Navarro també es posa al lloc d'Alejandro Reyes. «Crec que és una situació molt trista. Aquest jove no mereix viure així. Estic convençut que ell vol saber qui és el seu pare i que sap que no soc jo», assegura.

Pepe Navarro aclareix que tant ell com la seva família estan «molt tranquils»

L'andalús considera que tot aquest assumpte pot afectar Alejandro Reyes en un futur. «Estaria bé que ho arreglés, perquè no li servirà de res. El dia que jo no hi sigui, l'herència es repartirà entre els meus fills. Aleshores s'haurà de fer la prova i no es podrà escapar, o sigui que com més aviat ho faci, molt millor, i menys ridícul farà la seva mare», diu.

«Si vol, pot parlar amb mi i amb els advocats i dir: "farem la prova i així es descobreix la veritat". Sobretot per tranquil·litat seva», sentencia Navarro.

Alexandre i Ivonnes Reyes
Pepe Navarro continua negant que sigui pare d'Alejandro, el fill d'Ivonne Reyes | GTRES

El comunicador afirma que tant ell com la seva família estan bé, malgrat tot. «Estem molt tranquils. No crec que ells ho estiguin. Haurien de deixar estar la pantomima i la farsa d'una vegada i que el nano visqui tranquil. M'ha arribat a enviar missatges dient-me que em volia conèixer», ha prosseguit Pepe Navarro.

«M'ha agafat gran»

Finalment, Navarro confessa que amb aquest tema no ha patit gaire. «M'ha agafat gran, i a aquesta edat les coses se suporten millor; no pateixo. El que passa és que és molt molest estar amb un jutge, advocats, demandes... és terrible», ha dit.

«Una demanda sempre fa mal rotllo, mala energia… però sempre hem tingut molt clar qui som i on som. Tant de bo decideixi que també ho vol saber. És molt jove, i és millor que comenci la seva vida sense cap motxilla contaminada», ha acabat dient.